Novak - četnik sa reketom
- Guest
- Post n°576
Re: Novak - četnik sa reketom
Verovatno će se završiti večeras, a onda idu odjeci i reagovanja kod nas
- Post n°577
Da li je moguce da sponzori (npr. KIA generalni) uticu na odluku Austrije TM (sto rece Knez)? Nego kasne rezultati fokusa
- Post n°578
Vilmos Tehenészfiú wrote:Novak ko Tramp. Teflon man.
Да се не заборави да је први тефлонацРЖ био Реган. Он је правио гаф за гафом, али је имао тим предиљаРЖ, ака спин доктора, како се то касније звало, који су за сваки од њих налазили образложење зашто је то у ствари добро или барем мудро.
Mór Thököly wrote:Oko 30% je ok sa njim. To mu je odlican rezultat za AUS posle celog sranja.
Сад је 27% већина .
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°579
mislim da se kod nas, usled opšte anestezije i raspašoja, ne razume značaj priznanja da je išao pozitivan međ đecu. to da kao fol nije video rezultat testiranja nije olakšavajuća okolnost. "nisam znao da znak STOP znači stani, izvinite, propustio sam tu lekciju". tako to zvuči u zemlji koja ima manje od 2.500 mrtvih od kovida. Novak je ovo pretvorio u pitanje imidža vlasti. ne znam kako mogu da mu dozvole ostanak u zemlji i kako bi to pravdali javnosti.
- Post n°580
pritom ovo njegovo saopštenje je pokorno prema i izvinjava se jedino državi Australiji. nema ni najmanjeg traga svesti o tome da je možda pogrešio što je išao na ivent sa tom decom dok je čekao PCR test.
što naravno opet može da navede na pomisao da uopšte nije bio pozitivan i da je PCRtest fejkovan
što naravno opet može da navede na pomisao da uopšte nije bio pozitivan i da je PCRtest fejkovan
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°581
Nije mi jasno zašto je ovoliko aljkavo muljao? Pa dali bi potvrdu i da je trudan i to vanmaterično? Glupost, bahatost?
- Post n°583
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°585
želim samo da izrazim oštro negodovanje zbog oblika planete Zemlje i rasporeda osunčavanja različitih teritorija. dok popiješ kafu, Australijanci odu da spavaju i nema više krtine.
- Post n°586
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°587
https://rs.n1info.com/sport-klub/tenis/dijana-djokovic-novakovo-je-pravo-da-se-ne-vakcinise/
_____
- Post n°588
Ne moze se biti samo malo antivakser, vec u drugom-trecem koraku moras ili da odustanes ili da zagrizes.
_____
- Post n°589
zemlja je ravna ploča, oni samo vole da spavaju preko danaCousin Billy wrote:želim samo da izrazim oštro negodovanje zbog oblika planete Zemlje i rasporeda osunčavanja različitih teritorija. dok popiješ kafu, Australijanci odu da spavaju i nema više krtine.
- Guest
- Post n°590
Erős Pista wrote:Ne moze se biti samo malo antivakser, vec u drugom-trecem koraku moras ili da odustanes ili da zagrizes.
Ili su pogrešno preneli izjavu ili Dijana uopšte ne razume šta je to PCR test, da ne možeš biti pozitivan na koronu a imati negativan PCR test.
Ne razumem to pravilo da možeš da igraš samo ako si vakcinisan. Čula sam da je jedan momak, koji je vakcinisan, rekao da je pozitivan na koronu i da se povukao (Bernard Tomić). Ako je zdrav, njegov PCR negativan, zašto ne može da igra, čega se plaše?
- Post n°592
Cousin Billy wrote:Erős Pista wrote:Ne moze se biti samo malo antivakser, vec u drugom-trecem koraku moras ili da odustanes ili da zagrizes.
Ili su pogrešno preneli izjavu ili Dijana uopšte ne razume šta je to PCR test, da ne možeš biti pozitivan na koronu a imati negativan PCR test.
Ne razumem to pravilo da možeš da igraš samo ako si vakcinisan. Čula sam da je jedan momak, koji je vakcinisan, rekao da je pozitivan na koronu i da se povukao (Bernard Tomić). Ako je zdrav, njegov PCR negativan, zašto ne može da igra, čega se plaše?
Ovo poslednje se odnosi na Novaka, ne na Tomica. Tomic je samo primer da mozes da se zarazis i posle vakcine. Hoce da kaze: Novak nije primio vakcinu ali ima negativan PCR, a to je jedino sto je bitno.
_____
- Guest
- Post n°593
Da da, tačno, sori. Bolje da čitam samo naslove, to je lakše.
Nego naleteo na ovo na PPP. Odakle ovo sad
Nego naleteo na ovo na PPP. Odakle ovo sad
Britanski novinari počeli da obilaze klubove iz kojih su klinci kojima je Djokovic uručio trofeje.
- Post n°594
Stiglo i do Šulca
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°595
Apparently there will be ramifications. What exactly they are though, we await. Let's hope they're severe...
— Dan Clark (@DanClarkSports) January 12, 2022
The Federal Government is still preparing a case to revoke Novak Djokovic’s visa and deport him.
— Michal Samulski (@MichalSamulski) January 12, 2022
An online poll by News Corp has attracted over 35,000 votes with more than 80% in support of a government move.https://t.co/NtF2zBAbgH
- Post n°596
Ako se pokriju dobrim anketama mogu komotno da ga izbace
- Guest
- Post n°597
Sad lepo saopštenje da se povlači sa AO zbog nemogućnosti da se adekvatno pripremi za početak takmičenja, i pravac kući. Naravno da navijam za nastavak ove snafu epizode, zaključno sa rvanjem sa graničarima i superspreader dočekom u Beogradu, ali ovo bi bilo racionalno rešenje.
- Post n°598
Bolje da ga izbace pa mi izbacimo Rio Tinto.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°599
Moram
— Patogeni puding (@PatogeniP) January 11, 2022