Beograd
- Post n°626
Re: Beograd
- Post n°628
https://rs.n1info.com/kultura/pogledajte-kako-ce-izgledati-buduca-koncertna-dvorana-beogradske-filharmonije/
- Post n°630
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) April 12, 2022
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°631
Govoreći o predstojećim izborima u Podgorici, istoričar i profesor na Filozofskom fakultetu u Beogradu Nikola Samardžić kazao je da to ne mora da bude usko partijsko pitanje, te ističe da se birači ipak opredjeljuju za nosioca liste.
“Ja bih volio da u Beogradu imamo Vukovića za gradonačelnika. Ne govorim to iz niskih poriva, zaista ste unijeli jedan duh u ovaj grad, osjeća se nešto. Mi kao stranci to osjećamo. To nijesu samo uređene javne površine. U Podgorici se sada osjeća da se život odvija u redu, miru i spokoju, te da ima optimizma i perspektive,” kazao je Samardžić.
“Ja bih volio da u Beogradu imamo Vukovića za gradonačelnika. Ne govorim to iz niskih poriva, zaista ste unijeli jedan duh u ovaj grad, osjeća se nešto. Mi kao stranci to osjećamo. To nijesu samo uređene javne površine. U Podgorici se sada osjeća da se život odvija u redu, miru i spokoju, te da ima optimizma i perspektive,” kazao je Samardžić.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°632
To podgoricko govance je bukvalno zavrsio Sorosev faks u Budimpesti i potom postao Fulbrajtov stipendista.
Znaci ono, kombo fataliti. Svaki put kada krajickom oka pogledam ka jugozapadu, sve je jos odvratnije nego sto sam mislio.
Znaci ono, kombo fataliti. Svaki put kada krajickom oka pogledam ka jugozapadu, sve je jos odvratnije nego sto sam mislio.
- Post n°633
Kako smaraju ovi migovi iznad grada. Jel' se to sprema neka parada za 9. maj?
_____
- Post n°634
Не, у суботу има дан отворених врата на аеродрому Батајница. Биће летења, представиће нови кинески ПВО ФК-3, можда и турски БПЛ Бајрактар, а биће и специјалаца неких.
- Post n°635
Sotir wrote:Не, у суботу има дан отворених врата на аеродрому Батајница. Биће летења, представиће нови кинески ПВО ФК-3, можда и турски БПЛ Бајрактар, а биће и специјалаца неких.
Cek, sta, kako?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°637
Има неких најава да би могли да купе Бајрактаре.
За ФК-3 се знало још пре годину и по да је купљен, овде се још разговара.
- Post n°638
Da, zato bi me izneandilo da se pojave u subotu, iako bi ti bio odlican PR potez.Sotir wrote:Има неких најава да би могли да купе Бајрактаре.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°639
Ne znam da li je neko primetio da je ovog proleca u gradu dominantno neko ukrasno kiselo zbunje, rastinje koje su gradski hortijevci TM (bastovani) bukvalno svuda posadili kao zivu ogradu nisko rastinje, zbunasto . To je masovno procvetalo u belo I solidno izgleda. Ali sto neprijatno mirise. Davi bas. Mada solidno deluje. A mozda je I do mene, sa godinama sam postao dosta intolerantan na razne mirise
- Post n°641
Код фавеле у Вука Врчевића дошли камиони и багери да почисте дивљу депонију. Прошли пут су чистили јесенас, од тад пар пута су је и палили. Сад се баш нагомилало. На кривини и даље бара од септичке јаме која се прелива, прелази преко пута и наводњава депонију, где је помешано блато, баре, рашчерупан стари намештај.
Јутрос пролазим, пацовчина претрчава пут, пошто му багери руше станиште. На кривини бара наравно, а низ улицу мртав пас што га је неки ауто ударио. Потпуни распад.
Додуше хит ове године је била кожа одране овце, са доста вуне на њој, осмотрено пре коју недељу. Део је био на путу, део поред. Тек кад сам прошао поред сам схватио шта сам видео.
Јутрос пролазим, пацовчина претрчава пут, пошто му багери руше станиште. На кривини бара наравно, а низ улицу мртав пас што га је неки ауто ударио. Потпуни распад.
Додуше хит ове године је била кожа одране овце, са доста вуне на њој, осмотрено пре коју недељу. Део је био на путу, део поред. Тек кад сам прошао поред сам схватио шта сам видео.
- Post n°644
A što ne bi moglo #Beograd pic.twitter.com/dJtt586KBp
— Dentistolog (@dentistolog) May 11, 2022
_____
- Post n°645
Ovo onaj lik iz Ljubljane koji tamo seta noja?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°646
Linijski park ili linijska prevara?
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°647
Комуналци а је требало скоро пет дана да почисте депонију у Вука Врчевића. Сад тамо код кривине дежура једно возило да не бацају поново.
Као последица, шут и стари намештај се баца 500м низ улицу, код Панчевачког моста.
Као последица, шут и стари намештај се баца 500м низ улицу, код Панчевачког моста.
- Post n°648
Ne secam se da sam video ovoliko stranaca raznih namera na ulicama, migranti, sljakeri, turisti, bekpekeri, poslovnjaci, turci dosli na finale F4, Grci kohi si ipak ostali da gledaju finalni dan F4, skandinavci, rusi verovatno nesto ukrajinaca, u centru ve veceras bilo najmanje stanovnika Bg. Reke ljudi, sutra (subota) ce biti jos ludje. Pravo vreme da se mrdne iz grada
- Post n°649
Mrtva svinja u Beogradu na vodi, mislim da nas ovo čak više ni ne šokira. pic.twitter.com/KN0sQN6XLa
— Eko Straža (@EkoStraza) May 20, 2022
- Post n°650
Ja mislio..., a ono prava svinja.
_____