Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)
Vara je sa Marom Ford koja je u stvari ona samo se toga ne seća. Fight Club Revisited.
_____
Sweet and Tender Hooligan
U Biljinom slučaju, rekao bih da se desilo. Ali da se pravila da je pijana, i da je u stvari ona prevarila dečka.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
Kakav dečko, žena u 6. deceniji života.
Opasne su to godine.
_____
~~~~~
Opet si gledao Šabrola?
Never did stop.
_____
~~~~~
Mislim, ako me je francuski film nešto naučio, to je da čovek treba da se čuva sredovečnih situiranih žena.
_____
~~~~~
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
Jelena Milić za B. gospođa, ili što bi mladi rekli gospođetina.
_____
Inače, ozbiljan raspad na twitteru gospođe BS počeo pre 18 sati i trajao 2.
Neprepričljivo.
Neprepričljivo.
_____
Notxor wrote:Inače, ozbiljan raspad na twitteru gospođe BS počeo pre 18 sati i trajao 2.
Neprepričljivo.
Sad doso da prijavim!
Vaistinu neprepricljivo. A ne znam ni sta da prenesem, sve je vrhunski.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
Ćao. Ženi mi se ortak, imam pozivnicu na plus jedan. Šta misliš?
— Leya Keller (@keller_leya) December 5, 2022
Mislim o Hajdegeru. A gde je svadba?
Prvo u Hramu Svetog Save, pa posle matičar dolazi u restoran.
Koji restoran?
Od usta do usta.
Izvini, neću biti slobodna.
_____
~~~~~
- Ćao. Naša generacija je slušala rok, a ovi sad neku Senidu.
— Leya Keller (@keller_leya) December 5, 2022
- Kaže se Senidah i napušiš joj se qrza i ti i tvoj *rok*.
- Spoiler:
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
paroksizam prokrastinacije
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
nego ovo je sad bas onako hello fellow kids sa sve ovim altiserom i zizkom.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
Toliko o srpskoj književnosti 21. veka.
- Guest
ahaboomer crook wrote:nego ovo je sad bas onako hello fellow kids sa sve ovim altiserom i zizkom.
ali zamisli ideju da će ona klincima da bude fellow traveller, potpuno opterećena ličnim starenjem i korupcijom, uspomenom na Zorana i na Čedu Ženimea.
verovatno čak i razume sva ta klinačka gibanja. razumem i ja ali mi ne pada na pamet da demonstriram to. mladi su govna, ja sam fosil, that is the way of the world.
Tremens
- Guest
Ma sad sam video ostatak tviter divljanja od juče, dobro kažeš...koje su ono gluposti i konfabulacije
Cousin Billy wrote:ahaboomer crook wrote:nego ovo je sad bas onako hello fellow kids sa sve ovim altiserom i zizkom.
ali zamisli ideju da će ona klincima da bude fellow traveller, potpuno opterećena ličnim starenjem i korupcijom, uspomenom na Zorana i na Čedu Ženimea.
verovatno čak i razume sva ta klinačka gibanja. razumem i ja ali mi ne pada na pamet da demonstriram to. mladi su govna, ja sam fosil, that is the way of the world.
Pa to.
Ona, mladi i narodtm su Senidah, a opozicija je stari rok, EKV, Marcelo i te neke prave vrednosti.
Samo sto... ne.
_____
Cemu sve ovo jebote...na nekom najvisem nivou - i dalje minije sasvim jasno.
A ovo uvezivanje Peščanika i fašizma je... ne mogu da smislim nešto dovoljno uvredljivo.
Ako si uz mlade moras da budes kontroverzan. A najlaksi nacin da budes kontroverzan je da budes ili mentalno bolestan (Ye) ili da lupas bez veze (Biljana). E sad sto neki mi ocekujemo od nje da smisli nesto bolje a ne da lupa kao da je ispred dragstora, to je vec problem nekih nas a malo manje problem Biljane. Ona trenutno dotle dobacuje i to je to.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”