R.I.P.
- Post n°251
Re: R.I.P.
Није им првина, ја сам их гледао овде крајем зимског распуста 1971.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°252
Ali slutim ne na privatnoj žurci. Ili da?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°253
William Murderface wrote:Ali slutim ne na privatnoj žurci. Ili da?
Еј бре, седамдеспрва. Све је било друштвено, па и хала спортова.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°254
E, pa sad je sve privatno i Status Quo mogu da dođu u Niš i nastupe pred 50 ljudi koji, slutim, nikad u životu nisu slušali Status Quo, a da pritom, niko drugi ne sazna da se to uopšte desilo.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°255
Filip Moris radi to stalno. Nekoliko puta su dovodili Nouvelle Vogue da peva pred dvadesetak ljudi.
- Post n°256
Da, da, znam, ali NV su ono, muzika za službenike FM. Istini za volju, dovodili su i Roxy Music u BGD pre nekih desetak godina.
Mislim, njihove pare, nek dovode kog hoće, ako i taj neko hoće da svira, ali ima nečeg bizarnog u celom tom konceptu. Daješ velike pare da bi neko svirao pred publikom koja nije zainteresovana.
Mislim, njihove pare, nek dovode kog hoće, ako i taj neko hoće da svira, ali ima nečeg bizarnog u celom tom konceptu. Daješ velike pare da bi neko svirao pred publikom koja nije zainteresovana.
_____
- Post n°257
William Murderface wrote:Mislim, njihove pare, nek dovode kog hoće, ako i taj neko hoće da svira, ali ima nečeg bizarnog u celom tom konceptu. Daješ velike pare da bi neko svirao pred publikom koja nije zainteresovana.
Menadžeri iz kompanije za HR, društvenu odgovornost i interne komunikacije rastaljuju pare sa menadžerima grupe nalazeći načina da potroše unapred predviđen budžet?
- Post n°258
Otkud znam, sasvim moguće. ALi Status Quo, jbt...
_____
- Post n°259
jbg, duvanska industrija. ne smeju da se reklamiraju. a ne može se sve potrošiti na prasetinu, kokain i kurve za poslovne partnere.
- Post n°260
to su mitovi, zlatno doba cigaretasa u srbiji je bilo pre 13-14 godina. PMI se drzao jos par godina posle toga a onda je sve to dovedeno u korelaciju sa trzistem.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°261
Ode i Kornel...
_____
- Post n°262
_____
- Post n°263
Zašto sam uopšte otvarala internet... Jbg...
_____
As Thomas Jefferson once said, “Never trust quotes you find on the internet.”
- Post n°265
Poslednji koncert http://mashable.com/2017/05/18/chris-cornell-last-gig-detroit-dead-concert/?utm_cid=mash-com-Tw-main-link#IGo8tACnJEqB
_____
As Thomas Jefferson once said, “Never trust quotes you find on the internet.”
- Post n°266
umro je sat dva nakon koncerta.
ulaznice će se prodavati po astronomskim cenama..
ulaznice će se prodavati po astronomskim cenama..
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°267
mlad covek, stvarno besmisleno
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°268
dzibus. mlad covek u zdravlju. kazu da je mozda samoubistvo.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°269
On jeste patio od depresije, ali mi je neshvatljivo, posle rasprodatog koncerta...
_____
- Post n°270
CHRIS CORNELL’S CAUSE OF DEATH RULED "HANGING BY SUICIDE," ACCORDING TO MEDICAL EXAMINER
_____
- Post n°272
Policijski žargon neki, valjda.
Inače,
Inače,
Hours before iconic frontman Chris Cornell died in a Detroit hotel room last night, he and Soundgarden playing a gig less than a mile away at the city’s Fox Theatre. For the final song of the evening — and unknowingly, Cornell’s career — the band chose Badmotorfinger cut “Slaves & Bulldozers”. The track has always been an emotional one for the group and its fans, but in the wake of the legendary rocker’s passing, it takes on a greater sense of poignancy.
“So bleed your heart out/ There’s no more rides for free,” Cornell sings in the chorus. “Bleed your heart out/ I said, ‘What’s in it for me? What’s in it for me?'” According to those in the audience, Soundgarden also incorporated lyrics from Led Zeppelin’s “In My Time of Dying” into the performance, something they’ve reportedly done in the past but in retrospect seems hauntingly poetic given what transpired later that night.
Last edited by William Murderface on Thu May 18, 2017 9:13 pm; edited 1 time in total
_____
- Post n°273
hteo sam da napisem nesto tipa 'enter the teleological explanations' ali dobio sam napad paceovstine pa sad zapravo nisam siguran koliko je to ispravno reci ? tj jel se mogu sva tumacenja 'u svetlu cinjenice' sto bi se reklo blanko nazvati teleoloskim ? mislim izvinite na trolu
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°274
Daï Djakman Faré wrote:hteo sam da napisem nesto tipa 'enter the teleological explanations' ali dobio sam napad paceovstine pa sad zapravo nisam siguran koliko je to ispravno reci ? tj jel se mogu sva tumacenja 'u svetlu cinjenice' sto bi se reklo blanko nazvati teleoloskim ?
Тешко. Имаш ли јасну намеру, циљ коме се остало подређује? Имаш можда. И имаш много вероватнију ствар да је гомилу ствари последњих дана урадио не у смислу слагања коцкица, делова неког великог плана, него под утицајем сопственог расположења. Или просто насумице, а после раја нек тумачи како хоће.
_____
- Post n°275
BTW, Mastejn se pretvorio u Trampa 1/1.
_____