niko me ne pita ali draze mi je da poginemo u amaterskoj lepoti ko poslednji u grupi nego da osvojimo sp ko hrvatska
WC2022 - Qatar
- Post n°951
Re: WC2022 - Qatar
hrvati su od 9 poslednjih utakmica na svetskim prvenstvima pobedili samo jednu.
niko me ne pita ali draze mi je da poginemo u amaterskoj lepoti ko poslednji u grupi nego da osvojimo sp ko hrvatska
- Post n°952
francuzi su kao favoriti #1 a improvizuju sa zamenama za nedostajuće kantea, kimpebea, benzemu i pogbu. ajd, isplivao je rabio ali brte mili igra im žiru, to je taj stadijum očaja.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°953
zvezda je zivot wrote:hrvati su od 9 poslednjih utakmica na svetskim prvenstvima pobedili samo jednu.
pa to je ključni argument za hrvate. ovo FIFA katar sranje ni ne zaslužuje boljeg prvaka.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°954
Mnogo se potcenjuju pirgavi. Nije da volim i da su najbolji od preostalih ali mozda ih baš prosere protiv francuza.
Pored odlične igre hrvati imaju izuzetnog golmana i mnogo sreće. Ako osvoje to ce biti zbog najbolje atmosfere i timu. Nema razmazenih zvezda, igraju svi kao jedan.
Dal vredi uložiti na hrvate koju tisuću?
Pored odlične igre hrvati imaju izuzetnog golmana i mnogo sreće. Ako osvoje to ce biti zbog najbolje atmosfere i timu. Nema razmazenih zvezda, igraju svi kao jedan.
Dal vredi uložiti na hrvate koju tisuću?
- Post n°955
kako stoje kladione uopće?
imaju i englezi atmosferu ali ne znam da li je prošlo prokletstvo 1966.
imaju i englezi atmosferu ali ne znam da li je prošlo prokletstvo 1966.
_____
#FreeFacu
- Post n°959
Zus wrote:4.5 kvota za Hr protivu Arg. Hmm
Tzv srpska kvota. Ako prođe tiket utešiće se parama, ako padne onda pobedom Argentine. Win-win.
_____
#FreeFacu
- Post n°960
Da su na mestu Hrvata Italijani ne bih imao zrno sumnje da uzimaju pehar, ovako mislim da su Argentinci bolji od Brazilaca kao i da su Holanđani bolji od Hrvata i da u takvoj matrici Argentinci pobeđuju Hrvate, što je naravno samo jedno, kao, mišljenje. NHF.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°961
Ispade vrlo zabavno prvenstvo. Meni zabavne i hrvatske tekme s 0:0, znam igrače i trenera i društveni kontext, volim vidjeti kako će koji odigrati, u trokut Luka-Kovačić-Brozović sam u stanju zuriti fascinirano kao u vešmašinu. Sinoć Petkovićevi trenuci magije u onoj akciji kad nije bio gol. Juranovićev prodor na početku. Svaki igrač je sposoban da ponekad da tako nešto, fascinantno. U tom smislu očekujem da Lovren da gol Argentini.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°962
Notxor:
ma da ali hrvati generalno imaju dobro posložen solidan tim prve klase i neke sitne trikove kojim začepljuju rupe kao što su modrićeve godine u kojima se nema snage za celu takmičarsku utakmicu a kamoli produžetke. jedini su tim koji ima stabilan rast forme od početka turnira. voljno pobednički momenat neprikosnoven, izjednačenje u 118. min mislena imenica za mnoge bez obzira na debelo precenjenu brazilsku odbranu.
ma da ali hrvati generalno imaju dobro posložen solidan tim prve klase i neke sitne trikove kojim začepljuju rupe kao što su modrićeve godine u kojima se nema snage za celu takmičarsku utakmicu a kamoli produžetke. jedini su tim koji ima stabilan rast forme od početka turnira. voljno pobednički momenat neprikosnoven, izjednačenje u 118. min mislena imenica za mnoge bez obzira na debelo precenjenu brazilsku odbranu.
_____
#FreeFacu
- Post n°963
Nemam konja u trci, osim što navijam za Maroko danas, a utorak nije daleko.
Pre svega, na osnovu jučerašnjih utakmica, rekao bih da Argentina dobija a nije da se kladim pa da ću da izgubim pare ako ne budem u pravu.
Misllim da će Argentinci bolje da zatvore svoj gol i da će tu da bude ključ pobede.
Živi bili...
edit: A inače, ako Hrvatska prođe Argentinu nema razloga da ne uzme pehar na kraju, imho
Pre svega, na osnovu jučerašnjih utakmica, rekao bih da Argentina dobija a nije da se kladim pa da ću da izgubim pare ako ne budem u pravu.
