Bogumi za neke od nas eldepeovski olos nikada i nije bio MiErős Pista wrote:Talason wrote:ona je izgubila pravo da kaže bilo šta na tu temu i da sebe izdvaja iz te ekipe
nije ona mi, nas
ona je oni i njih
Da, bravo. Upinje se da ove svoje zvrljotine prokaze kao nekalkv insajdersku kritiku antivucivske javnosti. To je to "mi". Otkad je to nama Ivanovic legitiman sagovornik... Nema "nama ", ti odavno nisi "mi". Ti si oni.
Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
Но добро, значи све што није директно признавање колаборације и горко покајање је недовољно и погрешно? Па у праву си, само што је бити на тај начин у праву а) лако и б) сасвим неупотребљиво.Erős Pista wrote:No Country wrote:Па добро, овде јој је то управо и теза: каже да су дословно исти. Јел нису?
Kao prvo - nisu, naprosto zato sto glup populisticki humor ne moze da bude isto sto i svakodnevni medijski odstrel neprijatelja rezima i proizvodnja masovne histerije. To samo iz Bikicine kolaboracionisticke perspektive.
Kao drugo, kad u nedelji u kojoj tvoja pajtoskinja i hendlerka Brnabic izjavljuje da se opozicija udruzila sa koronom u nameri da srusi Vucica, a SNS falange organizovano divljaju po krovovima, dok gradjani sede zarobljeni po kucama, odlucis da se bavis time sto je Olja B predstavola Ivanovica kao novinara, onda to moze biti samo relativizatorsko skretanje paznje i racionalizacija sopstvene kolaborantske pozicije.
Виц је овде да Винету оптужује Србљановићеву за нормализацију, а она управо написала текст против нормализације дотичног Ивана Ивановића. Сад можемо да доказујемо да Бики више никада нема права да напише било шта (осим безусловног признања кривице и дубине сопственог посрнућа), али то је баш онако догматизам на делу. Мислим, тај Ивановић је поприличан кретен, зар не, а сада му се гледа кроз прсте јер је у последњој подели карата испао из Вучићеве екипе? То је оно као када су Човић или Бошко Обрадовић постајали “савезници”. Сасвим је добро написала све што је написала, мука је што ти у њој, и не без разлога, видиш само и искључиво Ану Брнабић, и ништа те друго не занима.
zaiskali ste, evo vam ga.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
Ne gleda mu se kroz prste ali nije za višegodišnju robiju kao DJV. Loš humor vs. kontinuitet pozivanja na političko nasilje, pa valjda možemo reći da @veceivan i DJV nisu u istoj ravni?
Normalizacija ovde ima sasvim jasno znacenje, i tice se normalizacije rezima. Ili sto rece Vinetu - svisuistizma.
https://vasudeva.forumburundi.com/t1371-normalizatori
Meni prilicno zapuca za Ivanovica, ali on nema veze ni sa Obradovicem ni sa Covicem, jer naptosto nije politicar.
Biljanin tekst se mora citati u kontekstu njene saradnje sa rezimom, naravno. Niko joj ne spori pravo da pise sta hoce (prilicno bzvzno podmetanje btw) ali ce se to citati kao ono sto jeste - propagandna paskvila u odbranu rezima, onalo kako se citaju i Krletove crckarije.
Talason je uocio glavnu petlju u tekstu - Biki kritikuje kao da je deo opozicione javnosti, pa joj onda nije pravo sto se u toj javnosti prihvata i 1 Ivanovic. Trik je u tome sto je to lazna pozicija - ona naprosto radi za vladt i kritiku treba citati u tom kljucu.
Meni prilicno zapuca za Ivanovica, ali on nema veze ni sa Obradovicem ni sa Covicem, jer naptosto nije politicar.
Biljanin tekst se mora citati u kontekstu njene saradnje sa rezimom, naravno. Niko joj ne spori pravo da pise sta hoce (prilicno bzvzno podmetanje btw) ali ce se to citati kao ono sto jeste - propagandna paskvila u odbranu rezima, onalo kako se citaju i Krletove crckarije.
Talason je uocio glavnu petlju u tekstu - Biki kritikuje kao da je deo opozicione javnosti, pa joj onda nije pravo sto se u toj javnosti prihvata i 1 Ivanovic. Trik je u tome sto je to lazna pozicija - ona naprosto radi za vladt i kritiku treba citati u tom kljucu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
Halászlé wrote:Ne gleda mu se kroz prste ali nije za višegodišnju robiju kao DJV. Loš humor vs. kontinuitet pozivanja na političko nasilje, pa valjda možemo reći da @veceivan i DJV nisu u istoj ravni?
Naravno. Najgore je to sto se insinuira da je DJV zapravo isto sto i Ivanovic - bezveznjak opste prakse, a on je zapravo nesto mnogo mnogo gore.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
Marius Lăcătuș wrote:OK je uvek da se podsetimo kakvo je dno ivan ivanović
namere teksta i sve ostalo na stranu
Pa nije uvek vreme za sve mikro istine. Ako jeste, to je život u potpunoj konfuziji, gde se ne zna gde je rep a gde je glava.
Inace, da je Polip tu, pa da okacio ona svoja 4 stadijuma botovanja...
Ko se seca - Krletovi tekstovi i nastupi su u pocetku izgledali upravo ovako - stalno je naglasavao da je clan DSa i kao brinuo je za opoziciju, kritikivao je za njeno dobro... Sad je vec i malij deci jasno da he Vucicev placenik pa ta taktika vise nema svrhe, ali ko nije pratio mozda i ne zna da se Biki prodala Vucicu, tako da jos uvek moze da se pravi da je "mi". Ali nece jos dugo.
