pritom ne treba ni izgubiti iz vida da smo mi apsolutno najgora repka koja moze da dodje iz treceg sesira i te da smo vrlo lako mirodjija u potencijalnoj grupi smrti
WC2022 - Qatar
- Post n°76
Re: WC2022 - Qatar
za apsolutno izbegavanje iz prvog sesira je portugal, brazil, spanija, iz drugog sesira nemacka, danska, svajcarska i iz cetvrtog kanada
pritom ne treba ni izgubiti iz vida da smo mi apsolutno najgora repka koja moze da dodje iz treceg sesira i te da smo vrlo lako mirodjija u potencijalnoj grupi smrti
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°77
hehe opet sa šakirom, sevaće ćakije po kataru sa alpancima
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°78
Sa Alpancima u derbiju zacelja. Kamerun do titule. Vreme je da pehar uzme neko van Evrope i Jugoamerike
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°79
Grupa smrti!
Tawamba će da nas ružno kara....
Tawamba će da nas ružno kara....
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°80
Ned Ludd - Pfizer@NikolaMikesic
6m
Prvi put kao tragedija, drugi put kao farsa.
+1
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°81
Osvetićemo Burkinu!
_____
#FreeFacu
- Post n°82
ficfiric wrote:Ned Ludd - Pfizer@NikolaMikesic
6m
Prvi put kao tragedija, drugi put kao farsa.
+1
Može da bude totalno obrnuto od onog u Rusiji, dobija vas
Zajebana grupa, vrlo malo mogućnoti za loše utakmice.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°83
Kamerun ima od sva 3 tima najmanje šanse da nas dobije, što ne znači da neće. AFCON su odigrali bezveze a ni protiv Alđirije nisu bili baš neki strah i trepet. Goša iz Ajaksa je objektivno rupa, što uostalom važi i za veći deo odbrane, naročito na set pieces. Napad im kida, kad napadaju. Imaju novog selektora pa se nadam da neće igrati ono što su morali pod Konseisaom.
_____
#FreeFacu
- Post n°84
Al kako ista grupa, koja verovatnoca. Realno, ne idemo dalje. Dovoljno mi da zamislim duel Pavlović Nejmar da se smrznem
- Post n°85
fikret selimbašić wrote:dobija vas Kamerun
? Ja ovde navijam za Kamerun
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°86
ficfiric wrote:fikret selimbašić wrote:dobija vas Kamerun
? Ja ovde navijam za Kamerun
Vas=Srbiju. Izvini, Kamerunac
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°87
Mozemo da dobijemo SVAJCARSKU, kamerun ne znam kakav je. Dobro je sto je Brazil prva utakmica, nisu oni Germani da igraju od prvog minuta isto, malo dok se razigraju, možda munemo neki
- Post n°88
Isto mislim da Srbija ima dobre šanse. Ne pratim pretjerano, ali čini mi se da bi švicarski tim već trebao biti star, ako mu još igraju svi oni Albanezi. Kamerun, plitak potok, ok možda uz mučenje, ali na kraju ipak jasna stvar.kapetanm wrote:Mozemo da dobijemo SVAJCARSKU, kamerun ne znam kakav je. Dobro je sto je Brazil prva utakmica, nisu oni Germani da igraju od prvog minuta isto, malo dok se razigraju, možda munemo neki
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°89
Veće šanse za prolazak dajem Srbiji, nego Cro. Vaha zajeban, Kanađani navodno imali neku nogometnu renesansu, Belgija jasno jača.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°90
Polufinale sa Francuzima, preko Urugvaja i Španije. Verujem Piksiju. Poyy.
- Post n°91
Pixi? Do novembra ce Terza&Dacha triput da ga smene
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°92
Јако гадна група Србије, Хрватска пролази даље сигурно.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°93
alpanezi su bolji sada nego pre 4 godine, otišli su direkt u katar i to preko italije. plus su igrali odlično EC prošle godine, izbacili francuze i ispali tek od španije. granit i šakira su u najboljim fudbalskim godinama +/- 30.
izuzetno nam ne odgovaraju.
izuzetno nam ne odgovaraju.
_____
#FreeFacu
- Post n°94
kamerun je na neki nacin zapravo uzasno slican srbiji: odlicni u navali, katastrofalni u odbrani, chupo moting je sms za siromasne, toko ekambi je kostic, ngadeu-ngadjui je nesto najslicnije stefanu mitrovicu u svetu fudbala, vlahovic i vinsent abubakar su madjije svaki na svoji nacin i mogu finesom da rese utakmicu. e sad fora je u tome sto mi imamo tadija sto oni nemaju uopste - tu gde je nama tadi njima su gomile radilica i trckarala. i mozda najveca prednost srbije je na poziciji selektora - rigobert song je vibes merchant kome je ovo prvi pravi posao.kondo wrote:Kamerun ima od sva 3 tima najmanje šanse da nas dobije, što ne znači da neće. AFCON su odigrali bezveze a ni protiv Alđirije nisu bili baš neki strah i trepet. Goša iz Ajaksa je objektivno rupa, što uostalom važi i za veći deo odbrane, naročito na set pieces. Napad im kida, kad napadaju. Imaju novog selektora pa se nadam da neće igrati ono što su morali pod Konseisaom.
jako se radujem ovom matchupu jer ko god da pobedi - moji ce pobediti - a i utakmica ukoliko bude otvorena od starta ima potencijal da bude ladno najatraktivnija pojedinacna na celom prvenstvu sa nekim smehotresnim rezultatom 3:3 ili 5:4.
i ne slazem se sa ocenom da je onana los golman. kamerunci imaju minimum 2 bolja golmana od randjelovica i dimitrovica.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°95
Dobro, naravno da su i naši rupe. Nego je mene Onana onoliko ozračio, uvek kad sam navijao za Ajax on je primao bzvz golove, kao i ovaj od Alžira u 120. minutu. A opet ume da ima ludački dan i da mu ne možeš ništa
_____
#FreeFacu
- Post n°96
FIFA plan to extend World Cup matches in Qatar from 90 minutes to 100 minutes... 🤯
— SPORTbible (@sportbible) April 6, 2022
Via Corriere dello Sport pic.twitter.com/v5Ze7Aj5BJ
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°97
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°98
Tajm auti (dajmauti) I reklamnu blokovi
- Post n°99
Апсолутно подржавам, за тих додатних 10 минута стићи ће да изнесу мртве од топлотног удара и залију водом преживеле.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°100
droga kokainficfiric wrote:FIFA plan to extend World Cup matches in Qatar from 90 minutes to 100 minutes... 🤯
— SPORTbible (@sportbible) April 6, 2022
Via Corriere dello Sport pic.twitter.com/v5Ze7Aj5BJ
_____