Ne znam kako se desilo da do sada nisam gledao Extras by Gervais & Merchant, ali eto nisam... and I'm loving every minute of it!
Serije kao takve
- Post n°577
Re: Serije kao takve
Ludo!!!
Nego jel' neko gledao "Sto godina samoće"?
Nego jel' neko gledao "Sto godina samoće"?
- Post n°578
Мени је одлично.
Продукција је на граници, види се да је низак буџет али нема већих испадања. Али има неких нелогичности, користи се упечатљива рачунарска графика у неким врло небитним сценама. А тамо где треба, ефекти маске и графике су онако, танки и осредњи. Верно је роману, није досадно, вози.
Продукција је на граници, види се да је низак буџет али нема већих испадања. Али има неких нелогичности, користи се упечатљива рачунарска графика у неким врло небитним сценама. А тамо где треба, ефекти маске и графике су онако, танки и осредњи. Верно је роману, није досадно, вози.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°579
je l gledao neko Vagnera (1983) sa Ričardom Bartonom? upravo sam prvi put čuo da to postoji.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°580
Ja gledo Dark Matter (2024). Ideja nije originalna ali je realizacija solidna.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°581
Vilmos Tehenészfiú wrote:Ja gledo Dark Matter (2024). Ideja nije originalna ali je realizacija solidna.
С обзиром на то да су, што се оригиналности тиче, прво нашли на коју страну компас показује ка њој, па онда кренули одлучно контра, није ни доста лоше. Кад погледаш колико има таквих серија са једноцифреном посадом која упада из неприлике у неприлику и извлачи се неким чудом, плус има неке рачуне између себе (без неког реда, Килџојз, Пространство, Фарскејп, Свитац/Ведрина, да не пребирам сад и по боранији типа Андромеда или Лекскс), у ствари су још и добри. Посебно додатно бројање за јапанско-азијско-руски шогунат, стилски одрађено за медаљу, скоро да се не примети за које паре је то урађено.
Одлучно негативно бројање за петљање са паралелним свемиром, то писци ваде из доње фијоке кад им понестане идеја. Не сећам се јесу ли имали и понеку зајебанцију са путовањем кроз време, за то се шаље на поправни.
_____
ordinary maga or krav maga?
не, не представља проблем, него баш јесте проблем.
- Post n°582
ja pogledao (jesenas) pola prve epizode City of God: The Fight Rages On i zaspao.
kasnije se nisam mogao naterati da nastavim.
prosle godine pogledao i prvu epizodu tokio vice, takodjer se nisam mogo naterat da nastavim...
kasnije se nisam mogao naterati da nastavim.
prosle godine pogledao i prvu epizodu tokio vice, takodjer se nisam mogo naterat da nastavim...
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°583
Nim Chimpsky wrote:Radnja je ok, ne svidja mi se vizuelni deo. Izgleda kao sci-fi serija i tesko mi je da se izgubim u svetu. Kao da su isti ljudi snimali sve sci-fi serije koje sam gledao u poslednje vreme - Foundation, Raised by Wolves, Dina, sve imaju isti metalni preliv koji kaze gledaoce ti si sa druge strane ekrana.
Plus je sto je princeza moj tip tako da cu ipak gledati do kraja. Mada bih i da nije tako gledao do kraja.
А тек што је до краја буде две, ето весеља. И, колико сам успео, без превише загледања, да, запазим, има укупно 1 плавуша (а и та не случајна него из убеђења), у утакнутој улози.
Шгјз, добро је ово, и под један није то то уље на челику као у Пространству и још десет других ствари, а и Задужбина је више у златној прашини него челику (а онда сам ту фору видео још десет пута у наредних пола године). По дизајну, добро се разликују амбијенти - башка норвешки Ланкивејл, башка царска палата и околина, башка оно мало осталог. Чак сам се био наоштрио да гунђам, поведен овим што си написао, оно међутим јок.
