by boomer crook Mon Mar 04, 2019 11:20 pm
prvo lazic je dobar defanzivac koji moze da preuzima od 2 do 4 po potrebi i koga do nekog evropskog uspeha koci limitiranost u lateralnim kretnjama kada cuva brze i nize igrace koji ga onda prodju. poput renfroa prekjuce. psiho je utoliko sto je tacno morao znati sta se moze desiti kada je tu nogu gurnuo tako. to je mogla da bude ozbiljnija povreda koja je mogla da nekome zapecati karijeru. nema mnogo igraca u basketu koji to rade tako hladnokrvno kao on.
ja se u fudbal ne razumem. ne znam da li se ovaj decko ovako gradio rukom, da li fudbaleri ciste prostor oko sebe ovim pokretom i slicno. tako da ne mogu da procenim nameru da do kontakta dodje i da on bude bas u tom prostoru. svakako je opasna igra i to se odmah vidi. za dalje ne znam. ti to tretiras kao pokusaj ubistva i mozda si i u pravu ali ja jednostavno o tome ne znam dosta.
mislim, vise puta sam video da je neko nekome na kosarci laktom pomerio pamet pod kosem. bez namere i u borbi za prostor. ovo sto kod lazica nervira je taj iskorak koji je napravio kada ga je brka vec obisao. ono fudbalski crveni karton na parketu. covek je lud ili nema nikakav osecaj za drugog.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started