Pa dobro, onda nista. Ovaj je pucao sam sebi u nogu.
Sutrasnja Bikina kolumna
Poll
Sta ce Biki sutra da napise?
- [ 5 ]
- [29%]
- [ 1 ]
- [6%]
- [ 0 ]
- [0%]
- [ 8 ]
- [47%]
- [ 0 ]
- [0%]
- [ 2 ]
- [12%]
- [ 1 ]
- [6%]
Poll closed
- Post n°51
Re: Sutrasnja Bikina kolumna
Pa dobro, onda nista. Ovaj je pucao sam sebi u nogu.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°52
_____
ova zemlja to je to
- Post n°53
Ali ljudi koji misle da Biljana ne razume genocid u Srebrenici....
— Sophia (@sodzinjon) November 14, 2021
Jer je, pazi sad, napisala FB status, koji su preneli mediji, da je Ratko smrdeo.
Toj ženi se usta osušila od govorenja i ruka joj otpala od pisanja o ratnim zločincima, ali ne, sad će da joj objasne ljudi. https://t.co/FHGSOKOzOx
- Post n°54
i da pitam,gde ste svi vi sa sinocnjeg protesta svakog 11. jula kad se pale svece za zrtve genocida u Srebrenici? bude nas 50ak. dok tisinu razbija megafon sime spasica. ne smeta vam, jer ne hapsi policija, pa nije dovoljno protiv vucica. tacno toliko vas boli kurac za genocidom
— Mara Ford (@Mahodari_Mara) November 14, 2021
- Post n°55
_____
- Post n°56
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°57
Mada ću se ipak držati kaste
- Post n°58
plachkica wrote:a evo joj i alter ega sa tviterai da pitam,gde ste svi vi sa sinocnjeg protesta svakog 11. jula kad se pale svece za zrtve genocida u Srebrenici? bude nas 50ak. dok tisinu razbija megafon sime spasica. ne smeta vam, jer ne hapsi policija, pa nije dovoljno protiv vucica. tacno toliko vas boli kurac za genocidom
Gde ste sise kad nema batinasa i kad policija ne hapsi
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°59
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°60
zvezda je zivot wrote:jos jednom se pokazalo da se vucic plasi ulice da su jaja oruzje, studentski protesti gradjanske setnje b92, ako padne beograd da budemo zahvalni aktivistkinjama, pescanik
Нажалост ово је тачно. Можеш да се оградиш метаиронијом и концептима колико желиш, некакви грађански протести и шетње су једино што смета владајућој идеологији.
Вучића плаши неизвесност и они који имају неку акцију и мисао ван те матрице коју им Вучић одреди.
Опозиција је толико неефикасна да Вучић нема са киме да се игра, он мора да измишља опозициону делатност па да реагује на њу.
Усавршио је један шаблон поклапања сваке опозиционе активности, једноставан план у неколико корака који могу да одраде трећеразредни кадрови.
Да имамо опозицију са кичмом а не слузаву наталожену фекалну масу из сенкрупа која се назива опозиционим странкама било би другачије.
Можда не би владали али би било некакве контроле, некаквих парламентарних странака, питања, дебате на медијима, прозивања, промене.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°61
Bila sam na skoro svakom skupu 11/7 i svaki put doživiš izliv narcisoidnosti Biljane Srbljanović koja je došla da skupi malo pažnje dece iz YIHR i još par mučenika. I isto tako moram reći da nikad goru ekipu nisam videla da se skupila nego sinoć. Full blown nazis kod Treće gimnazije i u parkiću u Mitićevoj rupi. Toga nije bilo 11/7 oko Predsedništva nikad.plachkica wrote:a evo joj i alter ega sa tviterai da pitam,gde ste svi vi sa sinocnjeg protesta svakog 11. jula kad se pale svece za zrtve genocida u Srebrenici? bude nas 50ak. dok tisinu razbija megafon sime spasica. ne smeta vam, jer ne hapsi policija, pa nije dovoljno protiv vucica. tacno toliko vas boli kurac za genocidom
- Post n°62
_____
ova zemlja to je to
- Post n°64
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°65
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°66
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°67
- Post n°68
Ne moze, i visokoobrazovani moraju da imaju svoju dvorsku ludubeatakeshi wrote:El može konceptualista da krene medarsko zuperovskim stopama?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°69
plachkica wrote:a evo joj i alter ega sa tviterai da pitam,gde ste svi vi sa sinocnjeg protesta svakog 11. jula kad se pale svece za zrtve genocida u Srebrenici? bude nas 50ak. dok tisinu razbija megafon sime spasica. ne smeta vam, jer ne hapsi policija, pa nije dovoljno protiv vucica. tacno toliko vas boli kurac za genocidom
još je direktnija bila na fejsbuku
Marjana Panić
Glede veceras…
aida dosla po parce slave i dobro ga otkinula. Inace, ne znam cemu. Da bi vulin bio u pravu za krvave glave? Bravo, kreteni. Ko se jos seca genocida u Srebrenici veceras, kad sija samo aidina zvezda? Al to nije samo do aide. I opet, bravo kreteni.
- Post n°70
zbog duševnog mira sam je odjavio sa svih mreža koje pohađa
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°71
- Post n°72
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°73
da imamo u ovoj zemlji ambicioznog urednika da plati lani budimlic da napise memoare ili nesto tako, da sve saznamo ko javnost, evo dejan ilic npr, sta on radi, bloguje na pescaniku...
- Post n°74
_____