R.I.P.
- Post n°151
Re: R.I.P.
Nategao je do pucanja ovo sa Evropom i pogledom stranca.
- Post n°152
Nemam konkretnu ideju za RIP ali upravo gledam Specijalno vaspitanje i prebrajam genije
- Post n°154
Slušao sam nedavno kako je recitovala Majku devet Jugovića, tek sa njom sam shvatio veličinu naše epske poezije, plakao sam.
Nadam se da će neka od centralnih beogradskih ulica dobiti njeno ime.
Slava joj.
Nadam se da će neka od centralnih beogradskih ulica dobiti njeno ime.
Slava joj.
- Guest
- Post n°156
Jon Polito je umro
ima ona mnogo dirliva scena iz homicide, krosetijeva sahrana i nece da mu daju pocasnu strazu jer se ubio... takodje pembleton nece u crkvu posle onih ubistava casnih sestara...
i kad prolazi povorka pored stanice, ovaj salutira u uniformi...
eto
ima ona mnogo dirliva scena iz homicide, krosetijeva sahrana i nece da mu daju pocasnu strazu jer se ubio... takodje pembleton nece u crkvu posle onih ubistava casnih sestara...
i kad prolazi povorka pored stanice, ovaj salutira u uniformi...
eto
- Post n°157
Curtis Hanson, Oscar-winning director of LA Confidential, dies aged 71
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°159
Jeste, a nedovoljno zapažen. Meni i 8 mile bio odličan film, L.A. Confidential da ne pričam, remek-delo.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°163
Samo nek ide redom
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°167
Historical Pics
@HistoricalPics
Carrie Fisher watches her mom, Debbie Reynolds, on stage at the riviera hotel in las vegas (1963).
_____
- Post n°171
O, ne. Veliki, veliki glumac.
_____
- Post n°172
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°174
RIP
Baš sam ga nedavno ponovo gledao u Frailty. Odličan, a nedovoljno priznat glumac.
Baš sam ga nedavno ponovo gledao u Frailty. Odličan, a nedovoljno priznat glumac.
_____
- Post n°175
rip the original murderhobo
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started