Texter
Texter
- Post n°2
Re: Texter
Fino izgleda Webflow. Sadržaj je malo džiberski, ali kapiram da nisam ciljna grupa.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°3
Ценим што се добар део графике црта мишем на куглу на ЕГА графичкој. Стара техника је најбоља.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°4
Tarzanija deset godina kasnije
A mislio sam da sam prvi video
A mislio sam da sam prvi video
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°7
nekad su za školske novine i fanzine u pokušaju znali samo četvorica koji se prže i pišu i prave ih i još tri drugara koji stalno moraju o tome da slušaju. sad imamo internet jebo onog ko ga izmisli, i sad je sve to kontent i long read esej i moramo svi da znamo za to
dirljivoNaše je uverenje da glad za dužom tekstualnom formom na internetu nije nestala, već da je za takav sadržaj dostupan prazan prostor koji će Texter popuniti.
- Post n°8
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°9
Uncle Baby Billy wrote:nekad su za školske novine i fanzine u pokušaju znali samo četvorica koji se prže i pišu i prave ih i još tri drugara koji stalno moraju o tome da slušaju. sad imamo internet jebo onog ko ga izmisli, i sad je sve to kontent i long read esej i moramo svi da znamo za to
dirljivoNaše je uverenje da glad za dužom tekstualnom formom na internetu nije nestala, već da je za takav sadržaj dostupan prazan prostor koji će Texter popuniti.
У ствари сам очекивао тако нешто, кад се већ зове текстер, кад оно фотке са словима и лоши цртежи.
Мени фали НИН какав је некад био, чланак на шест страна са омањим фоткама, са објашњењем позадине.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...