Novak - četnik sa reketom
- Post n°101
Re: Novak - četnik sa reketom
Njegovo javno ponasanje podstice antivakserske pokrete svuda
_____
????
- Post n°102
Nista,sad kad su isterali Srbina, Hrvata i Čehinju imaju dovoljno vremena da se pozabave s ovih ostalih petoro...
- Post n°103
koje javno ponašanje? to što neće da se vakciniše? šta se u njegovom javnom ponašanju promijenilo od januara prošle godine kad je bez problema igrao u Australiji?
- Post n°104
Dato je 9.3 milijarde sa b doza od tad
_____
????
- Post n°105
pa? je li on nekoga spriječio da se vakciniše ili mu javno govorio da ne treba da se vakciniše?
- Post n°106
On se nikad nije izjasnjavao o vakcini konkretno. Sad je prvi put decidno rekao da nije
- Post n°107
19.4.2020.
https://sport.blic.rs/tenis/novak-djokovic-o-korona-vakcini-necu-da-me-primoraju/kddj4srJa prvi nisam za vakcine, neću da se vakcinišem. Ako to bude obavezno, moraću da razmislim.
- Post n°108
Razmisli brate samo polako
_____
????
- Post n°109
Mi nismo iz te struke, pa ne možemo o tome da pričamo.rumbeando wrote:19.4.2020.
https://sport.blic.rs/tenis/novak-djokovic-o-korona-vakcini-necu-da-me-primoraju/kddj4srJa prvi nisam za vakcine, neću da se vakcinišem. Ako to bude obavezno, moraću da razmislim.
EOD
- Post n°110
Deportation of a person because of a purported risk as to how others might perceive them and then act sets a terrible precedent. It can and will be used in the future to justify the suppression of legitimate political expression because others might engage in unrest. #djokovic
— Mike Stanton (@mdstanton) January 16, 2022
[size=33]How the ‘Djokovic Affair’ Finally Came to an End[/size]
Novak Djokovic lost to a government with powerful laws, determined to make an example out of him.
https://www.nytimes.com/2022/01/16/world/australia/djokovic-deported.html?smid=tw-nytimes&smtyp=cur
- Post n°111
sta mislite, hoce li se vakcinisati nakon ovoga? rizikuje bukvalno kraj karijere ako se ne vakcinise jer mu se u buducnosti smese potencijalne zabrane/problemi ulaska i u druge zemlje. ne moze na svakih nekoliko meseci conveniently da bude pozitivan bas pred neki veci turnir.rumbeando wrote:19.4.2020.
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°112
Oce, vidi se da racionalno donosi odluke
_____
????
- Post n°113
Pošto su presudili da je na prevaru pokušao da uđe u Australiju, sad bi mogao da se fejkciniše i da odradi koliko treba turnira. Biznis je biznis.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°114
TIFIFYbela maca wrote:da, najveća pobeda još od juna 199389
_____
- Post n°115
nisu to presudili.Notxor wrote:Pošto su presudili da je na prevaru pokušao da uđe u Australiju, sad bi mogao da se fejkciniše i da odradi koliko treba turnira. Biznis je biznis.
_____
- Post n°116
šta god da je Australija uradila kod nas ga o tome ne bi pitali. čak ni da je ostao u Australiji i izgubio na turniru.Mór Thököly wrote:Problem je sto je Djokovic sto se Australije tice realno nevin, ali je zato sto se Srbije tice vrv kriv ko kuca. I ta dva kad se spoje - niko ziv ga nece pitati sta je radio u Srbiji. Zbog toga sam stravicno besan na Australiju.
- Post n°117
lalinea wrote:nisu to presudili.Notxor wrote:Pošto su presudili da je na prevaru pokušao da uđe u Australiju, sad bi mogao da se fejkciniše i da odradi koliko treba turnira. Biznis je biznis.
U pravu si.
Izbacili su ga da bi sačuvali mir u tvrđavi Australiji i zdravlje bogobojažljivog naroda od balkanskog genetskog otpada nastalog ukrštanjem oca neradnika čergara-lutalice i slatkorečive majke kukastog nosa.
Jel' sad ok?
_____
- Post n°118
ne znam ja sta je tebi OK, samo ti rekoh sta nisu presudiliNotxor wrote:lalinea wrote:
nisu to presudili.
U pravu si.
Izbacili su ga da bi sačuvali mir u tvrđavi Australiji i zdravlje bogobojažljivog naroda od balkanskog genetskog otpada nastalog ukrštanjem oca neradnika čergara-lutalice i slatkorečive majke kukastog nosa.
Jel' sad ok?
_____
- Post n°119
Hahahhahahaha
MORE - Serbia's President Aleksandar Vucic sharply criticized the Australian authorities' handling of Djokovic. He said a "witch hunt" had been sparked, and the media had created a "lynching mood." "Novak was used to make an example of how the world order works now."
— Disclose.tv (@disclosetv) January 16, 2022
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°120
lalinea wrote:ne znam ja sta je tebi OK, samo ti rekoh sta nisu presudiliNotxor wrote:
U pravu si.
Jel' sad ok?
Ponovo si u pravu.
Sud je previše dobar za te i takve, neradnike i prevarante.
Najbolje bi bilo sakupiti ih na jednom mestu, ali ne u hotelu u centru Melburna, nego negde van grada, dalje od očiju osetljivih, negde gde se miris pobede iz dimnjaka neće mešati sa mirisom pečenog mesa na roštiljima u dvorištima gladnih Australijanaca. Nije prijatno.
_____
- Post n°121
Nestade post. Mora da je admin nešto brisao.
_____
- Post n°122
dobro de, necu te vise diratiNotxor wrote:lalinea wrote:
ne znam ja sta je tebi OK, samo ti rekoh sta nisu presudili
Ponovo si u pravu.
Sud je previše dobar za te i takve, neradnike i prevarante.
Najbolje bi bilo sakupiti ih na jednom mestu, ali ne u hotelu u centru Melburna, nego negde van grada, dalje od očiju osetljivih, negde gde se miris pobede iz dimnjaka neće mešati sa mirisom pečenog mesa na roštiljima u dvorištima gladnih Australijanaca. Nije prijatno.
_____
- Guest
- Post n°123
Autor pisao, autor brisao, nebitno je. Malo si pao u vatru, verovatno ćeš sutra videti na šta liči ovo uvođenje krematorijuma u priču.
- Post n°124
Ajmo svi!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°125
lalinea wrote:sta mislite, hoce li se vakcinisati nakon ovoga? rizikuje bukvalno kraj karijere ako se ne vakcinise jer mu se u buducnosti smese potencijalne zabrane/problemi ulaska i u druge zemlje. ne moze na svakih nekoliko meseci conveniently da bude pozitivan bas pred neki veci turnir.rumbeando wrote:19.4.2020.
https://sport.blic.rs/tenis/novak-djokovic-o-korona-vakcini-necu-da-me-primoraju/kddj4sr
hoće sigurno, on voli da zadovoljava očekivanja globalnih prazilukašica
bolje nam reci šta ti radi najbolja drugarica
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.