Kosheen je već narodnjak, imho, ali ok, bitna je pažnja.
Bristol sound
- Post n°27
Re: Bristol sound
Negde tamo Dole:tm:, postoji poseban kazan za zanrovske cistunce.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°28
Zove se zanrovski kazan, i pored srpskog kazana je.
_____
~~~~~
- Post n°29
Kao sto rekoh, zanrovski kazan. I kazu da iz njega niko nikad nije pobegao, i niti ce. Navodno nad njim visi Vrag, sedi na hoklici i svira na zurlu. I Vrag kaze onim nesretnicima gore: " Ko pogodi zanr ove melodije, pusticu ga iz kazana!". I tako Vrag krene da svira u onu zurlicu, a zivahna melodija se rascuje po celom djavoljem carstvu. Tada se obicno javi neka mucena dusa i zavapi: " Bristol sound!!! To je Bristol sound!". Ali kako to zausti, javi se njih deset: " To je obican Trip Hop", " Ovo nije iz Bristola, a i suvise je kasno izaslo", " Hm, ovo ti je ipak narodnjak, druze". I kako se to cuje, onog nesrecnika sto je znao odgovor neka sila povuce nadole. Djavo se na to dobrodusno nasmesi, i otpocne sa novom melodijom. I tako zanavek.
_____
~~~~~
- Post n°30
polipe jel si gledo kosheen na st.sajmištu?
znam, nisi
znam, nisi
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°31
_____
~~~~~
- Post n°32
Летећи Полип wrote:Kao sto rekoh, zanrovski kazan. I kazu da iz njega niko nikad nije pobegao, i niti ce. Navodno nad njim visi Vrag, sedi na hoklici i svira na zurlu. I Vrag kaze onim nesretnicima gore: " Ko pogodi zanr ove melodije, pusticu ga iz kazana!". I tako Vrag krene da svira u onu zurlicu, a zivahna melodija se rascuje po celom djavoljem carstvu. Tada se obicno javi neka mucena dusa i zavapi: " Bristol sound!!! To je Bristol sound!". Ali kako to zausti, javi se njih deset: " To je obican Trip Hop", " Ovo nije iz Bristola, a i suvise je kasno izaslo", " Hm, ovo ti je ipak narodnjak, druze". I kako se to cuje, onog nesrecnika sto je znao odgovor neka sila povuce nadole. Djavo se na to dobrodusno nasmesi, i otpocne sa novom melodijom. I tako zanavek.
Plačemm
- Post n°33
Lol tek danas video da je Tricky imao koncert prošle nedelje bukvalno 700 metara od mene. Upucat ćuse
- Post n°34
_____
~~~~~
- Post n°35
ćaća wrote:Lol tek danas video da je Tricky imao koncert prošle nedelje bukvalno 700 metara od mene. Upucat ćuse
ko zna našta to liči danas. a i dolazi u beograd, kaže leja.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°36
Dobri su mu ovi albumi zadnje sto je radio.
_____
~~~~~
- Guest
- Post n°37
Beogradski koncert je otkazan četvrti put. Svaki put je odložen zbog broja zaraženih, a na sajtu mu i dalje stoje datumi u regionu, ali ne i za Beograd.
Gledao sam ga na Exitu 2003., promovisao je onaj grbavi album Blowback. Svirao je samo Overcome i još jedan od velikih hitova (Ponderosa? Aftermath?) i opet je bio odličan.
Gledao sam ga na Exitu 2003., promovisao je onaj grbavi album Blowback. Svirao je samo Overcome i još jedan od velikih hitova (Ponderosa? Aftermath?) i opet je bio odličan.
- Post n°38
Ko zna zasto su ga otkazali... Nadam se da nece otkazati i Pixies treci put.
- Post n°39
tricky otkazuje koncerte već 10 i više godina, dođe mu faza da mu se ne svira pa tako i bude, onda mu zafale pare pa svira, i tako.
_____
#FreeFacu
- Post n°41
ovo aktuelno krilo ima još par otkaza, poljska recimo
_____
#FreeFacu