ontheotherhand wrote:što su crne?
Због појаса.
ontheotherhand wrote:Kako oni to uspevaju da plate, na čemu se bazira ta šema? Jel ovo što Penko kaže, na dug, bez obraćanja pažnje na produktivnost? I sve te velike japanske kompanije su kartelisane zajedno sa bankama?
15k mesečno/180k godišnje je rezervisano za koliki procenat od njih i koliko godina im treba do toga ili je to od starta?
Jel na isti način tretiraju i strance studente ili je samo za domaće?
yoyogi wrote:
Nemam pojma o čemu pričaš. Ko su te pare "15k mesečno/180k godišnje je rezervisano za koliki procenat od njih i koliko godina im treba do toga ili je to od starta?"
Šta uopšte pitaš?
Ja to nisam rekao.
yoyogi wrote:ontheotherhand wrote:Kako oni to uspevaju da plate, na čemu se bazira ta šema? Jel ovo što Penko kaže, na dug, bez obraćanja pažnje na produktivnost? I sve te velike japanske kompanije su kartelisane zajedno sa bankama?
15k mesečno/180k godišnje je rezervisano za koliki procenat od njih i koliko godina im treba do toga ili je to od starta?
Jel na isti način tretiraju i strance studente ili je samo za domaće?
Nemam pojma o čemu pričaš. Ko su te pare "15k mesečno/180k godišnje je rezervisano za koliki procenat od njih i koliko godina im treba do toga ili je to od starta?"
Šta uopšte pitaš?
Ja to nisam rekao.
Kakav "Penko", on je pušika (na žalost, sa pravom glasa) koja vas je i dovela tu gde ste.
Kakav kurčev dug? Pa svaki muškarac, žena i dete u Japanu imaju 150 hiljada EUR ušteđevine u banci.
Ako nisi, mislim da nisi, pročitaj post #27.
ontheotherhand wrote:Opet yogi i problem sa razumevanjem napisanog, klasika.yoyogi wrote:
Šta uopšte pitaš?
Ja to nisam rekao.
Jesi:
I doživotan posao gde će, ako je imao fakultet, završiti na plati od 180,000EUR godišnje, ako nije postao direktor ili VP, onda i na više.
Pa se moje pitanje odnosi na to koliki deo od njih ima tu platu i kom trenutku karijere. Sigurno nije na početku i ne za sve.
plachkica wrote:jogi, a šta imaš protiv pušenja kurca?
ontheotherhand wrote:Jel bolje u Japanu sa 50k nego u Americi sa 50k Jo?
ontheotherhand wrote:a ako neko nema ženu i decu, već oće da bude singl ili par golupćića, jel onda ne dobije povećanje?