Nemojte biti razocarani, imate jos 10-20 godina da bljujete rusofobiju, a posle ce biti sta mora biti.
Eto, bice prilika za vase veselje na ovome SP jer Rusi nisu jaki i pored toga sto su nakantali Saudijce.
Glavu gore.
Russia manager gets VERY important phone call after World Cup opener winhttps://t.co/AmsVVN1ESN pic.twitter.com/wp9Ibvb16i
— Daily Mirror (@DailyMirror) June 14, 2018
izvinjavam se sto zabusavam sa komentarisanjem - jako me svrbilo da iskomentarisem ovo jos kad je izaslo ali rl, ovo-ono...zvezda je zivot wrote:
Filipenko wrote:ficfiric wrote:U dalekom i prijateljskom Osijeku
Kaze se Osek.
Daï Djakman Faré wrote:izvinjavam se sto zabusavam sa komentarisanjem - jako me svrbilo da iskomentarisem ovo jos kad je izaslo ali rl, ovo-ono...zvezda je zivot wrote:
kao neko ko vrlo pazljivo prati tribinu, ali je slab - ili jos bolje nikakav - fudbalski ekspert kome se moze prodati maltene bilo kakva half-assed analiza u taktickom smislu, moram samo primetiti da su tribinci okrenuli maletne naopacke njihovu pocetnu tezu iz iz oktobra 2017 da ono sto reprezentaciji srbije def ne odgovaralo u zrebu jesu repke iz germanskog fudbalskog podrucja (a sve inspirirano losovom tezom da je austrija jedina ekipa koja je bila vidno bolja od srbije u obe tekme ali je zavrsilo uzasno srecnom podelom bodova 3-3, uz biblijsku neefikasnost austrijanca). tada su bukvalno rekli 'srbima ne daj boze da dobiju neku germansku fudbalsku skolu koji vole da drze loptu i testiraju njihovu (srpsku) srednju distributivnu liniju, pa cak i svajcarci bi im uzas, a nemci bi ih prakticki oblitirejtali' da bi do 12.06 dosli do 'pa znas njima (srbima) ful odgovara igra bez lopte, da bez blama bunare na mitraru i sms-a, a nemci su zadnjih 10 god uglavnom svoju igru modifikovali da bi je prilagodjavali ekipama koje drze puno vise poseda od njih tipa spanija a skoro uopste ne ekipama koje su fizicki dominantnije od njih, te bi im u tom pogledu srbi bili ful asimetrican protivnik, moglo bi im biti jako zajebano'
mislim naravno da su u medjuvremenu mnogo vise i pazljivije gledali nasu igru al opet je malo smesno da su napravili pun krug u analizi...
Daï Djakman Faré wrote:ma dao covek 1 gol iz penala i 1 poklon gol golmana i 1 career specialty posle poklonjenog faula na ivici sesnaesterca.
portugal nije izradio akciju celu utakmicu a dao 3 gola (nisam gledao prvih 35 min). i dalje mislim da ce portugal da izleti od hakime zijeha ili alireze jahanbaksa
zvezda je zivot wrote:kako je veliki ronaldo uf uf
zvezda je zivot wrote:pocinjem da sumnjam da one ustase ista znaju o fudbalu
Daï Djakman Faré wrote:nahvalise iransku disciplinu u odbrani za sve pare