Virus
- Post n°76
Re: Virus
Ja imam utisak da pančevcima treba zabraniti ulazak kolima u Beograd.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°77
Samo biciklima
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°78
Može biciklo, može autobus, može skejt, može peške. Samo ne autom.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Guest
- Post n°79
Vilmos Tehenészfiú wrote:Ja imam utisak da pančevcima treba zabraniti ulazak kolima u Beograd.
a beograđanima izlazak iz beograda, najbahatija ekipa ubedljivo
- Post n°80
kapetanm wrote:Ja recimo imam utisak da žene oprezno voze, poneke i baš sigurno. Međutim, sve koje znam za volanom imaju neki problem sa percepcijom svog vozila u prostoru u smislu trodimenzionalnog objekta. Tu negde omanjuju i nastaju problemi pri parkiranju, prestrojavanju, skretanju. stubićima
nije problem što imaju problem, nego što misle da ga nemaju
a i što su bezobrazne preko svake mjere 90% njih bar kod nas ovamo, redovno se dešava da čuknu nekog na parkingu pumpi itd. i nikad ne stanu ili ostave broj na brisaču i slično samo zbrišu, a to što pješaka neće da puste a kamoli nekog da puste da se uključi u saobraćaj
- Post n°81
E ok, nije više smešno
_____
- Post n°82
Turul madár wrote:a beograđanima izlazak iz beograda, najbahatija ekipa ubedljivo
+1
Sto se tice vozilja, znam samo za jedan slucaj da je zena izazvala nesrecu gde je bilo poginulih
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°83
to stoji žene manje izazivaju teške nesreće jer sporije voze, isto važi i za penzionere u odnosu na mlađariju
- Post n°84
Ја знам за два, оба жене у џипу.ficfiric wrote:Turul madár wrote:a beograđanima izlazak iz beograda, najbahatija ekipa ubedljivo
+1
Sto se tice vozilja, znam samo za jedan slucaj da je zena izazvala nesrecu gde je bilo poginulih
Бахате возаче мрзим, њих би склањао са улице под обавезно.
Али опасност представљају и "одсутни" возачи, који разговарају док возе, размишљају о нечем другом. Несвесни су ситуације око себе и лако направе грешке. А приде и врло често гуше саобраћај.
- Post n°85
Vilmos Tehenészfiú wrote:Ja imam utisak da pančevcima treba zabraniti ulazak kolima u Beograd.
Шгјз, ево питао сам ја једног одатле да ли је тачно да возачка може код њих да се добије за сто евра. Јок каже, ни у бунилу. Аха, значи ипак је већ отишло на двеста.
Бар половину будалаштина на овој штрафти где редовно возим (ЗР-БГ) су починили ликови са ПА таблицама. Није ни чудо кад их има онолико пута више него ових са БГ и ЗР...
- Korisnik
- Post n°86
Dr Milena Pandrc govorila je o posledicama Kovid infekcije po srčani mišić. Ona je naglasila da skoro 3/4 ljudi koji su preležali Kovid ima upalu srčanog mišića, odnosno, maramice i dodala da takvi pacijenti zahtevaju dodatno kardiološko praćenje.
Kako se pravilno meri krvni pritisak, koliko često treba posećivati kardiologa, ko je u povećanom riziku od srčanog udara ali i o preopterećenosti zdravstvenog sistema dr Pandrc govorila je za Glas zdravlja.
- Post n°87
PREMINUO ČUVENI KOMPOZITOR: Zoran Simjanović izgubio bitku sa korona virusom https://t.co/vL1CkEx8b4
— mondo.rs (@mondoportal) April 11, 2021
- Guest
- Post n°88
ontheotherhand wrote:
Dr Milena Pandrc govorila je o posledicama Kovid infekcije po srčani mišić. Ona je naglasila da skoro 3/4 ljudi koji su preležali Kovid ima upalu srčanog mišića, odnosno, maramice i dodala da takvi pacijenti zahtevaju dodatno kardiološko praćenje.
Kako se pravilno meri krvni pritisak, koliko često treba posećivati kardiologa, ko je u povećanom riziku od srčanog udara ali i o preopterećenosti zdravstvenog sistema dr Pandrc govorila je za Glas zdravlja.
Tačno bih menjao lekara da mi dođe kardiolog koji se preziva Pandrc Daj mi bre dr Živanu Zdravković, kakav Pandrc.
- Post n°89
Би пандркно да те прегледа, а?
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°90
San Saba Songbird wrote:ontheotherhand wrote:
Tačno bih menjao lekara da mi dođe kardiolog koji se preziva Pandrc Daj mi bre dr Živanu Zdravković, kakav Pandrc.
Ali bukvalno ni o čemu drugom ne mogu da mislim, a kamoli o sadržaju klipa. Menjaj prezime, ženo, šta ti vredi što si pametna!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°91
Како се беше звала она др што ју је бус метнуо у потпис? Исто нешто немогуће за игнорисање.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°92
Ima u MZ neki lik koji se preziva Pandrc, da li Državni sekretar da li tako nešto
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°93
паће wrote:Како се беше звала она др што ју је бус метнуо у потпис? Исто нешто немогуће за игнорисање.
Beše negde Pakeza Drkenda, ne znam da li je to ta
(mislio sam da je dr Kenda, ali nije nego Drkenda)
- Post n°94
Frile wrote:паће wrote:Како се беше звала она др што ју је бус метнуо у потпис? Исто нешто немогуће за игнорисање.
Beše negde Pakeza Drkenda, ne znam da li je to ta
(mislio sam da je dr Kenda, ali nije nego Drkenda)
То! Још да се уда за неког Пандрца, па да дода презиме, ихај.
- Post n°99
Sprovedeno je u Australiji
_____
- Post n°100
Е, зато.
_____