Ko se seca - Krletovi tekstovi i nastupi su u pocetku izgledali upravo ovako - stalno je naglasavao da je clan DSa i kao brinuo je za opoziciju, kritikivao je za njeno dobro... Sad je vec i malij deci jasno da he Vucicev placenik pa ta taktika vise nema svrhe, ali ko nije pratio mozda i ne zna da se Biki prodala Vucicu, tako da jos uvek moze da se pravi da je "mi". Ali nece jos dugo.
Last edited by Erős Pista on Fri May 01, 2020 10:02 am; edited 1 time in total
_____
Janko Šuvar prorok. Usvojiti njegov potpis štono kažu za na majicu.
Kako Ćiro komentariše BS? A Filip David?
Kako Ćiro komentariše BS? A Filip David?
Halászlé wrote:Ne gleda mu se kroz prste ali nije za višegodišnju robiju kao DJV. Loš humor vs. kontinuitet pozivanja na političko nasilje, pa valjda možemo reći da @veceivan i DJV nisu u istoj ravni?
ЂВ је отприлике упао у тај @веце, до дна, и још избушио неколико спратова у дубину.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
No Country wrote:Ти си изгледа себе уписао у некакву екипу?Talason wrote:ona je izgubila pravo da kaže bilo šta na tu temu i da sebe izdvaja iz te ekipe
nije ona mi, nas
ona je oni i njih
ako ne razumeš šta piše, ja ti nisam kriv
- Guest
Napadi od Biljane Srbljanović i Ace Lukasa.
— Ivan Ivanović (@veceivan) May 1, 2020
Ona hapšena zbog droge, on zbog oružja
Jaka intelektualna ekipa
+1
_____
????
- Guest
Има Бики још да путује до Крлоа. А на том путу може, а највероватније и хоће, врло свашта да се деси. Свашта к’о на вашару, тако се некад говорило.Erős Pista wrote:Normalizacija ovde ima sasvim jasno znacenje, i tice se normalizacije rezima. Ili sto rece Vinetu - svisuistizma.
Ако је у Србији ишта константно, то је политика претрчавања. У злотворском се табору још и да наћи, мада не превише, солидно задртих примерака од каријере и континуитета. Код такозваних нас (ово ми је најновија омиљена бурунђанска реч!) - да их набројиш на прсте једне руке! Да не призивам сада примере у широкој лепези од Вука Драшковића до Џонија Самарџића, тих вратоломно наглих, спектакуларних промена светоназора, back and forth. А шта је у свим тим трансферима увек непроменљиво: то да се the traveller ни најмање не стиди, сачувај боже, и баш напротив мисли да је све време сасвим у праву, и све време “део екипе”. И што је најгоре: у праву су! Јер је тај Рубикон одавно пређен, успостављен је стандард где нема стандарда, и где су и “велики трансфери” и ситна курвања дозвољени, очекивани и нормални. То је све такође нормализовано.
Мислим, океј је што ова тема има за свој св. циљ да постиди Биљану Србљановић, има почесто доста разлога за то. Но је у питању јалова работа: у тој мутној барици ће Биљана једино сама себе извести “из екипе”, и то једино ако она сама то одлучи. Баш као што је и несрећни Крле то урадио. А и за њега увек има форе да се предомисли. То је једини проблем са Полипова “4 корака”: ствар није једносмерна.
Pa nije normalno da budes probusena kurtoncina od coveka. Msm bar za neke od nas nije
_____
Pristalica krvne osvete
Nije da je pitno, ali mislim (kao neko ko je tehnicki savremenik, al dete sam bio pa ovako citajuci iz bezbedne vremenske distance), da je jedna ksenofobija, jedno sto ti kazes othering, konstantna stvar u Samardzicevom pisanju.
Edit: samo nekad muslimanske horde, nekad azijske despotije kako kad.
_____
????
- Guest
Могуће да нисам био довољно јасан: ако један нпр. Мунлајт себе може да представља као део некакве екипе - то сасвим може и Биљана Србљановић. Обоје то раде понекад против логике, али и сасвим успешно.Talason wrote:Idiot.
Па да, то је заправо иста чаршијска, малограђанска прича, где се само поларитет мења.Janko Suvar wrote:Nije da je pitno, ali mislim (kao neko ko je tehnicki savremenik, al dete sam bio pa ovako citajuci iz bezbedne vremenske distance), da je jedna ksenofobija, jedno sto ti kazes othering, konstantna stvar u Samardzicevom pisanju.
Ima mnogo, nebrojeno, ljudi koji su sve vreme vise ili manje ok. Daleko vise nego povremenih preletaca. Drugo je pitanje javnog zivota u Srbiji
Janko, Samardžić je uvek bio ksenofob, pa i rasista, u tome je uvek bio vrlo dosledan. Ja sam imao tu nesreću da na predavanjima slušam njegove zgode i nezgode iz vojske, uglavnom sa Albancima u glavnoj ulozi.
Ja sam načuo i za njegovu netrpeljivost prema tzv nebeograđanima, i to u okviru nastave?
Naravno.
Tome sam i ja prisustvovaobeatakeshi wrote:Ja sam načuo i za njegovu netrpeljivost prema tzv nebeograđanima, i to u okviru nastave?
_____
Pristalica krvne osvete
Priličan kandidat za najgoreg čoveka usvijet.
beatakeshi wrote:Priličan kandidat za najgoreg čoveka usvijet.
Kad smo glasali, mislim da nije bio ni u 100
_____
★
Uprava napolje!