Ja sam se pre tri dana pitao zašto je Srbljanovicka gost emisije sa ovom temom, sad je vec misterija razjasnjenaCousin Billy wrote:Nego zašto Jovanana lajkuje njena stupidna botovanja?
Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
ne znam ko je "glumicu što se porodila u pedesetoj", ali sta nju briga ko se kad (i kako) porodio? od kada je OK komentarisati takve stvari?Летећи Полип wrote:iduće nedelje na programu united medija, a nakon bore konja, deje i prve postave utiska nedelje, gledaćete: čiča braćalu, doktora nestorovića, sekulu iz "sekula se ponovo ženi", bivšeg muža goce tržan, baku praseta sa tatom i mamom, željka samarčića, neleta karajlića, drugu ženu branislava lečića, glumicu što se porodila u pedesetoj, boru grbavog, savu mesara, maserku darije kisić, jelenu maćić, čoveka koji je pretukao ženu crevom od usisivača, big laleta, pedjolina, čale ovo je za tebe tipa, portorikanku koja je zapevala bože pravde, prvog muža sladje alegro i sadašnjeg muža ane štajnohar. zatim i estradnu umetnicu radu manojlović, bivšu devojku miloša bikovića (sa sudskim tumačem), zvezdana jovanovića zmiju (linkom iz požarevca), braću burgije i njihove advokate, sve uhapšene u slučaju "stečajna mafija", kapetana dragana, proročicu kleopatru, pokojnu dafininu sa porodicom, radovana karadžića preko društvene mreže telegram, veselina šljivančanina preko društvene mreže skupština srbije, miodraga popova sa slaninijade u kačarevu, celokupnu redakciju lista "tabloid" i njihove patronažne sestre, akademika teodorovića i gerontodomaćicu vesne pešić. onda, urednika portala zadovoljna tačka rs, poljakinju koja se napila na žurci u preduzeću, sve komentatore teksta o poljakinji koja se napila na žurci u preduzeću, tviteraša koji je siromašnoj babi kupio kiflu, a cela pekara spustila pogled, pepea imaza, bivšeg muža tanje savić, mikija iz kupinova, nikolu sandulovića, sladju djogani (za pomirenje), tviteraša koji je izvalio da direktor epsa ima usb ulaz umesto žile glupače, mozak siniše kovačevića, bundu svetlane bojković, jednog čoveka s fejsa što je rekao da je vučić hitler, celu grupu beogradski sindikat (samo ko može da izadje sa posla iz ministarstva). potom i milorada komrakova, frizerku svetlane ražnatović gospodja bucku (kao svedokinja protiv brisa tatona), medicinsku sestru iz niša što je reporteru n1 rekla da u kliničkom centru niš radi mengele, vidu škero (poslednju liniju odbrane preambule ustava), svo četvoro iz redakcije peščanika (kao podršku vide škero), brucoša medicinskog fakulteta što je pao kolokvijum i tvrdi da je to zato što je protiv vakcinacije, rodjaka drugarice niki minaž sa oteklim testisima, oca britni spirs, svedoka na sudu da kris nor nije silovao, jednog jedinog čoveka što tvrdi da srebrenica nije dokazana, dormena zgrade vuka jeremića na park aveniji (pošteni albanac). onda i advokata biljića i hanu adrović (linkom iz aspena), jednog nekog čoveka koji i dalje govori "šiptari", proizvodjača pelena za odrasle koji snabdeva skupštinu SANU, majmuna samija, marinu komad (glasnogovornicu borisa tadića), šofera žene vuka jeremića, borka stefanovića u duetu sa miladinom kovačevićem, jednu ženu što je po zanimanju majka, najbolju drugaricu žakline tatalović (iz perioda posle suzane vasiljević), direktora sektora n1 koji je potpisao otkaz jeleni zorić, admina tviter naloga za glovo tačka rs i autora reklamne kampanje glovo je sad donesi. zatim, simu lebovskog iz pekare lebovski, sandalu sergeja trifunovića, gornje zube mladjana dinkića, anesteziologa željka mitrovića, pikslu bore konja, drugu ženu vojislava koštunice, lak za kosu sande rašković ivić, telekom sponzoru sudije majića, znojave gaće marka vidojkovića, kokarda draže petrovića. potom dalje, docenta kovića sa filozofskog fakulteta sa celim levijatanom, celokupno predsedništvo dveri, dimitrija ljotića iz neobeleženog groba, jednog čoveka iz monodrame "reče mi jedan čovek" matije bećkovića, buksnu iz šminkernice utiska nedelje, bolnički karton stanke veselinov (u kom piše da nije matija ništa kriv), pepea imaza (opet), dritana abazovića, "pravu" ženu olivera ivanovića, veljka ražnatovića, rista radovića sotonu iz mauzoleja, svedoka odbrane branislava lečića, koraksovu pelenu, doktora žujovića (sa svojim ogledalom), sergejevog ortaka što je išamarao devojku iz "ne davimo beograd", novinarku danasa što nikad nije oprala kosu, nenada prokića, miroslava aleksića, advokata miroslava aleksića, čedomira čupića (iz istih razloga). na kraju i baju malog knindžu, petera handkea, zdravka šotru, sve koji su sjebali optužnicu protiv palme (jer ih kurac krasni boli zaista za žrtve), sve šokirane slučajem darka šarića, dostavljača legijine torte za jovanu jeremić, svaku glumicu iz epizodne uloge svake treš serije rts-a koja protestuje protiv rts-a, zvonara crkve notr dam, kapetana iz serije "crna svadba", belatriks estranž i luciusa malfoja, aleksu žunjića, paju i jareta, kurčubića, listera i carinika što je odrao gigu moravca u filmu "bolji život". e tako.
