Šaranje po zidovima
- Post n°1
Šaranje po zidovima
Ne znam gde bih drugde pa da otvorim temu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°2
Re: Šaranje po zidovima
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°3
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°4
Ne vidi ti se slika.
Da uletim sa jednim seoskim muralom od pre par godina. Ne mogu da nadjem sliku celog, vidi se samo pola
Da uletim sa jednim seoskim muralom od pre par godina. Ne mogu da nadjem sliku celog, vidi se samo pola
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°5
Ja je vidim.
Evo link.
https://storage.radiosarajevo.ba/image/582293/1180x732/Mural_Balasevic_pozega_mart2021_IP2.jpeg
Evo link.
https://storage.radiosarajevo.ba/image/582293/1180x732/Mural_Balasevic_pozega_mart2021_IP2.jpeg
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°6
fikret hadžiabdić wrote:Ja je vidim.
Evo link.
The owner of this website (storage.radiosarajevo.ba) does not allow hotlinking to that resource (/image/582293/1180x732/Mural_Balasevic_pozega_mart2021_IP2.jpeg).
- Post n°7
Isti Arti Leng posle šmrkanja srče.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°8
Diverzija radio Sarajeva.
Bora se nekako i da prepoznati na onoj slici, mada bi bez brkova mogao da prođe i kao Ratko Tankosić ali su sa Batom skroz omanuli. Ne bi mi uspjelo da skontam o kome se radi ni iz pet pokušaja.
1.Nadriljekar sa divljeg zapada.
2. Batler nekog strip junaka
3. Ministar u vladi KJ. Strijeljale ga komunističke vlasti posle rata, u seriji Save Mrmka ga ne bi glumio Bata već Vasa Pantelić.
4.Čeh, isprepadani gazda krčme u kojoj derneči grupa SS-ovaca.
5. Direktor srednje škole u Kladnju 1981.
Samo Bata nije.
Bora se nekako i da prepoznati na onoj slici, mada bi bez brkova mogao da prođe i kao Ratko Tankosić ali su sa Batom skroz omanuli. Ne bi mi uspjelo da skontam o kome se radi ni iz pet pokušaja.
1.Nadriljekar sa divljeg zapada.
2. Batler nekog strip junaka
3. Ministar u vladi KJ. Strijeljale ga komunističke vlasti posle rata, u seriji Save Mrmka ga ne bi glumio Bata već Vasa Pantelić.
4.Čeh, isprepadani gazda krčme u kojoj derneči grupa SS-ovaca.
5. Direktor srednje škole u Kladnju 1981.
Samo Bata nije.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°9
Lol
- Post n°10
Sto je najgore "Bora" stvarno lici na nekog glumca ali ne mogu da se setim kojeg
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°11
Setio sam se. Brica iz Naseg malog mista 40:20
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°12
U toku je uklanjanje grafita koji je jučer osvanuo na Latinskoj ćupriji, jednom od simbola grada Sarajeva, te izazvao iznenađenje i začuđenost kod građana.
Kako je i najavljeno iz Općine Stari Grad, a u kontaktu sa Gradskom upravom, po hitnom postupku je angažovana firma za čišćenje i uklanjanje grafita sa Latinske ćuprije kako bi se ovaj nacionalni spomenik vratio u prvobitno stanje.
Podsjetimo, autor grafita, njemački reper Benkx, oglasio se sinoć na Instagramu poručivši da nisu oskrnavili ili uništili most, nego ga uljepšali na svoj način.
“Sad se zna da smo mi ofarbali most, poštujemo vašu historiju i sve što uz to ide. Zaista nismo znali da je čuveni most. Nismo oskrnavili ili uništili most, nego ga uljepšali na svoj način”, napisao je Bankx.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°13
papa gueye, defanzivac metalista iz harkova i senegalske repstacije ovekovecen na muralu u harkovu
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°14
ovo je vec nesto
banksy mi bukvalno zgadio grafite
banksy mi bukvalno zgadio grafite
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°15
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°16
Možda je i ps, nebitno.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°17
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°18
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°19
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°20
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°21
street art, murali etc, to su obicno samouki umetnici? postoji li npr neko odeljenje na nekoj visokoj skoli crtanja da kazem smer street art?
ozvinjavam se na neukosti
ozvinjavam se na neukosti
- Post n°22
Мислим да је овде био (за време претходне власти) бар 1 комад ограде осликан од лове коју су месним уметницима дотурили из градске управе.
А оно високо на местима где је просечен аутопут кроз град па остали голи бокови већих кућа (она клинка што не уме да држи хармонику и Рајићева 4 коња дебела) је још старије.
А оно високо на местима где је просечен аутопут кроз град па остали голи бокови већих кућа (она клинка што не уме да држи хармонику и Рајићева 4 коња дебела) је још старије.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°23
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.