Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Novak - četnik sa reketom

Janko Suvar

Novak - četnik sa reketom - Page 35 Empty Re: Novak - četnik sa reketom

Post by Janko Suvar Fri Jan 14, 2022 6:14 pm

Član 85

Novčanom kaznom u iznosu od 50.000 do 150.000 dinara kazniće se za prekršaj fizičko lice ako:

1) u postupku epidemiološkog ispitivanja ne govori istinu i ne daje tačne i potpune podatke od značaja za otkrivanje izvora i načina prenošenja zarazne bolesti, odnosno za otkrivanje, sprečavanje i suzbijanje epidemije te zarazne bolesti, kao i ako se po potrebi ne podvrgne određenim medicinskim ispitivanjima (član 19. stav 6);

2) se ne pridržava naloga doktora medicine u slučaju kada mu je određena obaveza prevoza sanitetskim vozilom ili mera izolacije i lečenja, odnosno izolacije, u skladu sa ovim zakonom (član 28. stav 2);

5a) odbije ili se ne pridržava karantina u kućnim uslovima koji je određen u skladu sa članom 31a ovog zakona

_____
    ????
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Jan 14, 2022 6:19 pm

...

Last edited by Cousin Billy on Fri Jan 14, 2022 6:24 pm; edited 1 time in total
    kondo

Post by kondo Fri Jan 14, 2022 6:23 pm

zamisljam naseg junaka kako za potrebe netfiksa ceska svoje depilirano levo mudo dok mu jezza nezno i sa razumevanjem cita suvarove pravne citate, svakako jak kinematografski potencijal. suvare keep it coming.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Fri Jan 14, 2022 6:26 pm

Tako stoji u tekstu

_____
    ????

Post by MNE Fri Jan 14, 2022 6:30 pm

dosta njih je već bilo kažnjeno i to sa maks 150.000, tako da u ovom slučaju mogu da ga kazne samo toliko što njega ne bi mnogo tangiralo
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Fri Jan 14, 2022 7:21 pm

Inace:

"Uz mogućnost da budem krivično gonjen od strane Novaka Đokovića, svako objavljivanje medicinske dokumentacije bez znanja građanina je krivično delo", istakao je pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković.

r Zoran Gojković, specijalista ortopedije u Kliničkom centru Vojvodine, a danas prvi čovek pokrajinskog zdravstva, sačinio je u decembru 2011. godine lekarski izveštaj o pregledu koji nije obavio, utvrdivši pritom povrede koje nikada nisu zadobijene i to kod osobe koja nije ni bila u njegovoj ordinaciji. Na kraju je takav lažni izveštaj overio pečatom svog kolege specijaliste ortopedije bez njegovog znanja, falsifikujući čak i njegov potpis, otkriva BIRN.

Lažni lekarski izveštaj dr Gojković je predao svom prijatelju, novosadskom advokatu Nemanji Aleksiću, koji je taj falsifikovani nalaz upotrebio u jednom parničnom postupku pred Osnovnim sudom u Novom Sadu, čime je direktno uticao na ishod tog postupka, pokazuju dokumenta do kojih je došao BIRN.

To je utvrdila novosadska policija koja je 14. maja 2013. podnela krivičnu prijavu protiv Gojkovića, Aleksića i još dvoje advokata. Tri meseca kasnije Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu je slučaj rešilo primenom instituta oportuniteta, što predstavlja neku vrstu oproštaja krivičnog dela, jer predviđa odbacivanje krivične prijave uz obavezu da osumnjičeni uplati određenu sumu novca, obično u humanitarne svrhe.

_____
    ????
    Notxor

Post by Notxor Fri Jan 14, 2022 7:24 pm

Gospoda (Ekrem Jevrić)

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    Del Cap

Post by Del Cap Fri Jan 14, 2022 7:25 pm

iiiiii evo ga

Vučić premijeru Australije: Čemu iživljavanje nad Novakom i njegovom porodicom

Reagujući na najnovija dešavanja u vezi sa slučajem tenisera Novaka Đokovića u Australiji, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na društvenoj mreži Instagram saopštio "da smo se suočili sa velikim pritiscima" i pozvao premijera Australije da se prestane sa "iživljavanjem nad teniserom, njegovom porodicom i srpskom nacijom".

„Poštovani građani, suočeni smo sa mnogo problema, sa pritiscima iz dela sveta, ali ono što nam nikada nisu uspeli da oduzmu, to je naše srce, ponos i dostojanstvo. To govorim zbog svega što se zbiva u Melburnu i ne zato što me zanima dobijanje političkih poena, već zato što su napadi i pritisci na Novaka Đokovića, državljanina Srbije iz nama nepoznatih razloga dostigli takve razmere da je nemoguće za mene da se ne oglasim“, naveo je u video poruci Vučić.

