Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
besramizam
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
Ma kao i onaj "rasizam".
Kulovka sa dna kace.
Kulovka sa dna kace.
- Guest
+1beatakeshi wrote:Ma kao i onaj "rasizam".
Kulovka sa dna kace.
ma da, nema tu više ni šta da se analizira.
Pocinje da lici na stripadziju iz Informera. Tako je i on crtao Jankovica
_____
★
Uprava napolje!
Njoj su verovatno dodelili Petricica. U fazonu, Biljo, Petricic udario na sefa, aj napisi nesto.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
Ali bukvalno je nemoguce ovu sliku protumaciti na nacin na koji ona to radi, i svako ko ima oci vidi da je to sto je napisala notorna budalastina. Da bar nije stavila komentar direktno ispod slike, pa mozda da nekog ko je usput bacio pogled na karikaturu i prevari. Ali ovako... nemam pojma.
Last edited by Erős Pista on Tue Oct 11, 2022 9:38 am; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Летећи Полип wrote:Njoj su verovatno dodelili Petricica. U fazonu, Biljo, Petricic udario na sefa, aj napisi nesto.
Ma dodelio se sam kad je stavio na onu novogodisnju karikaturu.
_____
doslovce je njen sef pre par dana rekao da je istina o jasenovcu skrivana po dogovoru komunista i vatikana. to nije za gerantonegovateljicu vec za ludnicu.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
Mene je ovaj post baš trigerovao. Zaverglala je na pogrešnu ekonomsku logiku i iskoristila priliku da prosipa žuč i svoj jad. Čitajte njene nastavke u komentarima i razmislite o ljudima koji se tome smeju.
Neviđeno je pritupa, zločesta i pokondirena ta osovina Beba - Biki. Hoću da se obesim što sam glasala za njih u dva ciklusa. Ali stvarno nisam mogla za Homena, Branka Radujka i ostatak žute elite.
Neviđeno je pritupa, zločesta i pokondirena ta osovina Beba - Biki. Hoću da se obesim što sam glasala za njih u dva ciklusa. Ali stvarno nisam mogla za Homena, Branka Radujka i ostatak žute elite.
sta je fazon sa tim samponima?
_____
I gde mogu da se kupe. Pitam za druga.
_____
~~~~~
Kad nađeš, kaži drugu da javi mom drugu!
_____
U Nemackoj
_____
★
Uprava napolje!
Ah, ti drugovi.
_____
~~~~~
mislim da se razumemo biljana je otvoreno falila vuciceva ekonomska cuda u onoj emisiji gde su je zvalavi i onaj debeli NINOvac natakli na dorcolski razanj pred celom srbijom. ona ne zna sta prica veci deo vremena.
_____
Прича свашта, увек је била брљава, али зато пише врло прецизно и мери свако слово.
Проблем је та расцепљеност, са једне стране захтев да бесрамно ботује а са друге потреба да задржи свој положај у урбаном хабитусу, своју друштвену вредност и неке остатке моралног става који ботовање немилице троши.
Проблем је та расцепљеност, са једне стране захтев да бесрамно ботује а са друге потреба да задржи свој положај у урбаном хабитусу, своју друштвену вредност и неке остатке моралног става који ботовање немилице троши.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
Informer wrote:NOVA SRAMOTA NOVE! Ponovo zloupotrebili Aušvic, hoćete li se ikada izviniti za bljuvotine?!
Novina Nova još jednom je zloupotrebila Aušvic, ovoga puta za to je svojom karikaturom bio najzaslužniji Dušan Petričić, a ovim povodom oglasila se i spisateljica Biljana Srbljanović, koja je kao i sav normalan svet osudila ovaj čin
- Dušanu Petričiću treba dodeliti gerontodomaćicu i starateljstvo. Uredniku koji pusti crtež na kome je Aušvic pravedna istorijska kazna bilo kome treba da se izvini svima, a posebno Jevrejskoj zajednici. Ovo je već krivično delo zloupotrebe starih i nemoćnih. Petričić nije pri sebi jako dugo, ali sada postaje obaveza Centra za socijalni rad. Već je pre dve godine bagatelisao silovanje devojčica i vrištao da je on silovan (od Vučića). Sad smo prešli na "istorijsku pravdu Aušvica". Svako dalje objavljivanje radova tog čoveka je zloupotreba nemoćnog i umno obolelog, a u finansijske svrhe - napisala je Srbljanović, i dodala:
- Nova da se izvini za ovu bljuvotinu, Petrićiću da se dodeli tutor, da vreme koje mu je preostalo ne dočeka usran do grla ubalavljen pred svima jer nema ko da mu bruku skloni iz javnosti. Nehumano je. Sram bilo svakog ko ovo prećuti.
Mada, ovo i ne treba nikoga da čudi, mediji naklonjeni opoziciji su odavno izgubili kompas. Setimo se samo sramote Milana Ćulibrka i NIN-a koji su 20. jula 2017. godine na svojoj naslovnici uporedili Srbiju sa nacističkim logorom.
Sramotno pravdanje Pivljanina
Novinar i glavni urednik tabloida Nova Ranko Pivljanin sramotno je pokušao da se opravda zbog karikature objavljene u ovom tajkunskom glasilu.
