Nego sta se desilo sa dr Miroljubom, uskoro ce da podrzi i lgbt od kako se Vucic malko poigrao sa njime i vakcinama...
Na Tesinom astalu
- Post n°326
Re: Na Tesinom astalu
Ma malko je luckast ali ima veliko znanje u svojoj profesiji.
Nego sta se desilo sa dr Miroljubom, uskoro ce da podrzi i lgbt od kako se Vucic malko poigrao sa njime i vakcinama...
- Post n°328
Balkan info ima cesto problem sa tim da se voditelji lose spreme za nekog ozbiljnijeg gosta, meni je npr bilo premucno za gledanje ono sa dzakicem,bakocevicem i stosicem, potpuno nepoznavanje materije i nula pripreme. Sa druge strane umeju i tesa i pavkovic da zablistaju kad ih zanima tema, recimo pavkovic je bio odlicno pripremljen za intervju sa bakijem b3. Milinovica sam ja kacio ovde, nego gostovanje kod lazanjskog koji me je toliko iznervirao jer je ljubomorni drkadzija da sam morao da preporucim profu tesi, da covek sedne i kaze sta imaZuper wrote:Covek je pricao uopsteno o raketnim sistetmima, divio se i Amerima ne samo Rusima.
Ima veliko znanje sto se toga tice jedino je problem sto su nesrecnici sa Balkan Info nespremni totalno za njega...
Btw za zidoljuba, nije to nikakva nova promena, zidoljub je stariii prevarant koji se bavi samo kesom i zaradom, i kao takav je medju prvima skapirao kome treba da ide niz dlaku, jos na onoj opskurnoj tribini 2014 sa srbskom akcijom, o marihuani , zidoljub hvali aleka. Onda kad postaje popularan ide kolumna u informeru lololo , video tipa, i neki dilovi njega,pise v. i sandale na kojem oni uzimaju ozbiljne pare od drzave za projekat
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°329
Jos jedno ekspresno brisanje i razocarenje
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°330
Best of
Zezanje
1 сат ·
Đorđe David predrogiran priča sranja
[ltr]
Паузирај
-4:56
Додатна визуелна подешавања
Укључи види и помери
Кликните да увећате
Паузирај[/ltr]
215 прегледа
Zezanje
1 сат ·
Đorđe David predrogiran priča sranja
[ltr]
Паузирај
-4:56
Додатна визуелна подешавања
Укључи види и помери
Кликните да увећате
Паузирај[/ltr]
215 прегледа
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°331
jel to on? odlicno mu stoji kratka kosa.
- Post n°332
Nekoliko godina kasnije se ozbiljnije zainteresovao za egzotične biljke Amazona i Južne Afrike. Obučio se u ovim oblastima i posvetio je svoj život lečenju drugih, a posebno onih koji traže izbavljenje od bolesti zavisnosti, kao što su: alkoholizam, narkomanija i navučenost na farmakološke lekove.
- Post n°333
А "narkomanija i navučenost na farmakološke lekove" се разликују по томе што је ово друго скупље или јефтиније, зависи где живиш.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°335
Preleteh malo intervju. Odličan je Neša.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°336
Sad slušam još, sve bolje i bolje, jbt!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°337
E, jbg, zasra kod Kosova.
_____
- Post n°338
i sinoc oko ponoci jedem falafel u humus baru, kad ono eto ga onaj disidentov buljas iz dubaia sto je kao neki sub tesha. mislim decko ne samo da izgleda da je bolestan, nego je i kognitivno nefunckionalan, rekao je "ja bi hteo neki sendvic" onda gledao minut u meni i onda se necujno iskrao napolje uplaseno gledajuci levo desno....
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°340
ako je to decak iz zute kuce , nije ni cudo brt, reci sta je on sve prosao kao gej eskort po kataru i emiratimaKondo wrote:i sinoc oko ponoci jedem falafel u humus baru, kad ono eto ga onaj disidentov buljas iz dubaia sto je kao neki sub tesha. mislim decko ne samo da izgleda da je bolestan, nego je i kognitivno nefunckionalan, rekao je "ja bi hteo neki sendvic" onda gledao minut u meni i onda se necujno iskrao napolje uplaseno gledajuci levo desno....
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°341
jeste taj je, ovoliko sam uspeo da ga uslikam zbunjenog... deluje da mu partneri nisu koristili kurton
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°342
William Murderface wrote:Preleteh malo intervju. Odličan je Neša.
Pustio. Prvih 20-ak minuta vaistinu zanimljiva prica. Btw, njegova bivsa komsinica je moja sadasnja.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°343
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°344
Maksimalna preporuka za ovo, al obavezno uz alkohol/opijate prema ukusu i u mesovitom musko zenskom drustvu. Zabava zagarantovana
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°346
vidojkovic
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°347
… eto, i onda ja kao lupetam kad kažem da tu emisiju niko ne gleda.
- Post n°348
Hajlajt poslednjeg, 14 po redu jebote gostovanja miroljuba i njegov novi top sop proizvod za valjanje ovcama
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°349
ti brte bas nemas zivot ako se punis ovakvim trashom
_____
#FreeFacu
- Post n°350
Не знам шта треба да је то на шлему, ал' мени личи на кокошију ногу.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...