Selidba u Hrvatsku/Sloveniju
- Post n°26
Re: Selidba u Hrvatsku/Sloveniju
Tako da Ilirske bistrice ne vidjeh, ali u Slovensku bistricu kraj Maribora me vodili na večeru u zamak, pravi vlastelinski zamak. 1 od najboljih krkanluka.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
- Post n°27
u žene se ne razumem, a priroda je svuda ok, slovenija je generalno lepše sređena
jezik može da bude problem, u zavisnosti od toga na koga naletiš, ali ako ideš da živiš negde, jbg nauči jezik
jezik može da bude problem, u zavisnosti od toga na koga naletiš, ali ako ideš da živiš negde, jbg nauči jezik
- Post n°28
По тим замковима сам научио да пазим на замку звану домаће вино. Просто: од првог бокала лочи колико ухватиш; од другог бокала само надокнађуј што ти испари јер блебећеш од првог, из трећег сипај најгорим сморовима за столом.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°29
Ea na Bledu nam služili vino iz litarske boce s limenim čepom. Ja prvo nisam htio ni probati, kad ono odlično. Čak i upoznah rođaka proizvođača. Kaže škrtac je strašan, ali vino zna. Cijena te litre 3-4 ojra.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
- Post n°30
btw da li se razlikuju žene po državama i po kom kriterijumu
- Post n°31
naravno da se razlikuju, u srbiji su zene najlepse, a cevapi su najukusniji.
- Korisnik
- Post n°33
Mr. Moonlight wrote:btw da li se razlikuju žene po državama i po kom kriterijumu
Po tom koje se više lože na srbe, rvatice ili slovenke?
- Post n°34
sve su ekstra
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°35
bivsa dopisnica RTS u beogradu ima bolje sise od marte jovanovic
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°36
yoyogi wrote:Kondo wrote:Postojna nije loša, tamo sam bio na artiljerijskom gađanju u JNA
Ima neka čudna životinjka u nekoj pećini tu blizu
Čovečija ribica, u Postojnskoj jami, endemska, samo tu.
Čovečja ribica, endemska za Dinaride, registrovana od Slovenije do Hercegovine.
- Guest
- Post n°37
A sada počinje afera "Čovečja ribica"
Dobro došao, Frile
Dobro došao, Frile
- Post n°38
jogi ce od burundija jednoruko napraviti burek od foruma
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°39
a zene su sve ok. u svakom plemenu se nadje koja. drzava kao objektivna okolnost ne menja postavku startnu. osim ako izuzmemo dzamahirije africke, haiti, tajland i tako neka 'egzoticna' mesta
- Guest
- Post n°40
Mr.Pink wrote:istra. znam da sam dosadan, ali istra idealna je za sve
purgeri, slavonci i ceo taj mitelevropski vajb - ne hvala
bila je idealna dok beogradjani nisu poceli da govore istra je idealna bila je mnogo bolja dok nije tako siroko otkrivena, nesto kao pravoslavlje do 1991.
- Post n°41
a kad je otkrivena od beogradjana? ja imam tamo nrko drustvo godinama
jedino bepgradsko mesto je hvar, ono sto ja znam. to je fazon ada bojana pre ade bojane bilo
jedino bepgradsko mesto je hvar, ono sto ja znam. to je fazon ada bojana pre ade bojane bilo
- Post n°42
Creepy Uncle wrote:A sada počinje afera "Čovečja ribica"
Dobro došao, Frile
Boljevasnašao!
(nisam mogao da odolim...)
On topic, ako je do aktivnosti u prirodi, Slovenija je zemlja mog sna.
Istra na visokom drugom mestu, jedna od dobrih strana je upravo blizina pomenute Slovenije.
- Guest
- Post n°43
pa kad su prosle 90te, do 90ih nikog iz beograda nije bilo u rovinju porecu vrsaru, ili zanemarljivo. hvar je bio i to dole, u pravu si.
- Guest
- Post n°44
msm da se razumemo generalno, ne bih razmatrao nista blize od zapadne austrije, sve ostalo su nijanse tipa nije leskovac vec novi sad i sl.
- Post n°45
Kondo wrote:bivsa dopisnica RTS u beogradu ima bolje sise od marte jovanovic
Не могу да одолим... ако више није дописница, у шта је промовисана, у разгледницу? :паће:
(не није до тебе, језик нам окраћао на том месту)
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°46
Kako nije bilo, bio je preplavljen jos i sedamdesetih pa nadalje, a bogami i Hvar.xie saike wrote:pa kad su prosle 90te, do 90ih nikog iz beograda nije bilo u rovinju porecu vrsaru, ili zanemarljivo. hvar je bio i to dole, u pravu si.
Doduse Istru ne ljubim onako pejzazno, ali ima ko voli
- Guest
- Post n°47
cim je bgradjana bilo toliko da ih niko i ne primeti, znaci da ih je bilo zanemarljivo malo
npr na 10 vlasnika nekih kuca i vikendaja iz vojvodine, bane jedan iz bg to je bilo nista, nize je bila sasvim druga prica.
npr na 10 vlasnika nekih kuca i vikendaja iz vojvodine, bane jedan iz bg to je bilo nista, nize je bila sasvim druga prica.
- Guest
- Post n°48
Slovenija, super je dio od Kopra i Izole pa gore sjeverno uz italijansku granicu, na istok do Ajdovščine ili Vipave. Šoferi i zanatlije, majstroi raznih struka, nemaju problem ni za posao ni za regulisanje boravka. Južno Istra, zapadno Trst, Gorizia, Udine... sve u pola sata do sat i po vožnje. Ljubljana takođe nije daleko. Može pristojno da se živi osim ako ne kreneš da zidaš trokatnicu u rodnom kraju.
Pecanje na Soči
U Hrvatsku samo na pecanje i u posjetu rodbini. Trajno bih se iselio u Slavoniju (zapadno od Osijeka) ili Podravinu ali u neko drugo vrijeme, danas ne.
Pecanje na Soči
U Hrvatsku samo na pecanje i u posjetu rodbini. Trajno bih se iselio u Slavoniju (zapadno od Osijeka) ili Podravinu ali u neko drugo vrijeme, danas ne.
- Post n°49
xie saike wrote:Mr.Pink wrote:istra. znam da sam dosadan, ali istra idealna je za sve
purgeri, slavonci i ceo taj mitelevropski vajb - ne hvala
bila je idealna dok beogradjani nisu poceli da govore istra je idealna bila je mnogo bolja dok nije tako siroko otkrivena, nesto kao pravoslavlje do 1991.
ili vojvodina do 1918
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°50
ne nego vojvodina do naseljavanja sa juga, a ne sa zapada
mislim naseljavanja srba iz tih pravaca dakako
mislim naseljavanja srba iz tih pravaca dakako
Last edited by xie saike on Mon Nov 26, 2018 6:50 pm; edited 1 time in total