- Prevešćemo karikaturu. Prvi kadar: na njemu su četiri đaka (premijer Mađarske Viktor Orban, buduća italijanska premijerka Đorđa Meloni, poljski predsednik Andžej Duda i Aleksandar Vučić). Na drugom je "Historia magistra vitae est" (učiteljica, dakle) koja prutom pokazuje ka zloglasnom nacističkom logoru Aušvicu (treći kadar). Poruka jasna ko hoće da vidi: Gospodo,
to što sada i kako radite, u budućnosti može da vodi ovome. Dakle, ne šalje Petričić ovo četvoro u Aušvic na izdržavanje "pravedne istorijske kazne", kako je shvatila i napisala gospođa Srbljanović, već ih apostrofira kao moguće pošiljaoce drugih. Ako joj nije jasno zašto baš oni, neka im se o nazorima, ideologijama i delima raspita makar na Vikipediji. U čudu će se naći - pokušao je da se opravda Pivljanin koji je takođe istakako da, tobože, ne pravimo od "Nove" "Šarli ebdo".
Da se čovek prosto zapita, da li je gore to što je objavljena karikatura ili ovaj bedni pokušaj pravdanja koji završava zapravo u potvrđivanju karikature.
Histerizacija
Koliko mediji naklonjeni opoziciji imaju za cilj da konstantnim napadima na Aleksandrom Vučićem pokušaju da nanesu štetu Srbiji i predsedniku lično, i kako ne prezaju ni od čega može se najbolje opisati "istorijom histerizacije Vuliča od karikaturista".
Pojedini domaći mediji (zna se i koji) ovom karikaturom samo se naslanjaju na propagandu koja poslednjih meseci dolazi iz Hrvatske, a koja za cilj ima da predsednika Vučića kao i Srbiju vidi na kolenima jer ustaša Plenković ne može da podnese da je naša zemlja preuzela primat u regionu, a i šire.
U prilog tome ide i činjenica da je karikaturista Petričić uzeo motiv sa naslovnice hrvatskog Ekspresa.
Prianjaju jedni drugima kao ruka rukavici.
_____
★
Uprava napolje!
DJV+BS - kekekeke....
I kao bonus - Histerizacija X2 a onda stave sliku Hitlerizacija
_____
★
Uprava napolje!
Uf još je bolje kad ih citiraš: "istorija histerizacije Vuliča od karikaturista".
=AZV94f0U4Lk57FxALXZSqUOwj0xa03sRakb4Jnrn3uynzlZBeySuHP40jILPiDaTZ5OQjcdt3gJ4stPs9DPOvdUubXTaH2jCZbJdctzubaXhp4TJuCnS3g8cIhvSvyKq9H9LEeL9g1rH9McrmxkLctX3wz-TeXtTpS3kk0NkFZ0dpw&__tn__=-UC%2CP-R]Леја Келер
=AZV94f0U4Lk57FxALXZSqUOwj0xa03sRakb4Jnrn3uynzlZBeySuHP40jILPiDaTZ5OQjcdt3gJ4stPs9DPOvdUubXTaH2jCZbJdctzubaXhp4TJuCnS3g8cIhvSvyKq9H9LEeL9g1rH9McrmxkLctX3wz-TeXtTpS3kk0NkFZ0dpw&__tn__=%2CO%2CP-R]12 мин. ·
U godini kad je Dušan Jovanović brutalno ubijen iz najnižih rasističkih pobuda, Dobrica Veselinović je igrao u spotu neonaci skinhed benda pod nazivom "Cokula".
Pamtimo i mi, druže. Odjebi od teme.
=AZV94f0U4Lk57FxALXZSqUOwj0xa03sRakb4Jnrn3uynzlZBeySuHP40jILPiDaTZ5OQjcdt3gJ4stPs9DPOvdUubXTaH2jCZbJdctzubaXhp4TJuCnS3g8cIhvSvyKq9H9LEeL9g1rH9McrmxkLctX3wz-TeXtTpS3kk0NkFZ0dpw&__tn__=R]-R]Леја Келер
I ne, ovo nije prostačka podmetačina padavičara Sergeja i njegovog voda rezervista Udbe, koji meni izmišlja da sam svojeručno klala po Krajinama, ovo je crno na belo. Što bi se reklo, Cecin Dokaz.
[size=12]=AZV94f0U4Lk57FxALXZSqUOwj0xa03sRakb4Jnrn3uynzlZBeySuHP40jILPiDaTZ5OQjcdt3gJ4stPs9DPOvdUubXTaH2jCZbJdctzubaXhp4TJuCnS3g8cIhvSvyKq9H9LEeL9g1rH9McrmxkLctX3wz-TeXtTpS3kk0NkFZ0dpw&__tn__=R]-R][size=12]Леја Келер
BTW, kad me je dotični Sergej oklevetao da sam jurila regrute za paravojne jedinice po menzi FDU, najjači dokaz da laže koji sam čula je kad su mi kolege iz generacije rekle - "ti u menzi? NEMOGUĆA LAŽ!"
[/size]
[/size]
Ovo je neopisiv kokošinjac, nešto najodvratnije što je ikada uradila
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
u prilicno zestokoj konkurenciji
_____
ja zapravo mislim da je ona izgubila pravo da se ovim bavi kada je sedela pored vucica i nije ga pitala: kao urednik velike srbije objavili ste protokol sionskih mudraca kada ste prelomili da prestanete da budete nacisticki antisemita?
_____