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
lalinea wrote:ne znam ko je "glumicu što se porodila u pedesetoj", ali sta nju briga ko se kad (i kako) porodio? od kada je OK komentarisati takve stvari?Летећи Полип wrote:
Да јој додамо и belly envy?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
Ovo vec postaje urnebesno. Opozicija kriva sto se bavi Vucicem umesto seksualnim zlostavljacima.
Pametna Sreda
— Mara Ford (@Mahodari_Mara) December 26, 2021
Biljana Srbljanovic pic.twitter.com/6pajM0HytE
Last edited by Erős Pista on Sun Dec 26, 2021 10:57 am; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
Vidim da ne prestaje panika oko spejsova. Možda su i u pravu: to je talk show format koji je nemoguće kontrolisati.
Imajuci u vidu da je na tviteru zapravo jako mali procenat biraca, cenim da i najslusaniji spejsovi imaju slab domet.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
Erős Pista wrote:Imajuci u vidu da je na tviteru zapravo jako mali procenat biraca, cenim da i najslusaniji spejsovi imaju slab domet.
Šef je malo opsednut društvenim mrežama. A teško je spejsove opteretiti botovima.
Nije to toliko do dometa koliko do toga da se stravično i preterano plaše nekontrolisanih situacija.
Vrv si u pravu, inace ne bi slali Djuku da intervenise.
_____
S jedne strane, i najposeceniji spejsovi imaju manje slusalaca od bilo kog gosta na Srbin info ali sa druge strane, tu se na jednom mestu mogu cuti ex predsednik, ex poslanici, ex funkcioneri vlade...
Ne mogu ni da zamislim koliko bi interesovanje nesto slicno izazvalo u nekoh drugoj zemlji - npr, Angela, Sojble i ekipa da caskaju na spejsu sa random tviterasima u dva ujutru.
Ne mogu ni da zamislim koliko bi interesovanje nesto slicno izazvalo u nekoh drugoj zemlji - npr, Angela, Sojble i ekipa da caskaju na spejsu sa random tviterasima u dva ujutru.
_____
★
Uprava napolje!
Sramim se priznati ne znam sta je spejs. Tviter znam sta je al ga nemam a ovo sad svi pominju
- Guest
kapetanm wrote:Sramim se priznati ne znam sta je spejs. Tviter znam sta je al ga nemam a ovo sad svi pominju
Konferencija koju moderira vlasnik tviter naloga. Ti si neki Bora Konj, pozoveš Đuku, Tadića i Kaleta Gospodara Vremena, pričate među sobom a ostali korisnici mogu da vas slušaju, kao da ste radijski talk show, i da se uključe ako tako želi domaćin.
Ne zove nikog, sami dodju Djuka i Tadic a Bora Konj samo ukljucuje i iskljucuje govornike
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
Da da, bolje objašnjenje. Moš se dogovoriš da imaš govornike koji će se uključiti a možeš i da otvoriš spejs i sačekaš da vidiš ko će da se uključi.
Разлике између овог и мајспејса, хм, колега, на томе би могло и да се магистрира.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
Sta, kao razgovor javni?
