No Country wrote:Тзв. откриће топле воде.Filipenko wrote:
Novak - četnik sa reketom
- Post n°101
Re: Novak - četnik sa reketom
- Post n°102
паће wrote:Ако се национална директорка презива Кремић, интернационална се презива...?
Nutella?
- Korisnik
- Post n°104
https://www.index.hr/sport/clanak/federer-je-najbolji-ikad-ne-novak-je/2100900.aspx
- Post n°105
sta ce taj link na ovoj temi? zar nemate temu sport, tenis, novak djokovic il tako nesto?
proslo mi kroz glavu sad da treba da se pokrene sajber kampanja novak djokovic za predsednika srbije, vucic da ppzdi, da ga udari slag na ove nestabilne vremenske prilike koje ne idu na ruku dusevnim bolesnicima, i da umre.
proslo mi kroz glavu sad da treba da se pokrene sajber kampanja novak djokovic za predsednika srbije, vucic da ppzdi, da ga udari slag na ove nestabilne vremenske prilike koje ne idu na ruku dusevnim bolesnicima, i da umre.
- Post n°106
Хмммммммм....
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Korisnik
- Post n°107
Nema drugih teniskih tema.
- Post n°109
darling wrote:stvarno? kakav forum
Одличан
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°110
Nismo toliko zaludni da se bakcemo tenisom
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°111
e, ja priznajem da sam ko klinac trenirao
i to u ono vreme pre nego selesova sto je igrala za jugu. pa to tada niko nije praktikovao, osim fazon broza. danas u ovo vreme liberalno, od onih svota, tog modela individualistickog I pobednickog koje kupi milijarde, osmehe I simpatije aristokratske, meni se od tenisa onako lepo prisere
ali sto da ne, istrpeo bih djokovica ko preCednika
i to u ono vreme pre nego selesova sto je igrala za jugu. pa to tada niko nije praktikovao, osim fazon broza. danas u ovo vreme liberalno, od onih svota, tog modela individualistickog I pobednickog koje kupi milijarde, osmehe I simpatije aristokratske, meni se od tenisa onako lepo prisere
ali sto da ne, istrpeo bih djokovica ko preCednika
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°112
Ај нека неко састави 1 базенРЖ са љуцким кандидатима па да си бирамо преце'ника. Да видимо, досад од неочекиваних кандидата ту су Ђовак, Весна Пешић, Теша, ...
_____
- Guest
- Post n°113
Jedini tenis koji sam igrao je fudbal-tenis. Viđen je u nekoj od tv emisija, čini mi "Varošarije" i nas nekoliko smo dva-tri ljeta te igre igrali više nego pravog fudbala. Eto, sad mi se igra fudbal-tenis, taman je za moje godine i kondiciju.
- Post n°114
ja ne bih istrpela novaka djokovica za predsednika, odnosno bih u okviru njegovih ustavnih ovlascenja, predsednik kraljica, okej. al nije ideja da novac bude prezident, nego da zjbvamo vucica
svi koji treniraju nesto, bilo sta, petljaju, bravo od mene za sve, sta god da je u pitanju, makar i tenis
svi koji treniraju nesto, bilo sta, petljaju, bravo od mene za sve, sta god da je u pitanju, makar i tenis
- Post n°115
fikret selimbašić wrote:Jedini tenis koji sam igrao je fudbal-tenis. Viđen je u nekoj od tv emisija, čini mi "Varošarije" i nas nekoliko smo dva-tri ljeta te igre igrali više nego pravog fudbala. Eto, sad mi se igra fudbal-tenis, taman je za moje godine i kondiciju.
Mi smo imali i varijaciju - "kockice". Igra po 4 ili 6 igraca. Svako ima svoju kocku (oko 3X3), servira se onom ko je dijagonalno a posle mozes da bacas gde hoces. Sa loptom smes da imas najvise dva kontakta. Ko popije sedam poena, ispada. Kada ostanu dvojica, igraju tenis do sest
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°116
ja igram kockicu dva na dva.
- Guest
- Post n°117
ficfiric wrote:fikret selimbašić wrote:Jedini tenis koji sam igrao je fudbal-tenis. Viđen je u nekoj od tv emisija, čini mi "Varošarije" i nas nekoliko smo dva-tri ljeta te igre igrali više nego pravog fudbala. Eto, sad mi se igra fudbal-tenis, taman je za moje godine i kondiciju.
Mi smo imali i varijaciju - "kockice". Igra po 4 ili 6 igraca. Svako ima svoju kocku (oko 3X3), servira se onom ko je dijagonalno a posle mozes da bacas gde hoces. Sa loptom smes da imas najvise dva kontakta. Ko popije sedam poena, ispada. Kada ostanu dvojica, igraju tenis do sest
Mi smo igrali u parovima, na travi je bolje nego na betonu jer se lakše usudiš da makazicama zakucaš loptu. Pravila i bodovanje kao u tenisu pa smo znali satima da igramo pojedine mečeve. Igra kao da je izmišljena za "Igre nez granica" ali sad ozbiljno kontam da bi se moglo razbaciti na prvoj dostupnoj livadi. Imam loptu, kanap umjesto mreže, tene, friško oporavljeno koljeno i samo mi fale tri čovjeka koji će ozbiljno da shvate ono što im predlažem
- Post n°118
Pa nema zakucavanja i spustanja.
Doduse uvek ima pa onda dodje do nesporazuma koji se resi sakom u glavu.
Sve su to cari odrastanja.
Doduse uvek ima pa onda dodje do nesporazuma koji se resi sakom u glavu.
Sve su to cari odrastanja.
- Post n°119
Mi smo igrali samo na betonu. Nismo imali mreze ni kanape, servirali smo na volej
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°120
svi su igrali kockice na betobskim plocama
i nema spustanja, dabome. kao dodje tu mi 'pimpluje' 10 min i onda kao spusti. aj bezi kuci
i nema spustanja, dabome. kao dodje tu mi 'pimpluje' 10 min i onda kao spusti. aj bezi kuci
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Korisnik
- Post n°121
Zuper wrote:Eto, vidis da nije najvaznije biti jedne sezone MVP...
Sa druge strane ono sto se desilo Moniki Seles je prava katastrofa jer bi ona verovatno bila najbolja svih vremena.
Najvažniji trenutak nisu uhvatili na kameri lol.
Jel ima to zabeleženo negde?
- Guest
- Post n°122
Koliko se sjećam jedino je foto snimak samog napada bio, ne i video
- Post n°123
Vedrana Rudan probala Djokovicevu "dijetu" i ugojila se, a usput potrosila pravo malo bogatstvo za dve nedelje.
- Guest
- Post n°124
verovatno je i trošila isti broj kalorija kao i on
a i koštalo ju je isti % para koje zarađuje
a i koštalo ju je isti % para koje zarađuje
- Post n°125
sta jede djokovic, dje je ta dijeta?