Daï Djakman Faré wrote:yoyogi, jel ti volis yellow magic orchestra ? i ako volis ko ti je bolji, sakamoto ili hosono ? ja sam iz fazona hosono > sakamoto
ne klikce to yoyogi nista, samo kad nesto napises cita
Daï Djakman Faré wrote:yoyogi, jel ti volis yellow magic orchestra ? i ako volis ko ti je bolji, sakamoto ili hosono ? ja sam iz fazona hosono > sakamoto
yoyogi wrote:паће wrote:
Мене научио неки Немац, штапићима које је донео из Тајланда.
U Thai, štapićima jedu isto kao u Šumadiji. Nikada u životu.
Da te uči Nemac, gde se ne jede štapićima, koje je doneo iz Thai gde se isto ne jede štapićima.
паће wrote:yoyogi wrote:
U Thai, štapićima jedu isto kao u Šumadiji. Nikada u životu.
Da te uči Nemac, gde se ne jede štapićima, koje je doneo iz Thai gde se isto ne jede štapićima.
Издржао сам страховит притисак невероватноће за тих пет минута, научио како то иде и готово.
Sotir wrote:Mi se tako jedared mučili u Kini sa pirinčom i štapićima, a sto pored nas Kinezi uzeli one njihove kašike sa ravnim dnom i samo tovare...
yoyogi wrote:Nikada ne klikćem na linkove. Ko voli, nek izvoli.
Creepy Uncle wrote:yoyogi wrote:Nikada ne klikćem na linkove. Ko voli, nek izvoli.
Šta ti to tačno znači da "nikada ne klikćeš na linkove", nije mi baš najjasnije. Ne konzumiraš nikakve kulturne sadržaje sa interneta? Ne čitaš stručne sajtove iz svoje oblasti?
Издржао сам страховит притисак невероватноће за тих пет минута, научио како то иде и готово.
Pa i ne treba više od 5 minuta. Samo da je hrana ona koja može i treba da se jede štapićima. Thai hrana ne može, India isto ne može.
Thai i India pirinač su rastresiti, ne mogu da se uhvate štapićima.
yoyogi wrote:Creepy Uncle wrote:
Šta ti to tačno znači da "nikada ne klikćeš na linkove", nije mi baš najjasnije. Ne konzumiraš nikakve kulturne sadržaje sa interneta? Ne čitaš stručne sajtove iz svoje oblasti?
Ne podnosim da mi neko donosi smeće sa neta umesto ličnog odgovora.
паће wrote:
Чак ни ако ти понудим пасијанс који сам лично написао? И то је ђубре? Ал' си некритичан.
Чак ни ако ти понудим пасијанс који сам лично написао? И то је ђубре? Ал' си некритичан.
Ne znam ja šta je, bio je samo link.
паће wrote:Признај да не умеш да ређаш пасијансе, праштам унапред.
yoyogi wrote:Nikada karte uzeo u ruke niti ikada igrao kompjuterske igre. Nikada taknuo.
Ako možda i primetim da mi to smeta u životu, kasno je. Proživeh karijeru bez toga.