Misllim da će Argentinci bolje da zatvore svoj gol i da će tu da bude ključ pobede.
Živi bili...
edit: A inače, ako Hrvatska prođe Argentinu nema razloga da ne uzme pehar na kraju, imho
_____
- Post n°964
Ne mogu da uporedim ARG i HR. Argentinci su ludacki tim, Hrvatska je postojana kao kamen, pre svega mentalno. Pitaj boba sta ce biti.
- Post n°965
Ali da, izbace li Hrvati Gaučose, nema razloga da ne uzmu. Nema sa druge strane niko koga ne mogu pobediti, pa i na penale ako treba. Licno mislim da bi im najzajebaniji bio bezronaldni Portugal
- Post n°966
Argentina uzima titulu, prolazi Hrvatsku na gol više, možda 1:0 a možda i 5:4, nema penala ovaj put, možda produžetaka bude. Ovaj put su skoro u dlaku izjednačeni po svakoj stavci, nijanse nijansi će da prelome, slutim da će 1 pad koncentracije izazvan umorom i pobjedom nad Brazilom i greška koju će da pokrene,odlučiti pobjednika.
Kad čujem da Hrvatska prolazi na sreću.
Kad čujem da Hrvatska prolazi na sreću.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°968
Nzm u kojem univerzumu Arg moze da pobedi Hrv. Od ovih sto su ostali jedino FRA/ENG moze da ih dobije
- Post n°969
Čovjek je u dlaku predvidio rasplet, sigurno zna da Hrvatska gubi polufinale pa zato eskivira jasan odgovor
Fino igra Maroko, šejtan me loži da bi mogli da prođu Portugal. Pozovem vidovitog Kasima, on prouči dovu i otjera šejtana i onda jasno vidim da će kao i ostale afričke ekipe koje su došle do 1/4 na SP pasti zbog fudbalske nezrelosti i naivnosti. Uspijevaju da stvore dobre šanse ali ih ishitreno troše kao da ih imaju još pedeset na zalihama za ovu utakmicu.
Ovaj gol je opet šejtansko djelo, ponovo loževina, sad ću opet da zovem Kasima.
Fino igra Maroko, šejtan me loži da bi mogli da prođu Portugal. Pozovem vidovitog Kasima, on prouči dovu i otjera šejtana i onda jasno vidim da će kao i ostale afričke ekipe koje su došle do 1/4 na SP pasti zbog fudbalske nezrelosti i naivnosti. Uspijevaju da stvore dobre šanse ali ih ishitreno troše kao da ih imaju još pedeset na zalihama za ovu utakmicu.
Ovaj gol je opet šejtansko djelo, ponovo loževina, sad ću opet da zovem Kasima.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°970
Recimo u Mlečnom putu. Indexova analiza Argentine kojoj ja ne bih ništa dodao.
https://www.index.hr/sport/clanak/koja-argentina-je-jaca-ova-ili-ona-koju-je-hrvatska-razbila-u-rusiji/2419692.aspx
https://www.index.hr/sport/clanak/koja-argentina-je-jaca-ova-ili-ona-koju-je-hrvatska-razbila-u-rusiji/2419692.aspx
_____
- Post n°971
al, jbg, i dalje nije ok ono sto su uradili Halilhodzicu. Neka duva predsednik saveza
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°972
svebse otvorilo Francuzima da se prošetaju.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°973
Mnogo su me Marokanci iznervirali, kakva ležerna zapucavanja šansi.
Puno više bi me radovalo ispaanje Portugala prije desetak godina. Prvo poluvrijeme su utrošili na valjanje i dajvove, džaba im jalova opsada marokanskog gola u drugom opet je bolje šanse napravio Maroko samo nemaju igrača koji bi završio poso.
Biće osrednja utakmica za treće mjesto, Hrvatska rutinski uzima drugu broncu, Maroko na dugo vremena ostaje jedina afrička reprezentacija koja je dobacila do polufinala.
Puno više bi me radovalo ispaanje Portugala prije desetak godina. Prvo poluvrijeme su utrošili na valjanje i dajvove, džaba im jalova opsada marokanskog gola u drugom opet je bolje šanse napravio Maroko samo nemaju igrača koji bi završio poso.
Biće osrednja utakmica za treće mjesto, Hrvatska rutinski uzima drugu broncu, Maroko na dugo vremena ostaje jedina afrička reprezentacija koja je dobacila do polufinala.
Last edited by fikret selimbašić on Sat Dec 10, 2022 9:07 am; edited 1 time in total
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°974
... u utorak Mesi
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°975
Bilo bi do jaja finale Hrvatska-Maroko. Kako bi ta dva tima postavila igru kad ne mogu oba tima da igraju bunker i čekaju kontranapad?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”