https://www.mfin.gov.rs/aktivnosti/uplata-donacija-za-pomoc-u-borbi-protiv-covid-19/
Уплата донација за помоћ у борби против COVID-19
...
Сви коју желе да упуте хуманитарну помоћ или имају питања у вези са потребама за упућивање помоћи, могу се обратити на:
мејл ironfriendship@gov.rs
...
Virus
- Guest
- Post n°51
Re: Virus
- Guest
- Post n°54
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će vrlo brzo biti ukinuta odluka o šetanju pasa na sat vremena tokom zabrane kretanja.
Vučić je rekao da je i pre bio protiv toga da se dozvoli ljudima da šetaju kućne ljubimce u to vreme.
"Ja sam se naljutio na odluku da pustimo ljude da šetaju pse i ta odluka će u kratkom vremenskom periodu biti ukinuta. To vam garantujem. Mislite zato što sam zlikovac i ne volim pse. Moja ćerka ima psa".
Kučkari, što ste se zajebavali, zajebavali ste se.
- Post n°55
Болећив сам према Весни Пешић, није јој то ни први ни последњи пут да лупи нешто. Целог живота је у политици, сто пута је имала исправне ставове кад су многи други грешили.
Али као у шаху, битно је да се буде мање лош од противника, можеш имати непрецизности, пропусте, али поједине грешке се не праштају ако те коштају партије.
Али као у шаху, битно је да се буде мање лош од противника, можеш имати непрецизности, пропусте, али поједине грешке се не праштају ако те коштају партије.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°56
zanimljiv izbor citata iz te izjave, posto par redova gore govori kako ce nam malo biti sva groblja da se posahranjujemo
nakon toga me brat zvao bas vidno potresen, plasi se, ja sam rizicarn, cale je rizican, baba naravno.
Tako da eto, prosli put je delovao pouzdano, najavio mere nakon sastanka sa kineskim ekspertima, delovao proaktivno (mi napadamo virus i slicno). Sad opet poludje.
nakon toga me brat zvao bas vidno potresen, plasi se, ja sam rizicarn, cale je rizican, baba naravno.
Tako da eto, prosli put je delovao pouzdano, najavio mere nakon sastanka sa kineskim ekspertima, delovao proaktivno (mi napadamo virus i slicno). Sad opet poludje.
_____
????
- Post n°57
zvezda je zivot wrote:ok muska Neveno Bojicic
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°58
lalinea wrote:Bendegúz Somogyi wrote:738 mrtvih u ŠpanijiMr.Pink wrote:na koliko zarazenih, 50 miliona?Rozita wrote:
De si to video?
Zvanične cifre:
Juče 680
Danas 443kapetanm wrote:
Na 6.500 zarazenih valjdaMr.Pink wrote:mislis na 6500 testiranihRozita wrote:
Wtf?
Na preko 47K
saberite se
_____
Santa Dog's a Jesus Fetus
Has no presents
Has no presence
In the future
In the future
- Post n°59
Bendegúz Somogyi wrote:"Mislite zato što sam zlikovac i ne volim pse. Moja ćerka ima psa".
Neki od mojih najboljih prijatelja su psi...
Last edited by radiátor on 2020-03-25, 14:56; edited 1 time in total
- Post n°60
Ne znam sto se bunite, mora tako. Ako je Vucic za EU mora se napadati EU. Ako je Vucic za Kinu, mora se biti protiv Kineza
- Guest
- Post n°61
ma žena klasični bumer imbecil, ne može i neće da prima nove informacije nego samo sledi svoja sozercanja.
uh kako dobra aliteracija
uh kako dobra aliteracija
- Post n°62
ovo si mislim i juce pominjao, aliteraciju
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°65
Erzsebet Palatinus wrote:ovo si mislim i juce pominjao, aliteraciju
приметио сам и ја да је потрошио све речи и да је од јутрос почео да неке понавља
- Post n°66
Шта да ради човек, кад их троши брже но што добављачи могу да дотуре.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°67
zvezda je zivot wrote:beatakeshi wrote:Ajde svi koji su tapšali glupači u kut da se stide. Osim ako nije neka nedokučiva ironija u pitanju.
o boze. vesna pesic je verovatno najbolji domaci tviteras. ne znaci da je uvek u pravu niti da od nje treba traziti politicke smernice. zena je poster i postuje gluposti ko i svi.
Весна је супер. Чак и ја нисам увек у праву (уколико урачунам и будућност, у прошлости сам био и у садашњости јесам).
- Post n°68
Ako biste mogli još par stranica o njoj, malo je ovo.
- Guest
- Post n°69
rumbeando wrote:Ako biste mogli još par stranica o njoj, malo je ovo.
морамо мало да разредимо ово што ти постујеш
- Post n°70
Talason wrote:Весна је супер.
+1000
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°71
Bendegúz Somogyi wrote:Opsa
BREAKING: Prince Charles tests positive for coronavirus
Jbg, kad je zaboravan
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°72
У Републици Србији су до 15 часова 25. марта 2020. године регистрована укупно 384 потврђена случаја COVID 19.
Од последњег извештаја до 15 часова, 25. марта 2020. године тестирани су узорци 245 особa од којих je 81 позитивнo и 164 негативнo на нови корона вирус.
До 15 часова 24. марта 2020. године, у националној референтној лабораторији Института Торлак тестирано је укупно 1161 особа које су испуњавале критеријуме дефиниције случаја.
Од последњег извештаја до 15 часова, 25. марта 2020. године тестирани су узорци 245 особa од којих je 81 позитивнo и 164 негативнo на нови корона вирус.
До 15 часова 24. марта 2020. године, у националној референтној лабораторији Института Торлак тестирано је укупно 1161 особа које су испуњавале критеријуме дефиниције случаја.
Last edited by Erzsébet Biszak on 2020-03-25, 15:02; edited 1 time in total
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°73
Prošilili dijagnostički kriterijum.
- Post n°75
Mapa sa pregledom po gradovima https://covid19.data.gov.rs/ nisam je vidjao do sada
_____
★
Uprava napolje!