Stari Sade
Dva igraca CZ su otale.
Djetinjast i glup odgovor na prebijanje Delija u okolici Knina. Siguran sam, da Vučić stoji iza ovoga.
— Ante (@TheClow30304481) August 26, 2019
otto katz wrote:Ja jok, što dalje jedni od drugih. Mada bih našao načina da užívam u šovinističkoj farsi. Ali sportski bi me zanimalo. Bio bi dobar derbi, tu su negdje timovi, dobri treneri. Malu prednost bih dao možda Dinamu.
Pa ne to je kao sa zemljama, moja baba rođena u K&K i do smrti živjela u 6 država, nikud nije putovala, sve vrijeme bila u istoj zemlji. Sad klubove drže nacoši, ali mi se nadamo da oni neće biti vječni.AZ-5 wrote:ja bih voleo da sva mafijasko fasisticka govna nestanu. to nisu vise klubovi za koje ste navijali i pomirite se sa tim.
otto katz wrote:Pa ne to je kao sa zemljama, moja baba rođena u K&K i do smrti živjela u 6 država, nikud nije putovala, sve vrijeme bila u istoj zemlji. Sad klubove drže nacoši, ali mi se nadamo da oni neće biti vječni.AZ-5 wrote:ja bih voleo da sva mafijasko fasisticka govna nestanu. to nisu vise klubovi za koje ste navijali i pomirite se sa tim.
Mislim glavno na sportsku štampu. Jel se sjeća neko onog sporta u karikaturi što je bio na tv prije 100 godina? Svaki tim je bio predstavljen prema nekoj karakteristici, Hajduk kao mornar, Željo željezničar itd. Cz je bila oklopnik s grbom štitom. Oklop je dakle u popularnoj kulturi tradicionalno. Treba nam koračić.AZ-5 wrote:oni su tenkisti od 91 samo se masa pravi blesava uglavnom. identican model kao levijatan.
mislim oni hoce biti sad tenkisti za vecinu zlocinacke nacije koja ih podrzava.
Ти у томе видиш промену, и никако да скапираш да се обе те песмице певају из истог гуштерског дела мозга. Када буду певали “дај гол!” и ама баш ништа од тих митско-идентитетских срања, е онда ћу да им признам да су се променили. А знаш кад ће то да буде?otto katz wrote:AZ, narod se mijenja, na Poljudu su pjevali druže Tito mi ti se kunemo, pa onda Srbe na vrbe. Može se opet promijeniti. Naravno da je strepnja dublja.
Kad će iz fudbala nestati tribalizam, iz čijeg je duha i nastao i na kojem su zasnovani sami koncepti državnih i klupskih timova i njihovih identiteta? Aj dobro, stvarno ne kapiram. Ljubazno mi objasni.No Country wrote:Ти у томе видиш промену, и никако да скапираш да се обе те песмице певају из истог гуштерског дела мозга. Када буду певали “дај гол!” и ама баш ништа од тих митско-идентитетских срања, е онда ћу да им признам да су се променили. А знаш кад ће то да буде?otto katz wrote:AZ, narod se mijenja, na Poljudu su pjevali druže Tito mi ti se kunemo, pa onda Srbe na vrbe. Može se opet promijeniti. Naravno da je strepnja dublja.
Не подмећи. Врло сам прецизно написао: из истог дела мозга. На шта си то рекао: как нормално, фудбал = трибализам. Па си се одма затим опсетио да и трибализама има гадних, а онда још и много поганијих. Што је све факат тачно. Ја само тврдим да никакве квалитативне промене ту нема.otto katz wrote:Odanost putu druga Tita i ubijanje Srba mitsko-identitetska sranja. Dosta nam je ustaša i partizana, tih totalitarnih režima! I velikosrpskog totalitarizma, pa ti si Kolinda.
Da, podmećem. Na ruku mi ide i koincidencija da ti to o ustašama i komunistima zbilja i misliš.No Country wrote:Не подмећи. Врло сам прецизно написао: из истог дела мозга. На шта си то рекао: как нормално, фудбал = трибализам. Па си се одма затим опсетио да и трибализама има гадних, а онда још и много поганијих. Што је све факат тачно. Ја само тврдим да никакве квалитативне промене ту нема.otto katz wrote:Odanost putu druga Tita i ubijanje Srba mitsko-identitetska sranja. Dosta nam je ustaša i partizana, tih totalitarnih režima! I velikosrpskog totalitarizma, pa ti si Kolinda.
otto katz wrote: pa ti si Kolinda.