razvoj bitangi pocinje ovako kanda
Antifudbalerski potezi
- Post n°2
Re: Antifudbalerski potezi
batamirkovicizmi kao hvatanje Jarnog za muda ili kao postizanje jednog od najlespih autogolova u istoriji Serie A?
- Guest
- Post n°3
kao prvo naravno, secas se da je stari vujadin to prokomentarisao kao jedan antifudbalerski potez
- Guest
- Post n°4
Hubert de Montmirail wrote:batamirkovicizmi kao hvatanje Jarnog za muda ili kao postizanje jednog od najlespih autogolova u istoriji Serie A?
?
- Post n°5
Je li ovo?
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°6
Gnječenje muda Jarniju i najljepši autogol Serie A, Mirković 2 u 1. Vidio sam oboje ali autogol sam uspio da potpuno zaboravim, džaba što stvarno jeste najljepši. Interesantan je i sledeći snimak koji ide poslije ovog sa autogolom, ovo sa Ilijom Ivićem.
- Post n°7
fikret selimbašić wrote:Hubert de Montmirail wrote:batamirkovicizmi kao hvatanje Jarnog za muda ili kao postizanje jednog od najlespih autogolova u istoriji Serie A?
?
- Post n°8
fikret selimbašić wrote:Gnječenje muda Jarniju i najljepši autogol Serie A, Mirković 2 u 1. Vidio sam oboje ali autogol sam uspio da potpuno zaboravim, džaba što stvarno jeste najljepši. Interesantan je i sledeći snimak koji ide poslije ovog sa autogolom, ovo sa Ilijom Ivićem.
- Post n°10
Kakav majstorski fudbal!Hubert de Montmirail wrote:fikret selimbašić wrote:
?
- Guest
- Post n°11
Promakla mi je Mirkovićeva popularnost, pamtim ga iz vremena kad je igrao za reprezentaciju SRJ i iz nekoliko evropskih utakmica Juventusa. Ovo me navede da proguglam i vidim da je on 1 kultni™ igrač. Sirovina je ali od one vrste kakvu volim da vidim.
- Post n°12
Tih je godina bilo baš čudno gledati jugoslovenski (srpskocrnogorski) fudbal. Objektivno je kvalitet bio vrlo dobar ali su ljudi mislili da nije, naviknuti na nivo koji je pokazao šampion Evrope 1991. Publike je bilo malo i činili su je uglavnom ludaci, igralo se godišnje sto derbija, živci su zbog svega bili tanki, bilo je mnogo loše atmosfere i na tribinama i na terenu, mnogo nasilja.
Ali je bilo baš dobrog fudbala.
Sad kad se setim baš me obuzme neka seta.
Ali je bilo baš dobrog fudbala.
Sad kad se setim baš me obuzme neka seta.
- Post n°13
Takođe, to vreme je iznedrilo mnogog heroja za navijače Partizana, retko zbog fudbalskih kvaliteta.
(VIDEO) ŠTA JE SA ALBERTOM!? Nađ na svadbi uzeo mikrofon i VREĐAO ZVEZDU!
- Post n°14
diktotar wrote:kao prvo naravno, secas se da je stari vujadin to prokomentarisao kao jedan antifudbalerski potez
joj ne sećam se toga
- Post n°15
Skoro je jeko postavljao aliku Capljicevog pitona
- Guest
- Post n°16
Hubert de Montmirail wrote:Takođe, to vreme je iznedrilo mnogog heroja za navijače Partizana, retko zbog fudbalskih kvaliteta.
On i Finidi Džordž na SOS kanalu. U paketu ih i pamtim zbog tog snimka.
- Guest
- Post n°17
Hubert de Montmirail wrote:diktotar wrote:kao prvo naravno, secas se da je stari vujadin to prokomentarisao kao jedan antifudbalerski potez
joj ne sećam se toga
https://youtu.be/JplAqs5LZ5w?t=1h24m5s