Uh zamisljam forum u tom rezimu
Dadada, to bi bilo hit. Jedan od pozvanih bi uvek razgovarao sam sa sobom.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
1+Cousin Billy wrote:Erős Pista wrote:Imajuci u vidu da je na tviteru zapravo jako mali procenat biraca, cenim da i najslusaniji spejsovi imaju slab domet.
Šef je malo opsednut društvenim mrežama. A teško je spejsove opteretiti botovima.
Nije to toliko do dometa koliko do toga da se stravično i preterano plaše nekontrolisanih situacija.
Nista se ne prepusta slucaju, to je stranka koja ima internu zabranu davanja izjave/odlaska na bilo koji mediji koji nije njihov, osim ako se to posebno ne odobri i organizuje s vrha.
Snsov problem sa spejsovima je sto su postali popularni na tw i sto nemaju nikakvu kontrolu nad njima. Cesto se to i desava, da pokretac spejsa, ponesem mrvicom moci koju je dobio po prvi put u zivotu gasi bahato govornicima mikrofone, u sadistickom maniru najdubljih kompleksa koje vuce ceo zivot.
E sad na stranu taj kompleks momenat, sam spejs ne mogu da kontrolisu osim ako ne kontrolisu direktno pokretaca. Znaci dzabe stotine botova, skripti, timova i organizacije, Boro konj ti ne da rec ili ti iskljuci mikrofon i kraj. Za razliku od npr fb gde gledam kako su npr kupili citave grupe tj admini, ubacili desetak sinhronizovanih bot naloga i na par nacina mogu da zaguse,zatrpaju razvuku svaki komentar i raspravu. I verujem da ih to bas boli, taj nedostatak kontrole.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
dajte nemojte, spejsovi će da sruše vučaru
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
Ma neće nego je smešno što oni uopšte raymišljaju o njima
Moraju da oposle toliki aparat da združenim snagama nešto zaključi
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
ne znam gde se pisalo o petričićevoj karikaturi
=AZUII6-MywZSTU858sSW8f9szsUO7pjVqxc6YBvXRzmcc49GtipzFJGl8T30se2bazTv5Q8mc12y689tg-x4JcOMFwefDZ2UqUsYTCHw2Q4jWO2VtWoXOli4LkptZDzks08&__tn__=%2CO%2CP-R]15 мин. ·
Danas me je Dušan Petričić nacrtao kao psa Ane Brnabić koji jede otpatke sa njenog stola. To mi je novogodišnja čestitka boraca za "pristojnu srbiju" u kojoj se prave vrednosti poštuju.
Petričić ne zna zašto sam to ja pseto i koje to otpatke od gozbe vlasti sam IKADA dobila, a pogotovo tražila, ali mnogo vas je koji odlično znate da nisam. A ipak ćutite.
Pitam se, kako se to ova bljuvotina razlikuje od, na primer, prostačkih naslova knjiga Vojislava Šešelja, od krvničkog vredjanja Ace Lukasa i od rejp-fantazija Zorana Ćirjakovića, zbog kojih se celo naše društvo davi u govnima?
Kako to nije potpuno, ali potpuno ista stvar?
Cele godine, pa ni sada, Petričić nije nacrtao ni jednog nasilnika, silovatelja, predatora, pedofila, nikoga od velike mreže njihovih pomagača, potpuno ravnodušan prema zlodelima koji potresaju naš svet.
Muškarac, koji je, kada su pola veka mladje žene hrabro svedočile o nasilju koje su preživele, vrištao da je ON taj koji je ZAPRAVO silovan (jer ga "siluje" Vučić), a nikada nije ni reč kritike, eto, makar zbog toga, čuo nije.
Umetnik, koji je tek u osmoj deceniji svog života skupio hrabrost da postane političan, a da nikad ništa nije nacrtao o ratovima, o žrtvama, genocidu, zlikovcima koji su ga počinili, o političkim inspiratorima atentata na Djindjića, o otimanju prava na ljudskost lgbt ljudima, o ubijanju i batinanju žena, o policijskom šikaniranju žrtava, za novogodišnju poruku mene je odabrao da predstavi kao psa.
Cele ove godine, ma sve ove godine, borim se za prava čak i ljudi koji me ignorišu, prećutkuju, ili otvoreno difamiraju i vredjaju, a ja ipak pišem i govorim braneći ih od svih. Od toga nemam ništa, osim uvreda i pretnji. Nemam nikakvu korist, nemam ništa, vodi me samo moj osećaj za pravdu. Nemam ni koristi, ali bilo kakve, niti dobijam kap pomija sa stola ove i bilo koje vlasti i to barem Petričićevi urednici, izdavači i enejbleri jako dobro znaju. A ipak i oni ćute.
