Ferenc Puskás wrote:Joj što bi volio da ih Švica drkne na penale.
+1
Crveni za nepromišljenost, ne volim neodgovrne. Sam start nije bio ubitačan ali je zalijetanje bilo bez mrve svijesti u šta onakav ulet može da se premetne.
Ferenc Puskás wrote:Joj što bi volio da ih Švica drkne na penale.
fikret hadžiabdić wrote:Onda je to kod mene jugo tim sa SP '90. Nije to, već SP '98. smatram jednim o najboljih koje sam gledao, zajedno sa prvenstvima odigranim u Rusiji i Brazilu. U stvari, prvenstvo u Rusiji je definitivno najbolje ikad. Emosijon i žal za mlados su mi ona iz '90. i '94. ali neuporediva su sa ova tri, naročito je tanko bilo ono iz '90. iako mi je najdraže od svih.
'98. je i Maroko imao strašan tim, Brazil sam na hejt listu stavio za sva vremena kad je pizdunski odigrao sa Norveškom u zadnjem kolu i tako sjebao Maroko da ne prođe grupnu fazu.
Turul madár wrote:jel moguće da se uznemirite ako neko nešto loše kaže o prosinečkom. šesti razred, veliki odmor, kupili ste novi tempo na trafici, iako pošteda za fizičko viri iz zadnjeg džepa.
Injured Italian player suddenly recovers when Italy scores #Euro2021 pic.twitter.com/E6b2O9EUET
— Don Moynihan (@donmoyn) July 2, 2021
Marius Lăcătuș wrote:Turul madár wrote:jel moguće da se uznemirite ako neko nešto loše kaže o prosinečkom. šesti razred, veliki odmor, kupili ste novi tempo na trafici, iako pošteda za fizičko viri iz zadnjeg džepa.
zato što si neopevani ljakson glup ko 3 slinava kurca
ko ne razume prosinečkog treba da gleda samo NBA
pritom najdalje dokle dobacuješ je da kenjaš kako si pio pivo u minkenu, znači nivo đilkoša ispred bakalnice u bačkom jarku
ionako ćeš se uskoro samoubiti ponovo, sve liči
rumbeando wrote:Injured Italian player suddenly recovers when Italy scores #Euro2021 pic.twitter.com/E6b2O9EUET
— Don Moynihan (@donmoyn) July 2, 2021
Ferenc Puskás wrote:Ok, Taljani budući Taljani. Ali volio bih da osvoje ovo, pa da ih se kopira, to bi bio jako dobar trend. Ne mislim na valjanje i foliranje.
A sjajna belgijska generacija ostade nedorečena, poput onih Nizozemskih timova što su harali i nikad ništa nisu osvojili, sic transit gloria.
Večeras kuću i okućnicu na Čehe.
by ćaća
Yesterday at 9:02 pm
Meni su svi dobri osim 2002, tog prvenstva se uopste ne secam, osim sto je Brazil drknuo Englesku
Ferenc Puskás wrote:Ok, Taljani budući Taljani. Ali volio bih da osvoje ovo, pa da ih se kopira, to bi bio jako dobar trend. Ne mislim na valjanje i foliranje.
A sjajna belgijska generacija ostade nedorečena, poput onih Nizozemskih timova što su harali i nikad ništa nisu osvojili, sic transit gloria.
fikret hadžiabdić wrote:Ferenc Puskás wrote:Ok, Taljani budući Taljani. Ali volio bih da osvoje ovo, pa da ih se kopira, to bi bio jako dobar trend. Ne mislim na valjanje i foliranje.
Nadam se da nisi