Kante za napucavanje (i Partizan i Virtus), mada je teško pretpostaviti na šta će ličiti sledeća sezona.
Evroliga 2019/20
- Post n°53
Re: Evroliga 2019/20
Sastav liga ostaje isti kao u 2019/20.
Pomesana su mi osecanja. Mislim da KKP zasluzuje da udje u EL (prvi u ABA i u EC nakon odigranog dobrog dela obe lige), a opet ne znam kako ce da prave diskreciona pravila tek tako. Ako Virtus udje umesto Zenita, pravo cu se smoriti.
Plus, COVIC-19 uvek ima neke Gandalfove orlove da ga izvuku. Pakao.
Pomesana su mi osecanja. Mislim da KKP zasluzuje da udje u EL (prvi u ABA i u EC nakon odigranog dobrog dela obe lige), a opet ne znam kako ce da prave diskreciona pravila tek tako. Ako Virtus udje umesto Zenita, pravo cu se smoriti.
Plus, COVIC-19 uvek ima neke Gandalfove orlove da ga izvuku. Pakao.
- Post n°54
Margit Savović wrote:Sastav liga ostaje isti kao u 2019/20.
Odakle ti ovo? Nisam video da je tako nesto objavljeno.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°56
Video sam sada. Očekivano ali svejedno glup osećaj.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°59
Ne morate gledati ako imate neki problem, imate FIBA Ligu Šampiona na primer.
Inače se baš jako trudim da shvatim kakve veze ima ova odluka sa KKCZ i Čovićem ali mi ne uspeva.
Inače se baš jako trudim da shvatim kakve veze ima ova odluka sa KKCZ i Čovićem ali mi ne uspeva.
_____
#FreeFacu
- Post n°60
Ja nikakav, Partizan nema tim za EL, i ovako je postao crna legija. EC mu je taman po meri.
Ako je tačno da KkCZ vraća Blažića, Simonovića, Dangubića i dovodi Avramovića to mi još i ima smisla. Jedino što upareno sa mučenim Lazićem i ostalim domaćim igračima i ne deluje konkurentno.
Ako je tačno da KkCZ vraća Blažića, Simonovića, Dangubića i dovodi Avramovića to mi još i ima smisla. Jedino što upareno sa mučenim Lazićem i ostalim domaćim igračima i ne deluje konkurentno.
- Post n°61
jebiga ocekivano. imali smo bas dobru sezonu a ispade najgore moguce. napravio bi trinkijeri solidnu ekipu za evroligu ali nema nista od toga. nadam se da sd nece igrati ni smor od aba lige osim ako nece da se poubijaju izmedju sebe. sad je vazno zadrzati koprivicu i trinkijerija a ostalo ce njih dvojica srediti.
- Post n°62
Vasa ubio Panatinaikos - 33 poena
_____
★
Uprava napolje!