Posao izrade projekta za izvođenje adaptacije i rekonstrukcije zgrade Glavne železničke stanice u Beogradu poveren je firmama Mašinoprojekt Kopring i DBS i Institutu za ispitivanje materijala
Slavan po svojim "kopro" zurkama.
Posao izrade projekta za izvođenje adaptacije i rekonstrukcije zgrade Glavne železničke stanice u Beogradu poveren je firmama Mašinoprojekt Kopring i DBS i Institutu za ispitivanje materijala
Fino rastegljivo znacenje. Rusenje im je omiljena delatnostDel Cap wrote:
ISTORIJSKI MUZEJ SRBIJE SELI SE U NEKADAŠNJU ŽELEZNIČKU STANICU
Objekat Železničke stanice je izgrađen između 1882. i 1885. godine pa se zbog ove činjenice konstrukciji objekta treba pristupiti izuzetno pažljivo, navodi se u projektnom zadatku.
Pri izradi novog konceptualnog rešenja je dozvoljeno rušenje pregradnih zidova, a zabranjuje se rušenje nosećih zidova objekta "u velikoj meri".
Vidim da je moj lapsus zaživeo u narodu, ponosan sam i ganut.Erős Pista wrote:
Slavan po svojim "kopro" zurkama.
primitivo, kopro. Taj radCousin Billy wrote:Kopro žurke! Pisao Zus kako se napio odličnog primitiva na korpo žurci a ja pročitao kopro žurci
"Beograd je dobio još jedan ekskluzivni hotel s 5 zvezdica - Prezident Palace
— alexbelgrade (@alexbelgrade) February 1, 2022
dizajniran i inspirisan životom Marije Antoanete i Luja XVI predstavlja oličenje umetnosti i fantastičnu avanturu kroz glamur i otmenost raskošne barokne epohe" itd itd
Za ovo su Karići ikone stila pic.twitter.com/d89DpLwhDK
Mr.Pink wrote:Zasto bi vodio kuravu na ovakvo mesto kad mozes tamo na njarniku ili u mml u nekoj rupi
Ovo je za zenu