Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)
Ne seeeeeri!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
I faza: Vučić i njegova vlast upadljivo počinju da se ignorišu. Sve više se udara opoziciona javnost, svetina sa društvenih mreža, donekadašnji prijatelji i saveznici.
II faza: Pravi se neki sitan kompromis, na koji svi podozrivo reaguju. (Perin baner, spomenik, koalicija na lokalu). Kreće pravdanje. To se čini radi višeg cilja, i konačno u "našem" interesu. I dalje su oni naravno protiv Vučića, ali upadljivo se uvijaju da ga ozbiljno ne iskritikuju.
III faza: Vučić je manje zlo. Jeste on loš i to, ali i ne baš toliko. U svakom slučaju stvari idu u dobrom pravcu. Bolje nego da idu u suprotnom. Opoziciona javnost preterano sere. Prekida se sav kontakt sa njima.
IV faza: Full kolaboracija i otvoreno, besramno, samoponižavajuće botovanje. Vučić je snaga reda i razuma koju mračnjaci i šarlatani žele da unište. Gostovanje po komandi, u paketu sa sa ostalim Judama drugih političkih ubeđenja. Vučić nemislosrdno naplaćuje svaki uloženi dinar, i troši im lični integritet do poslednje kapi. Neke sigurno uvlači i u neki kriminal da bi ih lakše kontrolisao. Neki su već i bili u kriminalu, a ima im dosije u fijoci. Vidno postaju neurotični i fizički propadaju.
Leteci Polip, Burundi kao odgajatelj
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Oho, Vucic izlazi na duel Moramou
_____
★
Uprava napolje!
_____
Летећи Полип wrote:I faza: Vučić i njegova vlast upadljivo počinju da se ignorišu. Sve više se udara opoziciona javnost, svetina sa društvenih mreža, donekadašnji prijatelji i saveznici.
II faza: Pravi se neki sitan kompromis, na koji svi podozrivo reaguju. (Perin baner, spomenik, koalicija na lokalu). Kreće pravdanje. To se čini radi višeg cilja, i konačno u "našem" interesu. I dalje su oni naravno protiv Vučića, ali upadljivo se uvijaju da ga ozbiljno ne iskritikuju.
III faza: Vučić je manje zlo. Jeste on loš i to, ali i ne baš toliko. U svakom slučaju stvari idu u dobrom pravcu. Bolje nego da idu u suprotnom. Opoziciona javnost preterano sere. Prekida se sav kontakt sa njima.
IV faza: Full kolaboracija i otvoreno, besramno, samoponižavajuće botovanje. Vučić je snaga reda i razuma koju mračnjaci i šarlatani žele da unište. Gostovanje po komandi, u paketu sa sa ostalim Judama drugih političkih ubeđenja. Vučić nemislosrdno naplaćuje svaki uloženi dinar, i troši im lični integritet do poslednje kapi. Neke sigurno uvlači i u neki kriminal da bi ih lakše kontrolisao. Neki su već i bili u kriminalu, a ima im dosije u fijoci. Vidno postaju neurotični i fizički propadaju.Leteci Polip, Burundi kao odgajatelj
Od svih cetvrtih stupnjeva, ovaj je nekako najcetvrtiji.
_____
Cetvrtiji je Ceda koji ide na televizije da po njemu pisaju Cece Raznatovic. Jos malo pa i Bilja ide na polivacinu kod Ace Lukasa
_____
★
Uprava napolje!
Da, da, istina. Niko se nije nize spustio od Cede.bukvalno ljustura od coveka. Nije ni cudo da stalno ima nervne slomove.
_____
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
Ahahha
Kakav scoop
Kakav scoop
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
ja se sve nekako nadam da ce nas sve iznenaditi i da ce uzivo, na nacionalnoj tv, reci vucicu u lice: ovo sto radite je diktatura!
to niko nije uradio od 2012. misim da bi to oznacilo, onako simbolicno, kraj vucica. strepnja mi je dublja od nade ali opet to je biljana, s njom se nikad ne zna.
to niko nije uradio od 2012. misim da bi to oznacilo, onako simbolicno, kraj vucica. strepnja mi je dublja od nade ali opet to je biljana, s njom se nikad ne zna.
_____
ova zemlja to je to
problem sa ovim vremenima je sto sve i da mu to kaze u lice u studiju
svi znamo da je to staged
svi znamo da je to staged
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
zvezda je zivot wrote:ja se sve nekako nadam da ce nas sve iznenaditi i da ce uzivo, na nacionalnoj tv, reci vucicu u lice: ovo sto radite je diktatura!
_____
- Guest
"onako simbolično" me je dotuklo
kralj shit postinga, gasite inter net
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
_____
★
Uprava napolje!
Hocete li gledati Petkom u 22 veceras?
voleo bi da vidim uživo kako je to izgledalo, ovo odloženo emitovanje je boring.
_____
#FreeFacu
Ja naivno pomislio da ce biti uzivo
Dzaba nam love i sto mozemo da idemo na more, kad nas dukadjini i dalje puskom gadjaju.
_____
~~~~~
Biljo!
Buahahahahaahhaaaaaaaaaaaaahahahahaahahahahaah!!!!!!
Buahahahahaahhaaaaaaaaaaaaahahahahaahahahahaah!!!!!!
_____
~~~~~
525, 472...
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
'to što su oni gori ekstremisti nama ne znači ništa, štaaaa, da budemo kao oni'