Srpska pravoslavna crkva
- Post n°27
Re: Srpska pravoslavna crkva
Erős Pista wrote:Bogami, 1 jak Bazduljizam...
Srećom. Šta da je nekim slučajem fan Jure Stublića?
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°29
Po Božjoj milosti i promisli. Amin. https://t.co/nC4owyqBH5
— Rade Panić (@RadePanic13) June 1, 2021
_____
????
- Post n°30
Шта сад не ваља поп кад хвали Хрвате?
Више волите када проклиње муслимане као покојни Иринеј?
Више волите када проклиње муслимане као покојни Иринеј?
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°31
Dobro je ovo.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°32
mislim, porfi ce ovakvim potezima vrlo brzo doci u nemilost svetovnog klera u srbiji.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°33
sta je svetovni kler?
sad kad mi opet kaze da sam bukvalista i pametan: sta kao naroda?
sad kad mi opet kaze da sam bukvalista i pametan: sta kao naroda?
_____
????
- Guest
- Post n°34
zamolio me je jedan kolega sa foruma da pitam
kolika je plata patrijarha?
- Post n°35
Koji kolega?Talason wrote:zamolio me je jedan kolega sa foruma da pitam
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°36
Patrijarh koji citira Štulića je veliki iskorak za SPC.
— Dušan Mašić (@dusanmasic) June 1, 2021
_____
????
- Post n°37
Udario patrijarhu kras expres u glavu
Sta je sa stepincem, sta li radi i najbitnije dokle stigo
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°39
Ово се стварно ретко виђа. У времена кад је 90% кола сиво, овакав примерак... свака час.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°40
irinej bački više nije član sinoda spc
onaj šarić što je opsluživao pokojnog irineja i optužen za otmicu studenta, poslat negde u australiju
to su glavne vesti sa sabora
onaj šarić što je opsluživao pokojnog irineja i optužen za otmicu studenta, poslat negde u australiju
to su glavne vesti sa sabora
- Post n°41
plachkica wrote:irinej bački više nije član sinoda spc
Siroma
- Post n°42
jel sigurno da je poslat, znam da je najavljivano al nisam video u saoopstenju posle sabora?
_____
????
- Post n°43
sad je dva nocu, ja gledam sta lajkuje na tviteru @BishopMaxim
dosta sam regresirao kao narod.
edit: lajkuje Zdravka Krivokapica, Mariniku Tepic, Boru konja, onog ludaka iz DJBa sto misli da su udzbenici besplatni ako ne platis autore, i neke grcke svestenike.
Irinej Bulovic buklvalno sam drzi crkvu na svoju ledjima, da nema njega, mi bi se sutra svi probudili kao protestanti. A nisam cak ni pijan, samo umoran od rada.
dosta sam regresirao kao narod.
edit: lajkuje Zdravka Krivokapica, Mariniku Tepic, Boru konja, onog ludaka iz DJBa sto misli da su udzbenici besplatni ako ne platis autore, i neke grcke svestenike.
Irinej Bulovic buklvalno sam drzi crkvu na svoju ledjima, da nema njega, mi bi se sutra svi probudili kao protestanti. A nisam cak ni pijan, samo umoran od rada.
_____
????
- Post n°44
Janko Suvar wrote:
A sto bi tebi konkretno bio problem da se sutra probudimo kao Luterani?
- Guest
- Post n°45
Nego vidim po netu urnebesna tumačenja da je patrijarh "uklonio" Irineja iz Sinoda. Nije ga uklonio nego ga je udvostručio. Sinodski mandat traje dve godine pa Irinej nije ni mogao da ostane u Sinodu, a sada su umesto Irineja tu Fotije i Vasilije, koji rade u potpunom saglasju sa vladikom bačkim. Zaista ne znam odakle ideja da je novi patrijarh u bilo čemu suprotstavljen Buloviću, nema ni trunčice indicija za tako nešto.
- Post n°46
Crnogorski nacionalisti zameraju Porfiriju zato što Joanikije nije u sinodu.
Malo mi je ta logika čudna: Okupatorska crkva! Srbi postavili Joanikija! Zašto nije u sinodu?!
Malo mi je ta logika čudna: Okupatorska crkva! Srbi postavili Joanikija! Zašto nije u sinodu?!
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°47
Žana došla po savete za inspiracije noći kod oca Arsenija, da pričaju o iskustvima transcedetalne meditacije a on bi samo o demonima:
- Post n°48
Ja kao klipan blentavi zahvalio sam se svom učitelju što mi je podario mantru a nisam znao da je ta mantra ime demona koji me vodi u pakao.
(2 vrlo kratka minuta kasnije)
Od dvadeset minuta meditacije dnevno ja sam odmah ostavio duvan, smanjio pa potpuno ostavio marihuanu, dao sve ispite na trećoj godini stomatologije. Posle duvana sam shvatio da je ovo nešto "divine". Međutim, svakog puta posle meditacije mi je nadražaj bio toliko jak da sam odmah morao da mastrubiram. Neke moje poznanici imale su ista iskustva. Posle sam shvatio da je to od imena demona koji nosi ime bluda
(...) Neki moji prijatelji postali su homoseksualci.
(...) To je u suštini jedno degenerisano Hrišćanstvo!
(2 vrlo kratka minuta kasnije)
Od dvadeset minuta meditacije dnevno ja sam odmah ostavio duvan, smanjio pa potpuno ostavio marihuanu, dao sve ispite na trećoj godini stomatologije. Posle duvana sam shvatio da je ovo nešto "divine". Međutim, svakog puta posle meditacije mi je nadražaj bio toliko jak da sam odmah morao da mastrubiram. Neke moje poznanici imale su ista iskustva. Posle sam shvatio da je to od imena demona koji nosi ime bluda
(...) Neki moji prijatelji postali su homoseksualci.
(...) To je u suštini jedno degenerisano Hrišćanstvo!
Last edited by Solus_Rex on 2021-06-06, 13:06; edited 1 time in total
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°49
:ljaksofon:
Da li mastutbirate pred manastir?
Da li mastutbirate pred manastir?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°50
I kako ti da objasniš povećanje broja obolelih od raka usled čestica spaljenog lignita kad su uverenja koja ovde ZZ Pop ispoveda - uverenja većine našeg stanovništva?