Kaže da se oglasio nakon što je odluku o ukidanju vize Đokoviću pozdravio premijer Australije.

„Verovatno ni reč ne bih rekao da posle ponovljene odluke da se ukine viza Đokoviću, da se nije oglasio i premijer Australije i pozdravio tu odluku. Začuđen sam zbog činjenice da takve odluke mogu da donose izvršni organi vlasti a nakon sudskih odluka. Time su nam samo pokazali kako kod njih izgleda nezavisno pravosuđe. Ja bih se ovde vratio na moralno pitanje. Ako ste hteli Novaku da zabranite da po deseti put osvoji titulu, zašto mu odmah niste rekli da ne može da dobije vizu i zašto ga niste vratili odmah“, upitao je Vučić.

Dodao je i da će se Srbija boriti za Đokovića i da bilo kakva odluka u vezi sa njim, neće promeniti "sud našeg naroda o narodu Australije, ali i o Novaku Đokoviću".
    Uncle Baby Billy

Post by Uncle Baby Billy Fri Jan 14, 2022 7:55 pm

zagrmeo

_____
    ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Jan 14, 2022 7:56 pm

ZAGRMEO
    Margit Savović

Post by Margit Savović Fri Jan 14, 2022 8:00 pm

Kako je ovako jadan, ja ne znam vise.
    kapetanm

Post by kapetanm Fri Jan 14, 2022 8:11 pm

Pa dobro mora malo japaja vragvodneo salu okoncace se sve bez njega
    ficfiric

Post by ficfiric Fri Jan 14, 2022 8:12 pm

Dacic bi uputio demars da ga nisu sutnuli iz vlade

_____

Uprava napolje!

ficfiric

Post by ficfiric Fri Jan 14, 2022 8:37 pm

BEZ DLAKE NA JEZIKU
    DEJAN ANĐUS NIKAD BRUTALNIJI! NOVAK JE UPAO U LAVIRINT OBAVEŠTAJNIH SLUŽBI! Otkrio nove detalje o Đokovićevom slučaju

Gosti večerašnjeg Usijanja su bili Dejan Anđus, sportski novinar, Zora Dobričanin, advokatica i Nikola Pilić, teniski trener, a tema je bila slučaj Novaka Đokovića i sve ono što se poslednjih dana dešavalo u Melburnu i Australiji.

Dejan Anđus smatra da je teško odgovoriti na sva pitanja koja se sama nameću poslednjih dana u vezi sa slučajem Novaka Đokovića.

- Mora da kažem da je jako teško odgovoriti na sva pitanja. Fenomenološki posmatram stvari. Nakon obraćanja predsednika Vučića, besmisleno je da ja bilo šta tu dodajem. Takođe, unapred su znali da će se sve ovo desiti, da će ga maltretitati. Dobro poznajem Vučića lično, družili smo se 30 godina. Znam da svaku rečenicu dobro promisli - objasnio je Dejan Anđus u emisiji Usijanje na Kurir televiziji.

Anđus naglašava da je u pitanju onemogućavanje Đokoviću da osvoji nove turnire.

- Ako je bio cilj da mu onemoguće 21. gren slem, jako je čudno što to nisu ranije uradili. Veliki broj tenisera iz vrha su sa Zapada, iz Engleske, Amerike, Australije, a jako mali broj je sa Istoka. Bilo je uglavnom Čeha i Rusa, i pojavio se Novak Đoković.

Za celu ovu situaciju, Dejan Anđus krivi obaveštajne službe.

- Ono što sam video je to da je Novak Đoković upao u lavirint obaveštajnih službi. Nisam teoretičar zavere, ali dobro poznajem rad obaveštajnih službi. Uvek su upletene u rad sudova. Mislim i na Australiju i na ceo svet. Možda naivni misle da to nije tako - rekao je Dejan Anđus.

Kurir.rs

_____

Uprava napolje!

паће

Post by паће Fri Jan 14, 2022 8:42 pm

ficfiric wrote:Dacic bi uputio demars da ga nisu sutnuli iz vlade

Дачић би платио колико већ треба, из државне касе, да опозову признавање отказивања визе.

_____
       electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Uncle Baby Billy

Post by Uncle Baby Billy Fri Jan 14, 2022 8:59 pm

ooo pa Vučić je GRMEO u video formatu, u rolci na hladnom zimskom vazduhu Novak - četnik sa reketom - Page 35 1861198401

jel instagram postovi ne mogu da se embeduju ovde?

