imunizacija.euprava.gov.bi
Poll
Aračkinje baračkinje...
- [ 22 ]
- [35%]
- [ 8 ]
- [13%]
- [ 8 ]
- [13%]
- [ 12 ]
- [19%]
- [ 13 ]
- [20%]
Total Votes: 63
- Post n°626
Re: imunizacija.euprava.gov.bi
Fajzerovan.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°627
Jel se i tebi lepi novčić na ruku
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°628
Para na paru ide
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°629
Teo sam da ugazim neku babu, ali osim mene i drugara nije bilo apsolutno nikog, ni pre, ni posle nas.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°630
Знају ко долази, посакривали бабе.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°631
https://rs.n1info.com/vesti/jankovic-nemamo-vise-snazan-bedem-vakcinisanih-politicko-koketiranje-s-temom/
_____
- Post n°632
Поштовани/а,
Обавештавамо Вас да је за ЈМБГ прошло више од 180 дана (6 месеци) од како сте примили другу дозу вакцине против COVID-19 и да можете да примите и трећу (бустер) дозу вакцине.
За више информација о примању треће дозе посетите Портал еУправа на линку.
Ова порука Вам је аутоматски послата, немојте одговарати на њу.
С поштовањем,
ИЗЈЗС "Др Милан Јовановић Батут"
Портал еУправа Републике Србије
Обавештавамо Вас да је за ЈМБГ прошло више од 180 дана (6 месеци) од како сте примили другу дозу вакцине против COVID-19 и да можете да примите и трећу (бустер) дозу вакцине.
С поштовањем,
_____
????
- Post n°633
Erős Pista wrote:https://rs.n1info.com/vesti/jankovic-nemamo-vise-snazan-bedem-vakcinisanih-politicko-koketiranje-s-temom/
Sa tog linka:
„Mi smo juče imali sastanak direktora kovid bolnica s juga Srbije. Imamo 130 pacijenta u Kruševcu, svega jednog nakon vakcinacije Fajzerom, jednog nakon Sputnjika i jednog nakon AstraZeneke, i prilično veliki broj, znači više od 20 procenata onih koji su primili Sinofarm. Svi koji leže u Kruševcu su stariji od 60 godina, dakle, oni sigurno nisu išli ni u Budvu, ni na Egzit, oni su se zarazili od mlađih ljudi“, tvrdi Janković.
- Post n°634
Требало би ове податке сравнити са бројем вакцинисаних на југу.
Али и овако се чине добри - од 130 у болници, око 30 је вакцинисано, однос од око 3,3:1, и то на југу где је мање од пола људи вакцинисано.
Али и овако се чине добри - од 130 у болници, око 30 је вакцинисано, однос од око 3,3:1, и то на југу где је мање од пола људи вакцинисано.
- Post n°635
Janko Suvar wrote:Поштовани/а,
С поштовањем,
Prošlo i meni 180 dana pa sam dobio onu stvar (qrac) da izbijem oči kako kažu stariji.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°637
u mojoj (vračar) ne daju bez SMS
ne znam sajam da li da probam ili gde se već ide masovno u bgd
ne znam sajam da li da probam ili gde se već ide masovno u bgd
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°638
Amelie tamo:
angelada tamo:
Danas sam se fajzerovala u Siminoj, bez poziva, bez guzve, bez problema. Pre toga dve doze kineza, bez antitela. Samo ponesite potvrdu o vakcinaciji. Hala 11 na sajmu isto, par mojih prijatelja se danas cipovalo.
angelada tamo:
u Siminoj rade u subotu do 16, jutros sam pitala. Tamo primaju bez sms-a, samo s potvrdom o vakcinaciji (starijoj od 180 dana)
Drugog dana od početka primene treće, "buster" doze vakcine protiv #koronavirus građani #Srbija su na beogradski Sajam uglavnom došli bez poziva. #covid19 #vakcina #vakcinacija #Beograd https://t.co/BOgHFwknzD pic.twitter.com/5DqR9l4LdX
— RadioSlobodnaEvropa (@RSE_Balkan) August 18, 2021
- Post n°639
strava, živ bio.
_____
#FreeFacu
- Post n°641
Pa zato sto je potrebno da prodje 6 meseci (i zato sto ce mnogi "jos da vide"), nece ni biti guzvi za buster. Samo drzava da ne pocne nesto da "mudruje"
- Post n°642
sačekaću ponedeljak da mi se vrati doktorka sa odmora da se konsultujem s njom oko tipa vakcine s obzirom na dugačku listu imunokompromisa koju posedujem.
ne znam da li sam pričao da sam našao genijalnu doktorku u dz vračar, mlada, posvećena, radila nekoliko godina u urgentnom centru na kardiologiji pa ima vrhunsko praktično znanje koje nikad u životu nisam video kod lekara opšte prakse. slučajno naleteo na nju i doživeo ničim izazvanu i traženu besplatnu analizu otpusne liste iz bolnice i laboratorijskih rezultata sa perverznom preciznošću u analizi razloga zašto su neki takvi kakvi su. posle toga sam morao da promenim izabranog lekara i pređem kod nje.
apsolutno joj sve verujem, sve što mi je rekla, prepisala ili savetovala se ispostavilo savršeno tačno.... tako da bi se oslonio na njeno mišljenje koju treću da uzmem.
ne znam da li sam pričao da sam našao genijalnu doktorku u dz vračar, mlada, posvećena, radila nekoliko godina u urgentnom centru na kardiologiji pa ima vrhunsko praktično znanje koje nikad u životu nisam video kod lekara opšte prakse. slučajno naleteo na nju i doživeo ničim izazvanu i traženu besplatnu analizu otpusne liste iz bolnice i laboratorijskih rezultata sa perverznom preciznošću u analizi razloga zašto su neki takvi kakvi su. posle toga sam morao da promenim izabranog lekara i pređem kod nje.
apsolutno joj sve verujem, sve što mi je rekla, prepisala ili savetovala se ispostavilo savršeno tačno.... tako da bi se oslonio na njeno mišljenje koju treću da uzmem.
_____
#FreeFacu
- Post n°643
moze ime doktorke na PM
hvala
hvala
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°644
Cemu zurba za trecu dozu? Zastita vec postoji od prethodne dve a sto se kasnije primi treca doza, to ce dalje dobaciti posto ne znamo hoce li biti cetvrte
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°645
ficfiric wrote:Cemu zurba za trecu dozu? Zastita vec postoji od prethodne dve a sto se kasnije primi treca doza, to ce dalje dobaciti posto ne znamo hoce li biti cetvrte
Bice 100%
- Post n°646
bice u Srbiji uvek dovoljno doza za one koji zele da se vakcinisu. Sve je bukvalno neizdrzivo tuzno
_____
????
- Post n°647
fajzerovao kevu, zenu i sebe... avetinjski pusto. malo sludjen 37c temp od pre par minuta...
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°648
Mr.Pink wrote:moze ime doktorke na PM
hvala
nije tvoja brt
- Post n°649
Tako je i mojoj babi koja je danas primila trecu dozu. sad je primila fajzer, a od sinofarma nije imala reakcije
_____
????