Повелик плус је што су се слабо држали књиге, као уосталом и Задужбина, јер зна се од чега се пита не прави, ту је морало доста да се убаци и избаци. Занимљиво ми је што Вилнев ама никако не спомиње навигаторе, а овде их спомињу једном реченицом, еснаф ниједном, а то што се транспортери крећу савијањем свемира се јасно види пред крај, али не објашњава нигде. Елем, та преправка је дала добро обртање радње у цик цак, ту се прилике мењају из минута у минут, одлуке и планови мењају како већ дође, врло динамично и, опет, срећа што се не држе књиге (коју не намеравам да икад поново узмем у руке, оно је писао неки рани ВУм или бар суфлирао) па више пута нисам могао да погодим шта следи, мало ли је.
Све скупа, једини зајеб ми је што сам мислио да ће да буде осам епизода, па погледао првих пет у комаду, и онда ми за друго вече остао само сизн фенели.
_____
- Post n°584
Ti i ja ne pričamo o istoj seriji. Ima Dark Matter iz 2024 a ima i iz 2015.паће wrote:Vilmos Tehenészfiú wrote:Ja gledo Dark Matter (2024). Ideja nije originalna ali je realizacija solidna.
С обзиром на то да су, што се оригиналности тиче, прво нашли на коју страну компас показује ка њој, па онда кренули одлучно контра, није ни доста лоше. Кад погледаш колико има таквих серија са једноцифреном посадом која упада из неприлике у неприлику и извлачи се неким чудом, плус има неке рачуне између себе (без неког реда, Килџојз, Пространство, Фарскејп, Свитац/Ведрина, да не пребирам сад и по боранији типа Андромеда или Лекскс), у ствари су још и добри. Посебно додатно бројање за јапанско-азијско-руски шогунат, стилски одрађено за медаљу, скоро да се не примети за које паре је то урађено.
Одлучно негативно бројање за петљање са паралелним свемиром, то писци ваде из доње фијоке кад им понестане идеја. Не сећам се јесу ли имали и понеку зајебанцију са путовањем кроз време, за то се шаље на поправни.
Mene pijanog ne možeš da nateraš da gledam pustolovine posade u svemirskom brodu, pogotovo ako ima pau pau pau borbe sa drugim svemirskim brodovima.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°585
Vilmos Tehenészfiú wrote:Ti i ja ne pričamo o istoj seriji. Ima Dark Matter iz 2024 a ima i iz 2015.паће wrote:
Mene pijanog ne možeš da nateraš da gledam pustolovine posade u svemirskom brodu, pogotovo ako ima pau pau pau borbe sa drugim svemirskim brodovima.
Хм, мислим да ову из 24. нисам ни погледао. Што се борбе тиче, нешто се не сећам да су нешто много гађали брод на брод, обично би изнајмили неку кућу духова на оближњој планети па прса у прса са разним триковима. Мислим да нису имали толико пара да све то нацртају, па су онда радили ово што може да се сними у било ком бившем индустријском погону.
_____
- Post n°586
Nije to ta o kojoj ja pričam. Ovde se drogiraju pa upadaju na drugačiju verziju Zemlje, zavisno od njihovog trenutnog raspoloženja.
_____
- Post n°587
Vilmos Tehenészfiú wrote:Nije to ta o kojoj ja pričam. Ovde se drogiraju pa upadaju na drugačiju verziju Zemlje, zavisno od njihovog trenutnog raspoloženja.
Аха, сад ми је јасно зашто је нисам гледао.
_____
- Post n°588
Nisi gledao zato što voliš okršaje svemirskih brodova pau pau pau, a ovde to nema. Ovo je 20% SF a 80% psihološka drama.
_____
- Post n°589
Vilmos Tehenészfiú wrote:Nisi gledao zato što voliš okršaje svemirskih brodova pau pau pau, a ovde to nema. Ovo je 20% SF a 80% psihološka drama.
Ма кажем да су били баш танки са тим, овде је било више прса у прса, а за пси+'ћки аспект да кренемо од тога да почиње тако што им је избрисано памћење и постепено сазнају ко су у ствари били... и зашто их сви или јуре или хоће да их најме. Башка што Тори Хигинсон има баш добру улогу у више епизода, мало ли је.
Не него се код тих алтернативних светова увек разочарам како су ограничени са идејама.
_____
- Post n°590
U ovoj verziji Dark Matter se nećeš razočarati.
_____