Cousin Billy wrote:a lupam i ja...Šapić bi ga pokidao u ringu, ali bi Memed pobedio u prirodi, pravio bi zamke i sam šio svoje rane.
Sasvim Prirodno i Memedović
- Post n°26
Re: Sasvim Prirodno i Memedović
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°27
disident wrote:Memdovic je dzudista i difovacCousin Billy wrote:a lupam i ja...Šapić bi ga pokidao u ringu, ali bi Memed pobedio u prirodi, pravio bi zamke i sam šio svoje rane.
Memedovića sam otkrio kao komentatora boks mečeva, prva polovina devedesetih, prije nego je krenuo da radi emisije o ribolovu. Nisam znao da je džudista i difovac ali boks mečeve je prenosio tako da se dalo primijetiti da o boksu/borenju ima više praktičnog nego teoretskog znanja.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°28
namerno ili slučajno? šta je bilo u emisiji?Erős Pista wrote:Memedoviceva emisija 1/1 kampanja za NDM BGD.
- Post n°29
Ne mislim da je namerno, ali ne bih rekao ni da je bas slicajno.
Danas je bila prica o upravljanju otpadom u Becu, uz cesto potenciranje da kod nas nista od toga ne postoji, a da je to neophodno za svaki veliki grad, itd.
Danas je bila prica o upravljanju otpadom u Becu, uz cesto potenciranje da kod nas nista od toga ne postoji, a da je to neophodno za svaki veliki grad, itd.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°30
one could argue da je NDMBGD kampanja za Memedovića.
(tj Memedović je na toj eko liniji bio mnogo pre nego što je to bilo kul, tj pre nego što su problemi postali akutni i veoma vidljivi)
(tj Memedović je na toj eko liniji bio mnogo pre nego što je to bilo kul, tj pre nego što su problemi postali akutni i veoma vidljivi)
- Post n°31
Ja kad bi napisao nesto na ovu temu niko mi ne bi verovaoErős Pista wrote:Ne mislim da je namerno, ali ne bih rekao ni da je bas slicajno.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°33
Cousin Billy wrote:one could argue da je NDMBGD kampanja za Memedovića.
Ne, ne, naravno, znam da je njegovo intersovanje autenticno, i da prethodi formiranju NDM BGD. Poenta je da u ovoj situaciji, narocito sa ovako malo sanse da se opozicija vidi na tv-u, njegove teme citaju kao njihov izborni program.
Last edited by Erős Pista on Sun Nov 14, 2021 11:51 am; edited 1 time in total
_____
- Post n°34
Zbog ovih stvari mrzim kovid i nedostatak forumskih okupljanja. Nije da sam na nekom bio, ali zamisljam ih kao savrseno mesto za stvari koje nisu za tastaturuCousin Billy wrote:Ajd ipak probaj
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°36
disident wrote:kovid i nedostatak forumskih okupljanja
Bogami, kada bi se svi aktivni forumasi okupili, ne bi prekrsili ni one mere iz aprila prosle godine
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°37
А није да нисмо покушавали.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°38
Potkčio i Jovana Memedovića.
— Rogi (@IgorNis) January 6, 2022
Hulja nije izdržala.
Pitanje je bilo o iskopavanju litijuma u Srbiji. pic.twitter.com/gJJ0tC9FfR
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°39
Sto je vise kleveta i lazi
Memed nam je miliji i drazi!
Memed nam je miliji i drazi!
_____
- Guest
- Post n°40
aj posle udri po Žiki Šarenici. moš i po Novaku usput, sad je prava prilika.
gde su Izraelci da mu kažu da povuče ručnu? ako ne voliš Memeda to je nešto kao da ne voliš čupave mačiće. dozvoljeno je reći tako nešto ali nije baš primereno.
gde su Izraelci da mu kažu da povuče ručnu? ako ne voliš Memeda to je nešto kao da ne voliš čupave mačiće. dozvoljeno je reći tako nešto ali nije baš primereno.
- Post n°41
kako znamo da je to baš o Memedoviću?
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Guest
- Post n°42
Pitaš ozbiljno ili ironija?
Ako je ozbiljno - Memed je u emisiji plakao vozeći se kroz prazno selo. to je šerovano gazilion puta.
Ako je ozbiljno - Memed je u emisiji plakao vozeći se kroz prazno selo. to je šerovano gazilion puta.
- Guest
- Post n°46
Nisam imun na to, priznajem, ali mene nervira većina ljudi.
- Post n°47
ne, stvarno, propustio sam to. hvala.Cousin Billy wrote:Pitaš ozbiljno ili ironija?
- Post n°48
Prvi dio sa Plive. Pominje u uvodu da neko ima drugačiju, betonsku viziju budućnosti te rijeke i okoline.Zbog te najave mi sve viđeno, iako prelijepo, u nekom crnilu prođe, Izostala je priča o tome u ovoj epizodi, samo voda i ribe. Love se lipljeni sibirskih dimenzija
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.