forca fk skaljarski klan
FK Partizan
- Guest
- Post n°526
Re: FK Partizan
jos jedno obrazlozenje zasto je ovo septicka jama vidimo u faktu da postoji ogroman broj roditelja koji svoju decu salju da navijaju za klub koji decenijama bastini kriminal i izdrzava kazne zbog nacistickih ispada
forca fk skaljarski klan
forca fk skaljarski klan
- Post n°527
Gari, castim klip
Kazna u najavi i za klince Partizana pic.twitter.com/mLWWgHgKnG
— arleta (@arleta131313) September 19, 2019
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°528
eeee markece markece
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°529
napadi su nam ko fk kopenhagen protiv yveyde
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°530
nije nama los napad, ali ostojica i miletica uvek skupo platimo
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°532
kazem napadi, mogli smo jos pola sata da igramo ne bi dali go
_____
- Post n°533
Kakva takticki nepismena utakmica od Savoa pa do igraca na terenu sem Natka, koji je pored Marina klasa za sebe na pingpong pasnjacima. Kod oba gola Alkmara je celavi Miletic uhvacen u nepotrebnom zaletanju u napadu, kod prvog je Asano prodao loptu. Kada pored igraca vise i poklonjenog penala ne iskoristis 2:1 i primis gol iz kontre poput OFK Bozdarevca onda nikako nisi zasluzio da pobedis. I pored solidnog broja sansi, vrlo sterilno i sporo napadanje njihove (mlohave) zone ispred 16m, sem u prvih 15 minuta drugog poluvremena, kada se malo brze menjala strana napada.
Ocajna Zvezda favorit u derbiju, jer su krateri u odbrani Partizana porasli do nivoa legendarnog dvojca Savic-Bajic od pre 15 godina.
Ocajna Zvezda favorit u derbiju, jer su krateri u odbrani Partizana porasli do nivoa legendarnog dvojca Savic-Bajic od pre 15 godina.
- Post n°534
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°535
teško da je zvezda favorit sve da im na pašnjak dođe sada čuka, radnički niš ili voša
a i da izjavim da bi voleo da za nas igra blajhani azijat, to je stejtment
a i da izjavim da bi voleo da za nas igra blajhani azijat, to je stejtment
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°536
ficfiric wrote:Gari, castim klipKazna u najavi i za klince Partizana pic.twitter.com/mLWWgHgKnG
— arleta (@arleta131313) September 19, 2019
ma da, cuvena crna drugacijost od komsijskog arkanizma
- Post n°537
Decja posla, primereno uzrastu. Mnogo ste to ozbiljno primili k srcu.
Ono sudija pederu je tako benigno i budi mi nostalgiju za sedamdesetim kad nije bilo noza zice i srebrenice. U stvari taj povik sudiji ne pamtim kad sam cuo
Ono sudija pederu je tako benigno i budi mi nostalgiju za sedamdesetim kad nije bilo noza zice i srebrenice. U stvari taj povik sudiji ne pamtim kad sam cuo
- Post n°540
[size=36]Terzić: Partizan perfidno truje javnost, sve ćemo izneti[/size]
Prvi čovek FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić na vanrednoj konferenciji za medije izjavio je kako Partizan "perfidno truje javnost".
"Partizan je bio manje lošiji od nas, derbi nije opravdao očekivanja. Mislim da je bilo dosta grešaka, duboko sam nezadovoljan igrom Zvezde, sledi nam analiza. Nedopustivo je da tim Zvezde u koji je uloženo 10 miliona za igrače, 15 za plate, preko 30 miliona će nas koštati igrački i stručni kadar. Svesni smo da se svuda ulaže novac, i ako želimo da pobeđujemo veće od nas da moramo i mi da ulažemo", rekao je Terzić.
"U ovom periodu to i radimo, ali međutim nešto tu škripi u derbiju s Partizanom. Imamo dva kompletna tima, jednako kvalitetna da osvoje titulu. Takvi timovi ne mogu da odigraju onakav meč protiv Partizana, izvinjavam sam se Zvezdasima"
"Druga strana medalje. Došao sam do zaključka da rukovodstvo Partizana na jedan perfidan način truje javnost da je Zvezda mezimac države. Da su oni na vlasti samo tu da bi uništili Partizan. Da Vučelić ne osudi takvo ponašanje je... da kaže da je to samo navijanje je nedopustivo. To je samo rezultat njihove perfidne kampanje, spinovanje javnosti, gde je predstavljeno da država i savez hoće da unište Partizan. Potpredsednik Partizana truje narod, kao i onaj čovek na njihovoj televiziji.To traje duže, stvorena je pogrešna slika javnosti"
"Čak su uvukli i Sava Miloševića, i njega su zatrovali. Za par dana ćemo izneti koliko dobija FK Partizan, a koliko FK Crvena zvezda"
Uskoro opširnije...
Prvi čovek FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić na vanrednoj konferenciji za medije izjavio je kako Partizan "perfidno truje javnost".
"Partizan je bio manje lošiji od nas, derbi nije opravdao očekivanja. Mislim da je bilo dosta grešaka, duboko sam nezadovoljan igrom Zvezde, sledi nam analiza. Nedopustivo je da tim Zvezde u koji je uloženo 10 miliona za igrače, 15 za plate, preko 30 miliona će nas koštati igrački i stručni kadar. Svesni smo da se svuda ulaže novac, i ako želimo da pobeđujemo veće od nas da moramo i mi da ulažemo", rekao je Terzić.
"U ovom periodu to i radimo, ali međutim nešto tu škripi u derbiju s Partizanom. Imamo dva kompletna tima, jednako kvalitetna da osvoje titulu. Takvi timovi ne mogu da odigraju onakav meč protiv Partizana, izvinjavam sam se Zvezdasima"
"Druga strana medalje. Došao sam do zaključka da rukovodstvo Partizana na jedan perfidan način truje javnost da je Zvezda mezimac države. Da su oni na vlasti samo tu da bi uništili Partizan. Da Vučelić ne osudi takvo ponašanje je... da kaže da je to samo navijanje je nedopustivo. To je samo rezultat njihove perfidne kampanje, spinovanje javnosti, gde je predstavljeno da država i savez hoće da unište Partizan. Potpredsednik Partizana truje narod, kao i onaj čovek na njihovoj televiziji.To traje duže, stvorena je pogrešna slika javnosti"
"Čak su uvukli i Sava Miloševića, i njega su zatrovali. Za par dana ćemo izneti koliko dobija FK Partizan, a koliko FK Crvena zvezda"
Uskoro opširnije...
_____
- Post n°542
dobra utakmica, kraki neko mora da kaže da prestane da davi loptu
_____
- Post n°543
dade ga i madjija
_____
- Post n°544
Realno, trebalo je da bude 0:5.
4 boda iz dve utakmice, nije loše.
- Post n°545
Tvorza Kokeza i Vucic ce bas mnogo morati da se iscimaju da uzmemo ovo prvenstvo
_____
#FreeFacu
- Post n°548
Quincy Endicott wrote:Realno, trebalo je da bude 0:5.
+1
Razbismo ih. Ladno imamo realne šanse za prolaz
- Post n°549
nisam gledao, ali mi je srce puno <3
_____
- Post n°550
evertonAZ-5 wrote:napred partizan!!!
njega i tavambu nikad necu prezaliti sto nisu ostali duze, kako je to bila jednom legendarna sezona
_____