Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)
Plachkice, ne zabusavaj, nego prenosi to sa Bikinog FBa!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
Baraba. A molim se svevisnjem, i racunam na Vucka, da je makar jednom natera da gostuje kod Jovane Jeremic. Kapiram da bi Biljka vise volela da je javno umoce u kacu govana.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
barabe, bavili biste se vučićen dok se ovakve tektonske promene dešavaju u društvu!
Pametna Sreda
— Mara Ford (@Mahodari_Mara) February 6, 2022
Biljana Srbljanovic pic.twitter.com/MK8WNyo6Sl
Шта је још старије од тектонског? Архи-тектонско!
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
biljana je poreklom iz stare hercegovine, odakle potice ja tebi serdarkinjo ti meni vojvotkinjo
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
e u staru hercegovinu smo otišli tog jutra, seli, začula se sirena, koleginica je plakala
godinu dana kasnije, u glazgovu, sam saznao da je 25 godina ranije bila najbolja u beogradu iako je imala malo spušteno dupe
šta je to malo spušteno dupe, nikada nisam saznao
godinu dana kasnije, u glazgovu, sam saznao da je 25 godina ranije bila najbolja u beogradu iako je imala malo spušteno dupe
šta je to malo spušteno dupe, nikada nisam saznao
ali taj covek je doslovce godinama slovio za brzi voz za upis glume na FDU
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
čuj mika aleksić. ona ni o kome reč ne sme da kaže dok ne objasni prokića.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
U Hartefaktovom podkastu “Zadovoljstvo u tekstu” pod nazivom “O pesničkoj umetnosti” Biljana Srbljanović i Vladimir Cerić govore o romanu koji je osvojio ovogodišnju NIN-ovu nagradu – “Deca” autorke Milene Marković. https://t.co/ZC1gYasnD4
— Remarker Media (@RemarkerMedia) February 6, 2022
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Jel bilo u rukavicama (bokserskim)?
Nisam sluso
_____
BS: "Mi svi treba da služimo" (o nedostatku aktivizma MM)
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Guest
dragi bože koji je ovo profil ličnosti jbt
Ovaj metod sve vise lici na Bazdulja. Isprica nesto bez veze sa bilo cim i onda doda - e a takva je nasa elita. Zasto? Eto zato.
Last edited by Erős Pista on Tue Feb 08, 2022 1:24 pm; edited 1 time in total
_____
mrzim ali da kazem kako moj muz prica
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
ja za native english smatram skotlandjane i brt novozelandjane/australce/j.afrika
znaci da je rodjen tamo
kakva keva
znaci da je rodjen tamo
kakva keva
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
Што реко комшија, „говорим есперанто као да сам тамо рођен“.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
Steta sto nije protiv Vucica. S gustom bih gledao kako je cerece tabloidi zato sto mrzi radnike robnih kuca...i to jebenih robnih kuca
_____
★
Uprava napolje!
bilja, zaštitnica neukog srpskog naroda od krvožderne elite!
inace je tacno da imas bolji tretman sa boljim izgovorom
i to vazi za sve zemlje
i to vazi za sve zemlje
_____
smrk kod dijane hrk
no, to nema veze sa snobizmom nego cinjenicom da ljude koje pricaju kao cigani ili rumuni tretiraju tako
_____
smrk kod dijane hrk
plachkica wrote:bilja, zaštitnica neukog srpskog naroda od krvožderne elite!
Gde je elita prodavacica u robnoj kuci, a narod tajkun i njegova zena.
Last edited by Erős Pista on Tue Feb 08, 2022 1:56 pm; edited 1 time in total
_____
ali uk prodavačica, nije to kao srpska prodavačica!
pa to. na kraju se sve svodi na kulturkampf. nije bitno sto je ona zena elektro tajkuna vec to sto je balkanka ili tako nesto. do cirjakovica dva putica i teror engleskih prodavacica are you being served?
_____