FK Crvena zvezda
- Post n°52
Re: FK Crvena zvezda
Bacio sam pogled pred kraj tekme, onakav autobus ni u LLSL nisam skoro video
Tako je i Partizan prolazio Belgijance.
Filipenko wrote:Inace, potpuno je neverovatno da ona rupetina na penalu odlucuje o plasmanu u evropsko takmicenje
Tako je i Partizan prolazio Belgijance.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°53
jak favorit za najdosadniju utakmicu sezone 2019/2020
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Guest
- Post n°54
I am watching this København, what a cunts.Mr.Pink wrote:gledam ovaj kopenhagen, kakve su to kanturine
- Guest
- Post n°55
Мислим да су му се помешале метафоре, дечко је одрастао ваљда у Аустралији? Па се зајебунио између енглеске the silver spoon и старе добре немањићске златне виљушке.Gargantua wrote:ludo ko biber
- Post n°56
govnaru cinicni, decko je rodjen u kninu i oteran je puskom i bombom sa godinu dana, sto tebe naravno ne sprecava da skocis u najvecu kantu sa izmetom i pravis se najpamentiji, jebem te u usta raspala.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°57
Filipenko wrote:zonBi u extazi pic.twitter.com/nHOCiMnslX
— Sajam Ludaka (@BoraKonj) August 13, 2019
ficfiric wrote:Bacio sam pogled pred kraj tekme, onakav autobus ni u LLSL nisam skoro video
nemoj fico, svega ti, sat vremena su igrali sa igračem manje.
- Post n°58
autobus je sasvim legitiman, to je i partizan radio
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Guest
- Post n°59
Знаш, сам тај процес како си, а још више када си тачно полудео - је много битнији од твојих мизерних домета у загађивању интернета. Тресе те ћосићевска патетика, све јаче. Мислим, ја стварно разумем када то клинци пазаре, у тим неким осетљивим годинама. Али ти, који у касним педесетим у себи предано градиш навијача и четника, а није баш да ниси био изложен и каквим другачијим информацијама... ти си, бато, део једног много гаднијег феномена.Kondo wrote:govnaru cinicni, decko je rodjen u kninu i oteran je puskom i bombom sa godinu dana, sto tebe naravno ne sprecava da skocis u najvecu kantu sa izmetom i pravis se najpamentiji, jebem te u usta raspala.
- Guest
- Post n°60
Vojvodina, Banija, Kordun i Dalmacija,
- Zvezda, Srbija nikad jugoslavija
Crna Gora, Krajina, Kosovo, Sumadija
Pravoslavna crkva ovde je najstarija
Vojska moje zemlje uvek je najhrabrija
Sve nas je zadojila majka Sindjelija
siptar, hrvat, balija nisu moja bratija
Ja sam cista rasa i krv mi nije pomija
Ja nisam jugosloven, ja sam Srbin
Od melezove ruke moja je zilavija
Kraljevina Srbija u srcima sija
Bratstvo i familija to je monogamija
- Post n°61
sunce ti jemebGargantua wrote:ludo ko biber
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Guest
- Post n°62
može na 12 topika, al kad smo već imali gospodina na preth. strani...
Đuki FKCZ platila da ide u Kopenhagen - put avionom, ulaznicu, i šta sve ne.
— Radomir Martin (@radomir_martin) August 14, 2019
Kad ono - veleobrt. Vladimir Đukanović, narodni poslanik, išao je u Kopenhagen samo kao Vladimir Đukanović, dok je narodnog poslanika (Vladimira Đukanovića) ostavio da se kuva u Beogradu...
Spektakl pic.twitter.com/SmQMfUdZej
- Post n°63
kuku wrote:autobus je sasvim legitiman, to je i partizan radio
+1
- Post n°64
Mr. Moonlight wrote:
Vojvodina, Banija, Kordun i Dalmacija,
Crna Gora, Krajina, Kosovo, Sumadija
Pravoslavna crkva ovde je najstarija
Vojska moje zemlje uvek je najhrabrija
Sve nas je zadojila majka Sindjelija
siptar, hrvat, balija nisu moja bratija
Ja sam cista rasa i krv mi nije pomija
Ja nisam jugosloven, ja sam Srbin
Od melezove ruke moja je zilavija
Kraljevina Srbija u srcima sija
Bratstvo i familija to je monogamija
+1
- Post n°65
Prema ocekivanju posle najdosadnije od svih utakmica u utorak u Evropi idu naslovi Herojska igra Zvezde, Velicanstvena pibeda Zvezde i reklo bi se da su ih samleli s pet razlike totalnim fudbalom.
Sutra, kad mi prodjemo bice Partizan imao srece, Turci popustili itd. Ako ne prodjemo mogu misliti
Sutra, kad mi prodjemo bice Partizan imao srece, Turci popustili itd. Ako ne prodjemo mogu misliti
- Post n°66
kapetanm wrote:Prema ocekivanju posle najdosadnije od svih utakmica u utorak u Evropi idu naslovi Herojska igra Zvezde, Velicanstvena pibeda Zvezde i reklo bi se da su ih samleli s pet razlike totalnim fudbalom.
- Post n°67
kapetanm wrote:Prema ocekivanju posle najdosadnije od svih utakmica u utorak u Evropi idu naslovi Herojska igra Zvezde, Velicanstvena pibeda Zvezde i reklo bi se da su ih samleli s pet razlike totalnim fudbalom.
- Post n°68
pa nije sahovnica crno bela
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°69
To su prljave asocijacije na jednog od osnivaca legendarnog kluba
- Post n°70
glupavi cigosi, trebalo je da nacrtaju belom farbom kad su vec imali crvenu pozadinu
_____
#FreeFacu
- Post n°71
Koliko ludila u sedam sekundi.
— Jovan Ličina (@JovanLicina) August 14, 2019
Boaći baca neku magiju na golmanove rukavice, a u pozadini neko iz stručnog štaba ide okolo i pokrštava igrače. https://t.co/Xq4wEcF4D9
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°72
koja je ovo ful naplata, ja neverujem
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°73
puno srece i jedni i drugi. vrlo izjednacen matchup. objektivno 4:4 je trebalo da bude.
inace meni je zanimljivo da pratim svoj fluidni - a sad vec pomalo sizofreni odnos - prema ovom timu zvezde koji se menja sa svakim postignutim golom i to u razlicitim, nelogicnim pravcima. a da vidite kakav karambol pravim sa zamenicama, izvor sam nepresusne zabave ukucanima
inace meni je zanimljivo da pratim svoj fluidni - a sad vec pomalo sizofreni odnos - prema ovom timu zvezde koji se menja sa svakim postignutim golom i to u razlicitim, nelogicnim pravcima. a da vidite kakav karambol pravim sa zamenicama, izvor sam nepresusne zabave ukucanima
_____
- Post n°74
Da i ja jednom udjem na forum sport
https://www.telegraf.rs/sport/navijaci/3095837-tenk-iz-vukovara-stigao-na-marakanu-plato-delija-dobio-novi-spomenik-foto
https://www.telegraf.rs/sport/navijaci/3095837-tenk-iz-vukovara-stigao-na-marakanu-plato-delija-dobio-novi-spomenik-foto
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°75
jbt...
nadam se da će sutra da izdejstvuju 1 kvalitetno izbacivanje iz takmičenja.
nadam se da će sutra da izdejstvuju 1 kvalitetno izbacivanje iz takmičenja.