Jutro će promijeniti sve
- Guest
- Post n°101
Re: Jutro će promijeniti sve
Je l ima ova serija negde na netu da se gleda? Ozbiljno pitam.
- Post n°102
rtsplaneta.rs
- Spoiler:
- Za ozbiljna pitanja tarifa je 10€ na račun NGO-a po volji...
- Post n°103
to je to
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°104
wrote:rtsplaneta.rs
- Spoiler:
Za ozbiljna pitanja tarifa je 10€ na račun NGO-a po volji...
Ne vredi, izgleda sam nekada pravila nalog za to, ali naravno zaboravila šifru, i sad kad hoću da povratim šifru kažu mi da moj mejl ne postoji. Ustvari, je l može serija da se gleda bez naloga? I je l mogu da se gledaju stare epizode?
- Post n°105
sejlor wrote:Je l ima ova serija negde na netu da se gleda? Ozbiljno pitam.
https://filmovitica.com/jutro-ce-promeniti-sve/
_____
ova zemlja to je to
- Guest
- Post n°106
Hvala za link, ali mislim da mi nešto nije u redu sa kompom, ne mogu da odmjutujem video. Klikćem na unmute i ništa. Jbg, izgleda mi baš nije suđeno da gledam tu seriju, hvala anyway.
- Post n°107
sejlor wrote:
Ne vredi, izgleda sam nekada pravila nalog za to, ali naravno zaboravila šifru, i sad kad hoću da povratim šifru kažu mi da moj mejl ne postoji.
Што не направиш нови налог са другим мејлом?
Ustvari, je l može serija da se gleda bez naloga? I je l mogu da se gledaju stare epizode?
Мислим да не може.
- Guest
- Post n°108
E pa to nije loša ideja, ako uopšte uspem da se setim pasvorda drugog mejla, pošto ja koristim samo jedan mejl.
- Post n°109
sejlor wrote:E pa to nije loša ideja
- Post n°112
zanimljivo je da 3 slobodna mislioca ovog foruma: Bluberi, uskok i ja gotivimo seriju. dok clanovi koji robuju raznim drugosrbijanskim/pppovskim konformizmima mrze seriju (i ovaj grad) iz dna duse.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°113
"Готивити" је прејака реч, ја сам написао да ми прија музика и естетика, али неки ликови су дати баш шаблонски (програмер Филип, провинцијалац Љуба, брезобразна Саша) ... психолошкиња Анђела је донекле испала из шаблона, тј. она лута специфичном путањом, а ови други су крајње предвидиви. Такође, смета ми превелико "кругодвојаштво" серије и превише сцена са марихуаном и алкохолом. (а да при томе нико не показује знаке које дугогодишња зависност ствара.) Разбибрига од 20-так минута, не би ваљало да су епизоде дуже.
- Post n°114
ok. ocigledno da nisi toliko originalan mislilac kako si se predstavljao.
steta.
steta.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°115
kako je meni drago sto sam izbegao to cepanje atoma srbijanskoga i sto sam pobegao pre pocetka lancane reakcije
vratio sam se da gledam 'slobodne radikale' i neki beograd koji mi je blizak koliko i neciji instagram profil
vratio sam se da gledam 'slobodne radikale' i neki beograd koji mi je blizak koliko i neciji instagram profil
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°116
uskok i ajduk wrote:"Готивити" је прејака реч, ја сам написао да ми прија музика и естетика, али неки ликови су дати баш шаблонски (програмер Филип, провинцијалац Љуба, брезобразна Саша) ... психолошкиња Анђела је донекле испала из шаблона, тј. она лута специфичном путањом, а ови други су крајње предвидиви. Такође, смета ми превелико "кругодвојаштво" серије и превише сцена са марихуаном и алкохолом. (а да при томе нико не показује знаке које дугогодишња зависност ствара.) Разбибрига од 20-так минута, не би ваљало да су епизоде дуже.
Jao barabo jedna, pa tebe pali lezbejski seks.
A mudri su zvezdicini drugari, znaju kako da privuku musku publiku na homo pricu a da to prodje bez posledica.
Zna se dobro da gomila navodnih protivnika homoseksualaca ga baca na lezbejske scene.
- Post n°117
23. epizoda u reziji milice tomovic po scenariju maje pelevic naslovljena svemirkovim hitom, jeste masterklas u gradjenju neprijatnosti beogradskog zivota u gradu. brat i sestra knezevic jako su neprijatni.
bivsa devojka bogdana bogdanovica je sjajna, steta sto su raskinuli.
bivsa devojka bogdana bogdanovica je sjajna, steta sto su raskinuli.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°118
uh, ala lupetas zupere homofobski
bas naprotiv: obican muskarac masta o jakoj i neukrotivoj zeni, a lezbejka jeste najvisi predstavnik neukrotivog
bas naprotiv: obican muskarac masta o jakoj i neukrotivoj zeni, a lezbejka jeste najvisi predstavnik neukrotivog
- Post n°119
Navodne lezbejke ne vole muskarce zbog "mozga" ali velika stvar dole je vrlo intigantna i za najvece lezbejke.
Nista ne znas rozi.
Nista ne znas rozi.
- Post n°120
let me guess, sa svojim prijateljicama lezbejkama si pričao o velikim kurčevima?
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°121
Prirodan sam lezbejka.
Veliki muski ud je gospodar univerzuma.
Mozete da se zavaravte koliko hocete ali ovo je istina.
Veliki muski ud je gospodar univerzuma.
Mozete da se zavaravte koliko hocete ali ovo je istina.
- Post n°122
ja ne mog da pricam u njihovo ime
gospodar mog svemira jeste moj kurac. gledam da ga se oslobodim kad god mogu. kapiram da i drugi imaju slicnih problema
gospodar mog svemira jeste moj kurac. gledam da ga se oslobodim kad god mogu. kapiram da i drugi imaju slicnih problema
- Post n°123
a ti se lozis da si himen 'ja imam moc'
- Post n°124
Rozi, sada cu ti otkriti jednu veliku tajnu.
Sva ta zenska frustracija sa muskarcima postoji jer manje od 1% muske populacije ima dokolenka. Ma kakvih 1%, ide to dosta nize. A to onda stvara frustraciju kod onoga ostatka muskaraca, preko 99%, sto izaziva da postane debeo, prepuste se pivu, postanu gadovi odvratni, svinje muske i tako to.
To da zapamtis.
Eto to je nesreca ovoga sveta.
Sva ta zenska frustracija sa muskarcima postoji jer manje od 1% muske populacije ima dokolenka. Ma kakvih 1%, ide to dosta nize. A to onda stvara frustraciju kod onoga ostatka muskaraca, preko 99%, sto izaziva da postane debeo, prepuste se pivu, postanu gadovi odvratni, svinje muske i tako to.
To da zapamtis.
Eto to je nesreca ovoga sveta.
- Post n°125
el sad ide deo kada kacimo svoje kite?
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk