rujofil wrote:U decembru su jako lose grijali a i prosle godine nzm cemu odusevljenje
Ti si prvi koga sam cuo da se zali. Mozda je do tvoje zgrade. Mislim, nema tu zajebavanja, zna se koga pitanje grejanja najvise tangira u drustvu.
rujofil wrote:U decembru su jako lose grijali a i prosle godine nzm cemu odusevljenje
Летећи Полип wrote:rujofil wrote:U decembru su jako lose grijali a i prosle godine nzm cemu odusevljenje
Ti si prvi koga sam cuo da se zali. Mozda je do tvoje zgrade. Mislim, nema tu zajebavanja, zna se koga pitanje grejanja najvise tangira u drustvu.
паће wrote:Vilmos Tehenészfiú wrote:Uvek. Ne znam nikog ko je uspeo da probuši gde treba.
Отприлике пола-пола. Увежбало се, временом.Erős Pista wrote:Zapravo, tek kad smo usli u omrznuti kapitalizam, shvatio sam da zapravo volim sok od narandze i da ono sto smo pre toga znali pod tim imenom veze nije imalo sa pravom stvari.
Sve ostalo i nekako, ali sokovi su defitinitvno mnogo bolji u kapitalizmu. I cokolade u proseku bolje, ali je i u socijalizmu bilo onih koje su bile sasvim okej. Ali sokovi, sa izuzetkom Fruktalovih, bas losi.
Већина сокова је била океј, Фрукталови су били царски, а Подгорка из Осечине је била за народни суд на пољани, са катраном и перјем.
О соку од боровнице сам маштао током свих оних година у САД. Једном сам га видео, нисам баш сигуран да је био 100% како треба, ал' је бар тако писало, а цена је била отприлике око 18$ литар, кад се прерачуна. Тј бочица од 7$, деловало је као 400мл или ту негде.
Ал' сам се зато утренирао да препознајем вештаке, методом излагања ударним дозама. Управо сам докрајчио неку као чоколаду (још увек чистим оно што је остало иза унучића, дакле резерве од пре 11+ месеци), пише да је са лешником а највише се осећа на вештак вишњу. Ту вишњу осетиш једном у америчкој газдачкој дози, после је препознајеш и у траговима.