Телефонија учлањена у Покрет
- Post n°27
Re: Телефонија учлањена у Покрет
Jeste,kineza vise nego solidnih u tom rangu,jedini je problem sto - ja necu kineza
- Post n°28
Bas tako, ja sam konacno odlucio da uzmem u ponedeljak redmi 8proTalason wrote:ima sasvim solidnih kineza za 250 do 350 evra
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°29
Mór Thököly wrote:Jeste,kineza vise nego solidnih u tom rangu,jedini je problem sto - ja necu kineza
kako misliš to da izvedeš?
- Post n°30
Talason wrote:Mór Thököly wrote:Jeste,kineza vise nego solidnih u tom rangu,jedini je problem sto - ja necu kineza
kako misliš to da izvedeš?
Tako sto kupim j.korejski telefon sklopljen u Vijetnamu
- Korisnik
- Post n°31
Mór Thököly wrote:Jeste,kineza vise nego solidnih u tom rangu,jedini je problem sto - ja necu kineza
Samo nešto sa ovog spiska:
https://doc.e.foundation/devices/
Novo, polovno, tvoj izbor.
- Guest
- Post n°32
meni je sve to fascinantno, uzmeš telefon, radi šta ti treba, boli te kurac
sve ovo ostalo, osim ako čoveka baš ono ne interesuje u seksualnom smislu, tipa da opšti sa telefonom, ne vidim svrhu
sve ovo ostalo, osim ako čoveka baš ono ne interesuje u seksualnom smislu, tipa da opšti sa telefonom, ne vidim svrhu
- Post n°33
a sve se nema...disident wrote:Bas tako, ja sam konacno odlucio da uzmem u ponedeljak redmi 8proTalason wrote:ima sasvim solidnih kineza za 250 do 350 evra
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°35
Koji je najbolji postpejd za 1000-2000? Telekom? Fejs i Vajber mi prave posao. Neograniceni pozivi i poruke samo u okviru mreze?
_____
Belaj Boy
- Post n°36
Ja imam telenor 10gb plus 10gb za viber za 1000din
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°37
Hvala. Cini mi se da Telekom nudi neogranicen viber i fejs, to mi za sada deluje najbolje.
_____
Belaj Boy
- Post n°38
Telekom ima super stvar jer nudi neograniceni spori net na telefonu kad potrosis gb, tako da ti poruke na fb il mesindzeru sljakaju.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°39
Da to je skroz ok. Uzeo sam na kraju onaj Globaltel da probam jer im je ponuda ok a nema ugovorne obaveze. Vrlo zadovoljan posle prvog dana.
_____
Belaj Boy
- Post n°40
katamaran wrote:Da to je skroz ok. Uzeo sam na kraju onaj Globaltel da probam jer im je ponuda ok a nema ugovorne obaveze. Vrlo zadovoljan posle prvog dana.
Ја сам прошле године прешао код њих (у претплати, без уговора) јер је Теленор направио да ти је план обавезан, иначе 30 динара минут (!), и јер ти уплата важи неограничено, проверио на сајту пре него што сам прешао. Тсвртс, милојка, у року од три месеца су увели да паре могу да се убајате, дакле иста су говна као и сви остали, ал' су најјефтинији за оно што мени треба.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°41
Јел' има негде овде да се набави Пајн 4 телефон (Pinephone 4)? Штогд изгуглам је или нешто десето, или агрегатна срчка на местима где продају сто других кураца палаца, или чланци преведени од којекуд, или није одавде. Нема везе чиме срчкам, негде око осмог места пише да има да се купи у Русији, а око четвртог нека анкета на беде веде где један каже да ће то да купи чим га буде било.
Елем, има ли га? Нокли ће за коју недељу десет година, па реко ај да је частим 1 пензијом.
