Naravno da jest, već mi je do danas ostao u pogrešno uknjižen u pamćenju. I nije jedini, srećom pa se ne kladim. Sporstski pregled i izvještaji išli kasno nedjeljom uveče i onda došlo do zbrke u glavi.
Grnja
- Guest
- Post n°27
Re: Grnja
ja sad tumbam po glavi nesto i uglavnom se secam tih glavnih iz svakog kluba iz perioda 83-88,89 toliko sam otprilike pratio, citao tempo i skupljao slicice
- Post n°28
otto katz wrote:Hubert, čudi me da brkaš generacije Grnja. Struja je za Osijek bio što i Mehmed Buza za Čelik, Ante Miročević za Budućnost, Abid Kovačević za Borac.
evo i ja se čudim, ne znam kako bi mi ime Ronald ostalo u glavi obzirom da sam slabo pratio Osijek u drugoj polovini 90-ih a imao sam taj album za sezonu 1990/91. da li je Ivica igrao tada?
- Guest
- Post n°29
Arkady Ivanovich wrote:ja sad tumbam po glavi nesto i uglavnom se secam tih glavnih iz svakog kluba iz perioda 83-88,89 toliko sam otprilike pratio, citao tempo i skupljao slicice
Isto to ali za period 79./80.-90/91. Čop je do sinoć bio igrač Osijeka u mom sjećanju, toliko da bih sav zapjenio ubjeđujući nekog ko bi tvrdio da nije. Kad je Oto pomenuo Grnju krenuo sam da guglam i po ko zna koji put se uvjerih kako je sjećanje varljivo. Doduše, makar su oba kluba iz Slavonije
- Post n°31
Ama tad igrao Ronald, sam si ispravvno rekao. Ivica igrao s Ljupkom Petrovićem.Hubert de Montmirail wrote:otto katz wrote:Hubert, čudi me da brkaš generacije Grnja. Struja je za Osijek bio što i Mehmed Buza za Čelik, Ante Miročević za Budućnost, Abid Kovačević za Borac.
evo i ja se čudim, ne znam kako bi mi ime Ronald ostalo u glavi obzirom da sam slabo pratio Osijek u drugoj polovini 90-ih a imao sam taj album za sezonu 1990/91. da li je Ivica igrao tada?
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.