Vragec 1. Kad je prije Miralem pravio tipfeler ispadalo mu Mujo, pa sam onda merhametli, kakvog me milostivi Allah dž. š. dade, promijenio ime. Al nemoš ti našeg čoeka zajebat.Zuper wrote:otto katz wrote:Ujo? Kao u stani, stani, ujo, ubit ću te ja?
Je l' ti ja licim na takvog?
Htedoh da napisem lujo a ostade ujo. I sta sada, kraj sveta?
Vidis da me na svakom koraku proziva jezicka policija.
Dakle,
Vilijame, sinju ticu, srecan ti Osmi mart
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
1088 wrote:ministar đorđević od ranije voli da čita ženama.
razmekšan izvirem iz tvog mesa.
Ево кога ово није разнежило, 1 разнеживач:
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
William Murderface wrote:Jel istorijska nauka razrešila dilemu koliko je Duči bio visok?
Na slovo, na slovo... Zastrašiti!William Murderface wrote:Hahaha, izostavio slovo.
Zuper's sense of humor is no laughing matter.
_____
otto katz wrote:Na slovo, na slovo... Zastrašiti!William Murderface wrote:Hahaha, izostavio slovo.
Zuper's sense of humor is no laughing matter.
Бу!
(сам погодио, а?)
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
Paće, sve čekam tvoju pohvalu za pan Slavizam, ali nikako da stigne...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
Ma Paće u dogmatskom drijemežu ovih dana.
_____
Zuper wrote:
Па кад ходаш као да си из оног пајтоновског министарства. Какви кораци, таква и пратња.
William Murderface wrote:Paće, sve čekam tvoju pohvalu za pan Slavizam, ali nikako da stigne...
Ја сам разочаран одзивом. Мислио сам да ће на тебе да се надовежу бар још двојица, надахнути. Још увек не знам шта да кажем, ово је.. разоча... не, то сам већ рекао. А тако си лепо повео...
_____
Nisam reagirao, jer do drugog čitanja nisam ni shvatio. Poslije bio suviše zaokupljen vlastitom tupošću. Dakle, opravdano.паће wrote:Zuper wrote:
Па кад ходаш као да си из оног пајтоновског министарства. Какви кораци, таква и пратња.William Murderface wrote:Paće, sve čekam tvoju pohvalu za pan Slavizam, ali nikako da stigne...
Ја сам разочаран одзивом. Мислио сам да ће на тебе да се надовежу бар још двојица, надахнути. Још увек не знам шта да кажем, ово је.. разоча... не, то сам већ рекао. А тако си лепо повео...
_____
Evo i mene da se upišem na temu
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
ovako izgleda kada se jedna politička opcija sa nategnutih 3%, bori za vlast protiv druge političke opcije sa nategnutih 3%, zaboravljajući na ostalih 94%
tako su nam i izbori izglegali
tako su nam i izbori izglegali
- Guest
muvi za danas moze da bude npr
http://www.imdb.com/title/tt5818818/
http://www.imdb.com/title/tt5818818/
Sta znam, oko trista, mene je iznenadilo, uvek sam zamisljao da je to mnogo manji skup
_____
Pristalica krvne osvete
Мислио сам да те пита је ли гужва у радњи :челоклеп:
_____
disident wrote:Sta znam, oko trista, mene je iznenadilo, uvek sam zamisljao da je to mnogo manji skup
bilo trljanja? doso neca?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
+1 Otkud znam kud on šeta.паће wrote:Мислио сам да те пита је ли гужва у радњи :челоклеп:
_____
- Guest
Kondo wrote:disident wrote:Sta znam, oko trista, mene je iznenadilo, uvek sam zamisljao da je to mnogo manji skup
Kondo wrote:disident wrote:Sta znam, oko trista, mene je iznenadilo, uvek sam zamisljao da je to mnogo manji skup
_____
Pristalica krvne osvete
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
pa dobro, svako ce pomisliti da moze da ostri kiticu na 100-300 ljudi. samo im treba pokazati zube i oterati u kurac, ako smo revolucionarke i revolucionari neki.
al zato u spaniji
al zato u spaniji
- Guest
istanbul
#8MartDünyaKadınlarGünü #FeministGeceYürüyüşü #taksim özgürlüğü koşuyoruz pic.twitter.com/CBIazacMdq
— Yasin Akgül (@yasinnakgul) March 8, 2018
гари страдија ће бити на нивоу шпаније у погледу женског принципа кад буде имала свог алмодовара а не рацковиће.....још смо много далеко од тога.....
_____
I don't give a fuck about your war...or your president