ne pratim toliko tenis i djokovica. znam za neke njegove bisere ali ne sve.No Country wrote:Ма ништа, откриваш топлу воду.
i onaj pre mene je otkrio toplu vodu. sto nisi reagovao na njega,?
ne pratim toliko tenis i djokovica. znam za neke njegove bisere ali ne sve.No Country wrote:Ма ништа, откриваш топлу воду.
Ja mislim da on ima toksoplazmozu i da mu je prenela Crna.Erős Pista wrote:Nikad nije bio bas citav, ali sad je vec potpuno otisa na kvasinu, sto bi reko Caca.
kurir.rs wrote:Novak Đoković, najbolji svetski teniser, dobio je pre desetak dana rakiju iz Srbije "Draža", u luksuznoj kutiji na kojoj je i slika generala Dragoljuba Draže Mihailovića i natpis "Proizvedena u čast i slavu ranogorskim junacima".
Đokoviću je u Beogradu poklon uručio vlasnik firme koja proizvodi pomenutu rakiju, a koji je i jedan od simpatizera POKS-a.
After the win against Raonic, Djokovic confirmed he had undergone an MRI in Melbourne and now knows the extent of the injury, although he again didn't provide any specific details. As long as he is still standing in the tournament, he isn't eager to share his diagnosis with his rivals.
"I understand that you want to know, but I really don't want to get into what it is," he told the press. "It's not ideal for me. I mean, I have definitely felt better. The combination of painkillers, treatment and some willpower [is getting me through], but I don't want to talk about it now. It's irrelevant."
Daï Djakman Faré wrote:navijam za noloa ali stvarno je pasivno-agresivni smrad.. pa ako si urlao i pravio tolki cirkus oko povrede i sad konacno znas sta je jebeno reci sta je na kraju. ali ne, ne da svoju monetu za potkusurivanje. kakva jebena jajara, prosto da pozelis da kirgios sam nije isto takva jajara i da ga prosto fizicki napadne u nekom momentu
Ako kaze "povredio sam donji misic ledja", salji mu slajs u cosak da mora da se ljucki sagne. Jesi probao nekad da zavezes pertlu kada ti je istegnut donji deo ledja?Daï Djakman Faré wrote:ma znam ja to ali tenis nije kontaktni sport. o cemu pricamo ?
Preteko.Marius Lăcătuș wrote:pa fare sve je jasno i poznato. povreda nije teska inace ne bi mogao da igra protiv raonica. mesto povrede tacnije misic je takodje poznato, X puta je prikazan trenutak povrede i djo kako se drzi za taj misic opipavajuci ga. bilo koji sportski fizijatar moze i bez MR da donese dijagnozu.
inace sumnjam da ce izdrzati protiv zvereva, nemac je sasvim drugi nivo potrebnog fizikalisanja u odnosu na raonica
lalinea wrote:Poceo AO. Zelim da antivakser ispadne sto pre a da Nadal uzme 21. slem.