Елем, има ли га? Нокли ће за коју недељу десет година, па реко ај да је частим 1 пензијом.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°42
Zar nije samo PinePhone - kod proizvođača: https://pine64.com/product-category/pinephone/?v=0446c16e2e66
Elem, WhatsApp menja ToS pa će još jače biti povezan sa FB-om, pa je sad počelo polivanje po WA zbog toga, a i app se ponaša džukački:
Elem, WhatsApp menja ToS pa će još jače biti povezan sa FB-om, pa je sad počelo polivanje po WA zbog toga, a i app se ponaša džukački:
Kada se link za ovaj tvit pošalje u mesendžeru i tamo klikne na link desi se ovo 🥲🥲🥲🥲🥲🥲 pic.twitter.com/u8ii6liZfj
— Marko (@viridisknight) January 10, 2021
Aahhaaha pic.twitter.com/WttQFlTv3u
— Radomir Martin (@radomir_martin) January 10, 2021
- Post n°43
buffalo bill wrote:Zar nije samo PinePhone - kod proizvođača: https://pine64.com/product-category/pinephone/?v=0446c16e2e66
Ако би га послали поштом, могао би ладно да ме кошта дупло - поштарина увећава основицу, царини се по ко зна којој тарифи, одозго још педеве.
А с друге стране има да се купи у Русији, значи постоји тај општи дилеријум, само га не налазим код нас. А већ смо се уверили да има случајева кад не умем да нађем нешто на мрежи, јебуцкају ме тражилице. Зато питам.
_____
- Post n°44
Kad probam za onaj od $199, kaže u kolicima shipping calculator $65 za Srbiju, pa na to sve dodaj carinski fee koji platiš u pošti nakon što ti ostave ceduljicu da dođeš po svoj paket... Hoću reći, nije tako strašno pošto je to apparently jedini smartphone koji si spreman da probaš, bolje je malo tresnuti novac na problem nego da čekaš da uloviš nekoga ko eto leti za Rusiju ili Hong leptemazo Kong.
- Post n°45
wrote:Kad probam za onaj od $199, kaže u kolicima shipping calculator $65 za Srbiju, pa na to sve dodaj carinski fee koji platiš u pošti nakon što ti ostave ceduljicu da dođeš po svoj paket... Hoću reći, nije tako strašno ako ti se baš dopada telefon, bolje je nego da čekaš da uloviš nekoga ko eto leti za Rusiju ili Hong leptemazo Kong.
Па таман, онај пакет са дечијом одећом је изашао 230$ + 83$ поштарина, плус 6000 царина на све то (јер тако пише у закону, сами су га писали) + 3000 педеве и још са неком сићом 10080 динџи поштару. Доста сам частио пљачкаше за ову годину, сачекаћу. Више ми година тамо-амо и не значи.
_____
- Post n°46
Zamisli tek koliko oderu podružnice stranih firmi čije se centrale zajebu da pošalju stotine kilograma promo mercha po automatizmu i za Beograd... hehe, free money.
- Post n°47
Пензија је кева, немам да се патим са таквим стварима. И нокла је кева, има да ме служи још коју годину док ми ћерка из Сетла донесе Борофон.
Осим, наравно, ако неко није досад провалио како да тури тај Линукс на неки телефон што је био прва лига пре две године и сад може да се купи полован за џ.
Осим, наравно, ако неко није досад провалио како да тури тај Линукс на неки телефон што је био прва лига пре две године и сад може да се купи полован за џ.
_____
- Guest
- Post n°48
https://www.youtube.com/results?search_query=install+linux+on+android
- Post n°49
Аха, значи оно што сам покушавао пре 4-5 година најзад може.
Није ми први пут, искорачим са технологијом док још није спремна (нпр спремим звук на касети 1971. и онда испадне да тамо немају касетофон, све још на тракашима), па онда заборавим на то, а кад следећи пут завирим оно ихај нема да не може.
Није ми први пут, искорачим са технологијом док још није спремна (нпр спремим звук на касети 1971. и онда испадне да тамо немају касетофон, све још на тракашима), па онда заборавим на то, а кад следећи пут завирим оно ихај нема да не може.
_____
- Post n°50
Касмокотог, за колико би неки вичнији Бурунђанин нашао неки зглаван телефон (дакле да ваља камера, да хвата стерео звук, да батерија није нека егзотика него може да се мења за неке нормалне паре и да пуњење држи пристојан број сати), стар 2-3 године, да тури линукса у њега и ја само исповртим лову? Мало сам матор за те ствари, а уме и да ме изда стрпљење, попусти концентрација... Ае, прикупљам понуде.
_____