Što je najgore, ja ih i u tome razumem. Nasilnicima koji imaju podršku i popularnost, nije lako se suprotstaviti. Nije jednostavno ići kontra svetine i rizikovati da prolaze kroz isto što i ja. Razumem ih i znam i to jako dobro, da im je intimno strahovito neprijatno i da ih je ipak stid od ovoga.
Sve je ok, opraštam im.
Ja, pseto šugavo što sam na tom crtežu pomešana pod stolom sa Belivucima, pacovima, krvavim testerama, bogatim zlikovcima i koristoljubivim saradnicima svake vlasti, mašem vam repom u pozdrav. Hvala vam svima.
=AZUII6-MywZSTU858sSW8f9szsUO7pjVqxc6YBvXRzmcc49GtipzFJGl8T30se2bazTv5Q8mc12y689tg-x4JcOMFwefDZ2UqUsYTCHw2Q4jWO2VtWoXOli4LkptZDzks08&__tn__=-UC%2CP-R]Леја Келер
=AZUII6-MywZSTU858sSW8f9szsUO7pjVqxc6YBvXRzmcc49GtipzFJGl8T30se2bazTv5Q8mc12y689tg-x4JcOMFwefDZ2UqUsYTCHw2Q4jWO2VtWoXOli4LkptZDzks08&__tn__=%2CO%2CP-R]15 мин. ·
Danas me je Dušan Petričić nacrtao kao psa Ane Brnabić koji jede otpatke sa njenog stola. To mi je novogodišnja čestitka boraca za "pristojnu srbiju" u kojoj se prave vrednosti poštuju.
Petričić ne zna zašto sam to ja pseto i koje to otpatke od gozbe vlasti sam IKADA dobila, a pogotovo tražila, ali mnogo vas je koji odlično znate da nisam. A ipak ćutite.
Pitam se, kako se to ova bljuvotina razlikuje od, na primer, prostačkih naslova knjiga Vojislava Šešelja, od krvničkog vredjanja Ace Lukasa i od rejp-fantazija Zorana Ćirjakovića, zbog kojih se celo naše društvo davi u govnima?
Kako to nije potpuno, ali potpuno ista stvar?
Cele godine, pa ni sada, Petričić nije nacrtao ni jednog nasilnika, silovatelja, predatora, pedofila, nikoga od velike mreže njihovih pomagača, potpuno ravnodušan prema zlodelima koji potresaju naš svet.
Muškarac, koji je, kada su pola veka mladje žene hrabro svedočile o nasilju koje su preživele, vrištao da je ON taj koji je ZAPRAVO silovan (jer ga "siluje" Vučić), a nikada nije ni reč kritike, eto, makar zbog toga, čuo nije.
Umetnik, koji je tek u osmoj deceniji svog života skupio hrabrost da postane političan, a da nikad ništa nije nacrtao o ratovima, o žrtvama, genocidu, zlikovcima koji su ga počinili, o političkim inspiratorima atentata na Djindjića, o otimanju prava na ljudskost lgbt ljudima, o ubijanju i batinanju žena, o policijskom šikaniranju žrtava, za novogodišnju poruku mene je odabrao da predstavi kao psa.
Cele ove godine, ma sve ove godine, borim se za prava čak i ljudi koji me ignorišu, prećutkuju, ili otvoreno difamiraju i vredjaju, a ja ipak pišem i govorim braneći ih od svih. Od toga nemam ništa, osim uvreda i pretnji. Nemam nikakvu korist, nemam ništa, vodi me samo moj osećaj za pravdu. Nemam ni koristi, ali bilo kakve, niti dobijam kap pomija sa stola ove i bilo koje vlasti i to barem Petričićevi urednici, izdavači i enejbleri jako dobro znaju. A ipak i oni ćute.
Što je najgore, ja ih i u tome razumem. Nasilnicima koji imaju podršku i popularnost, nije lako se suprotstaviti. Nije jednostavno ići kontra svetine i rizikovati da prolaze kroz isto što i ja. Razumem ih i znam i to jako dobro, da im je intimno strahovito neprijatno i da ih je ipak stid od ovoga.
Sve je ok, opraštam im.
Ja, pseto šugavo što sam na tom crtežu pomešana pod stolom sa Belivucima, pacovima, krvavim testerama, bogatim zlikovcima i koristoljubivim saradnicima svake vlasti, mašem vam repom u pozdrav. Hvala vam svima.
Spektakl.
_____