Najvrelije domaće javne ličnosti nekad i sad
- Korisnik
Jel ima neka Sprkinja koja je tvoj tip?
seljačka lepota je Biljana Srbljanović, ova maca sa slike je lepota Ana Ivanović stajl.Marius Lăcătuș wrote:da, ta
mada šta znam to je nekaslovenskasrpska izvorna seljačka lepota, kad god je vidim zamišljam kako igra kolo u raskopčanom jeleku. to što nije moj tip realno je samo moj problem.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
ni ja ne volim te opancarke
i ta ravna kosa mi je veliki turn off
i ta ravna kosa mi je veliki turn off
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
Onda je Srbija pogrešna zemlja za tebe, osim ako se ne ložiš na ondulirane tetke fazon trajna ladna.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
ontheotherhand wrote:Jel ima neka Sprkinja koja je tvoj tip?
naravno, ima ih mnogo. recimo:
sto se tice kilibarde i koserjine, prosto imam predrasudu prema ženama sa jakom muškom genetikom fizikalija - kilibarda je 1.82, kosjerina par cm manje ali svejedno su od brega odvaljene. ja sam vrlo stereotipan kada je zenska lepota u pitanju iako sam se zabavljao i sa zenama koje su bile vise 10cm od mene i možete me slobodno pljuvati ali za mene sa ženom preko 1.70 sreće nema.
ova mi je timeless favorit, nije domaća ali je 1.57
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
Како се звала она водитељка што је пре 15 година водила народњачку емисију на неком трећем каналу или тако неком кршу. Црнокоса, раздељак на зубима, онако весела. Мени је то као она сељачка лепота на ТВ, благо несавршена, али весела. Уз то и цепа одговарајућу музику, игра колце вазда.
- Korisnik
Ana Kraš neki Eva Grin tip lepote.
- Guest
Aneta Farago? Tamara Raonić?Sotir wrote:Како се звала она водитељка што је пре 15 година водила народњачку емисију на неком трећем каналу или тако неком кршу. Црнокоса, раздељак на зубима, онако весела. Мени је то као она сељачка лепота на ТВ, благо несавршена, али весела. Уз то и цепа одговарајућу музику, игра колце вазда.
Не, црнка је.
Водила је емисију из студија, пуштали спотове, , Лоу баџет.
Водила је емисију из студија, пуштали спотове, , Лоу баџет.
ova izgleda bolje u reklami za godzi sok, ali svejedno...
https://www.instagram.com/minamilutinovic/
https://www.instagram.com/minamilutinovic/
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
Tamara Aleksić.
A od starijih - dobar deo ženske prezenterske ekipe ranog Studija B i 3K, kasnije i sa BK.
I one manekenke iz devedesetih. Sećam se samo imena Tamare Paunović. Plejboj, spot Znaj.
A od starijih - dobar deo ženske prezenterske ekipe ranog Studija B i 3K, kasnije i sa BK.
I one manekenke iz devedesetih. Sećam se samo imena Tamare Paunović. Plejboj, spot Znaj.
GadN bicu ja!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Korisnik
Gender and development Network?
mozda i najjaci domaci spot 1990-ihHans wrote:Tamara Aleksić.
popularisao sam ga dosta u osnovnoj
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
_____
????
nije trebalo dva puta da bude, al to posto sam jednom rukom postovo, AKO ME RAZUMES
_____
????
može malo sapuna za oči, hvala
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
ko je ovo?
lazanski
_____
Santa Dog's a Jesus Fetus
Has no presents
Has no presence
In the future
In the future
ekselencija.
_____
????
Могао си да додаш и још два са стране, па да колоризујеш онако ворхоловски, заслужила је то ова слика.Janko Suvar wrote:nije trebalo dva puta da bude, al to posto sam jednom rukom postovo, AKO ME RAZUMES
bojana lekic i dalje avion
just sayin'
just sayin'
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place