Naravno da u proseku napadaci i odrambeni igraci (jer jelte moraju da prate jedni druge) provedu ukupno nesto vise od kilometra u punom sprintu, ne samo sa loptom, vec i igrajuci bez lopte, u pokusaju da se otvore, da isprate akciju i slicno.
Mislim, podsetio bih da je cela prica krenula od toga da su teniseri nekakvi ultimativni gladijatori koji trce ne znam koliko po velikim vrucinama. Dovoljno je pogledati noge/butine fudbalera i tenisera pa da se shvati koliko su smesne te tvrdnje. Za "udarce rukom" dovoljno je pogledati ramena.
Djokovic je gradjen kao isposnik za koga bi, da zazmuris na jedno oko, mogao da pretpostavis da je neki izgladneli dugoprugas iz Kenije ili Etiopije. Ja kapiram da je naivnim ljudima moguce prodati bapske price da ti odjednom predjes na bezglutensku ishranu trulim vocem koje je opalo sa drveta i odjednom si dobio snage da od vrhunskog sportiste postanes svecki rekorder, ali to je malo teze prodati ozbiljnima. Zato i moraju da mu dodaju flasice sa kojekakvim sastojcima preko tribina i svaki drugi mec da uzimaju medicinske tajm aute da trkne Nolo do svlacionice.