Umrla Esma Redzepova
R.I.P.
- Post n°202
Re: R.I.P.
Status Quo guitarist Rick Parfitt dies aged 68
- Post n°203
R.I.P.
Igrom slučaja, jedna od prvih kaseta koju sam u životu kupio, bio je beki best of Status Quo.
Igrom slučaja, jedna od prvih kaseta koju sam u životu kupio, bio je beki best of Status Quo.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°204
Meni je prvi singl koji sam ikad kupio bio Down Down (mislim da ga još imam negde, tamo daleko).
Baš ovakav:
Inače su svirali u hali Pinki kad sam išao u II razred gimn (znači 16-17 god). I tako sam se ja motao oko njihovih kamiona sa opremom, i kao pomogao da unesu neka pojačala i slično. I onda sam slušao malo dok su uvežbavali (a na koncert nisam ni išao, ovo mi bilo bolje.)
Baš ovakav:
Inače su svirali u hali Pinki kad sam išao u II razred gimn (znači 16-17 god). I tako sam se ja motao oko njihovih kamiona sa opremom, i kao pomogao da unesu neka pojačala i slično. I onda sam slušao malo dok su uvežbavali (a na koncert nisam ni išao, ovo mi bilo bolje.)
- Post n°205
You where the road crew!
Pre par godina sam od prijatelja čuo jednu potpuno ludu priču - navodno su Status Quo održali koncert u Nišu tih dana, u jednoj diskoteci, ali je koncert bio zatvoren, samo za zaposlene u Phillip Morris-u.
Nisam nigde uspeo da nađem potvrdu, ali sam proverio tour dates, i stvarno su tih dana bili u regionu (u Bugarskoj i još nekim okolnim zemljama). Želim da verujem da je istina
Pre par godina sam od prijatelja čuo jednu potpuno ludu priču - navodno su Status Quo održali koncert u Nišu tih dana, u jednoj diskoteci, ali je koncert bio zatvoren, samo za zaposlene u Phillip Morris-u.
Nisam nigde uspeo da nađem potvrdu, ali sam proverio tour dates, i stvarno su tih dana bili u regionu (u Bugarskoj i još nekim okolnim zemljama). Želim da verujem da je istina
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°206
R.I.P.
Russian jet carrying 92 including famous Alexandrov Ensemble crashes near Sochi
- Post n°208
Ovi kažu da je hoax
http://en.mediamass.net/people/george-michael/deathhoax.html
http://en.mediamass.net/people/george-michael/deathhoax.html
- Post n°209
Izgleda da je stvarno, eno BBC prenosi. EDIT. I Brian May iz Queen-a sad twituje.
- Post n°211
Wham bam, I am a man
Dead or alive
You can't tell me that I'm not
- Post n°212
koje li se iznenadjenje cuva za kraj?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°214
Žao mi za Georgiosa, mlad čovek bio.
_____
- Post n°215
Jest, i bio je dobar pevač - kad je bio onaj veliki koncert posvećen Fredi Merkjuriju (jel beše Vembli), bio je jedan od retkih, ako ne i jedini, koji je mogao da "izvuče" Fredijeve pesme, u smislu vokalnih sposobnosti.
I mlad.
Da, evo i vidoje.
I mlad.
Da, evo i vidoje.
- Post n°216
Gledao sam prenos tog koncerta uživo sa drugarima, prenosio RTS. Sećam se, baš je dobro to otpevao, a posle je izdao i album Queen obrada.
_____
- Post n°217
djibus princ i on bas prerano. hor aleksandrov takodje.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°220
Mlogo volim ovu pesmu.
_____
- Post n°222
User Actions
Following
Los Angeles TimesVerified account
[ltr]@latimes[/ltr]
Carrie Fisher has died, a family publicist has confirmed. The "Star Wars" actress and author was 60. Story to come.
* izvinite, pogrešila sam topic, kažite akotreba da mrdnem
Following
Los Angeles TimesVerified account
[ltr]@latimes[/ltr]
Carrie Fisher has died, a family publicist has confirmed. The "Star Wars" actress and author was 60. Story to come.
* izvinite, pogrešila sam topic, kažite akotreba da mrdnem
Last edited by AnaDilajt on Tue Dec 27, 2016 7:32 pm; edited 1 time in total
_____
As Thomas Jefferson once said, “Never trust quotes you find on the internet.”
- Post n°223
Jao ne, jbm ti 2016-u!
_____