beatakeshi wrote:Ali godine rođenja Eltona Džona i Džejmsa Blanta .
Да... јеботе, таман дођем до тог 47 и 74 и помислим неће ваљда... оће, него шта ће
beatakeshi wrote:Ali godine rođenja Eltona Džona i Džejmsa Blanta .
паће wrote:beatakeshi wrote:Ali godine rođenja Eltona Džona i Džejmsa Blanta .
Да... јеботе, таман дођем до тог 47 и 74 и помислим неће ваљда... оће, него шта ће
Баздуљање wrote:Град изнад река стоји ко круна
Чак и неке споредне личности из „Бољег живота“ и данас повремено као да блесну у старој улози, а на рубу протеста. Кад поједини народни посланици прозивају Горицу Поповић, рецимо, због хонорара, као да од ње праве Дару Завишић, секретарицу и кратковеку љубавницу Гиге Попадића. А у таблоидним нападима на Николу Коју, само што му не кажу да је остао „усташа“ као Штеф Баленовић.
Erős Pista wrote:Boli me mozak
https://rt.rs/opinion/muharem-bazdulj/41386-muharem-bazdulj-momo-kapor/
Суштина Нобелове награде за књижевност није у промптном медијском ватромету, него у свести да нобеловци треба да буду писци чије књигу нису пекарски производи па да обајате. Толико ми је "свежих" књига прошло кроз руке последњих недеља и месеци, а можда су ме тек две-три разгалиле на сличан начин као "Екстеријери" Ани Ерно. Улепшала ми је суботу, кажем, а купио сам је пре осам месеци.
Нема неког посебног објашњења зашто дневник завршава 1992. Нема такође никаквих референци на распад Југославије, мада се у тексту понекад коментаришу новински чланци. Ипак, читалац има неко осећање усуда око те године, можда и због властитог искуства. Као да је заиста те године један свет скончао.
Поједених и попијених једанаест и по евра по правилу се брзо забораве, док с лепим књигама ипак не мора да буде тако.
Erős Pista wrote:Jbg, treba ga razumeti
Нема неког посебног објашњења зашто дневник завршава 1992. Нема такође никаквих референци на распад Југославије, мада се у тексту понекад коментаришу новински чланци. Ипак, читалац има неко осећање усуда око те године, можда и због властитог искуства. Као да је заиста те године један свет скончао.
Taman je hteo da isplete tekst oko reference na Jugoslaviju, kad cvrc, nema te reference. I sta sad?
Erős Pista wrote:Izvini! Mea culpa! Mada si u pravu, svakim danom se sve više stapaju u jednu osopu.