_____
    ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
    Del Cap

Post by Del Cap Fri Jan 14, 2022 9:00 pm

Novak - četnik sa reketom - Page 35 FJDsR6lXoAUFjLr?format=jpg&name=large
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Fri Jan 14, 2022 9:11 pm

niko se nije proslavio pamecu u celoj ovoj stvari Novak - četnik sa reketom - Page 35 1399639816

_____
    ????

Post by beatakeshi Fri Jan 14, 2022 9:18 pm

Anđus pokidao, očekivano.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Fri Jan 14, 2022 9:35 pm

Gorepomenuta baba kaze da je sad jos vise na Djokovicevoj strani i da je Vucic odrzao lekciju premijeru Australije!

_____
    ????
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Jan 14, 2022 9:36 pm

fikret selimbašić wrote:Novak - četnik sa reketom - Page 35 Px2a6Y4

Ja iskreno ne znam je li mi ovo smesno, tuzno ili skroz ok.
    Uncle Baby Billy

Post by Uncle Baby Billy Fri Jan 14, 2022 9:41 pm

možda bi dobro došao i poseban topik za narodne uratke povodom golgote Novakove. ima svačega vrednog pažnje

Novak - četnik sa reketom - Page 35 FJEgKyAWQAgm8aJ?format=jpg&name=medium

Novak - četnik sa reketom - Page 35 FJEFzB4XoAEEchA?format=jpg&name=medium
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Jan 14, 2022 9:43 pm

Del Cap wrote:iiiiii evo ga

Vučić premijeru Australije: Čemu iživljavanje nad Novakom i njegovom porodicom

Reagujući na najnovija dešavanja u vezi sa slučajem tenisera Novaka Đokovića u Australiji, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na društvenoj mreži Instagram saopštio "da smo se suočili sa velikim pritiscima" i pozvao premijera Australije da se prestane sa "iživljavanjem nad teniserom, njegovom porodicom i srpskom nacijom".

„Poštovani građani, suočeni smo sa mnogo problema, sa pritiscima iz dela sveta, ali ono što nam nikada nisu uspeli da oduzmu, to je naše srce, ponos i dostojanstvo. To govorim zbog svega što se zbiva u Melburnu i ne zato što me zanima dobijanje političkih poena, već zato što su napadi i pritisci na Novaka Đokovića, državljanina Srbije iz nama nepoznatih razloga dostigli takve razmere da je nemoguće za mene da se ne oglasim“, naveo je u video poruci Vučić.

Kaže da se oglasio nakon što je odluku o ukidanju vize Đokoviću pozdravio premijer Australije.

„Verovatno ni reč ne bih rekao da posle ponovljene odluke da se ukine viza Đokoviću, da se nije oglasio i premijer Australije i pozdravio tu odluku. Začuđen sam zbog činjenice da takve odluke mogu da donose izvršni organi vlasti a nakon sudskih odluka. Time su nam samo pokazali kako kod njih izgleda nezavisno pravosuđe. Ja bih se ovde vratio na moralno pitanje. Ako ste hteli Novaku da zabranite da po deseti put osvoji titulu, zašto mu odmah niste rekli da ne može da dobije vizu i zašto ga niste vratili odmah“, upitao je Vučić.

Dodao je i da će se Srbija boriti za Đokovića i da bilo kakva odluka u vezi sa njim, neće promeniti "sud našeg naroda o narodu Australije, ali i o Novaku Đokoviću".

ovo je potpuno besmisleno sto je rekao. sud presudi kontra vlade i on prica o zavisnom sudstvu.

Ali ovo je vec klasicna SRN "odbrana". Koga oni brane, taj zavrsi u bezaniji, pa makar i luksuznim avionom. Posle ovoga, ne postoji promil sanse da mu omoguce da ostane. A ne bih se iznenadio da tome i sluzi. Jer, jbg, zamisli sad da cela Srbija ni ocemu drugom ne razmislja nego o Djokovicu. Pa cemu onda ovaj sluzi?
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Jan 14, 2022 9:44 pm

samo da kažem da ovi iz The Age umeju da pišu. ja bih ovakav lid pohvalio na kolegijumu.

The Morrison government has adopted a radical, Novak-zero approach in its bid to deport the anti-vax tennis star.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Jan 14, 2022 9:45 pm

Dodao je i da će se Srbija boriti za Đokovića

Novak - četnik sa reketom - Page 35 3579118792

Post by Sponsored content

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 3:44 pm