Vučićeva Srbija

Share
avatar

Posts : 14182
Join date : 2012-02-12
Location : тамо где су академски грађени

Re: Vučićeva Srbija

Post by паће on Wed Apr 26, 2017 5:24 pm

Дакакао!


_____
ма, ни четвороношке
I have found that users can miss spell names or miss type them. .
avatar

Posts : 13429
Join date : 2014-12-01

Re: Vučićeva Srbija

Post by Filipenko on Wed Apr 26, 2017 10:47 pm

Jednog sam vas poštedeo, ali ovaj je previše...dobar.


avatar

Posts : 1467
Join date : 2014-11-23

Re: Vučićeva Srbija

Post by darling on Thu Apr 27, 2017 10:50 am

jeste, ovaj je super.
avatar

Posts : 13429
Join date : 2014-12-01

Re: Vučićeva Srbija

Post by Filipenko on Thu Apr 27, 2017 11:28 am

Evropska Unija oslobodila Haradinaja, i to bez obrazloženja odluke 


Lepo je što im težimo 
Guest

Re: Vučićeva Srbija

Post by Guest on Thu Apr 27, 2017 2:44 pm

a lepo je i na drugim forumima videti jedinstvo naroda i rukovodstva kada je Kosovo u pitanju.
avatar

Posts : 16878
Join date : 2012-02-10

Re: Vučićeva Srbija

Post by xie saike on Thu Apr 27, 2017 2:48 pm

hahah, pa setimo se navijanja za vucica i dacica da albancima "jebu keve" nakon dronovanja na lavoru
Osnivačica Fonda za humanitarno pravo Nataša Kandić izjavila je danas da je odluka francuskog suda da oslobodi Ramuša Haradinaju očekivana i da je Srbija dokaze protiv jednog od bivših komandanata OVK trebalo da dostavi Specijalnom sudu za ratne zločine OVK na Kosovu.


Nataša Kandić je za agenciju Beta rekla da je odluka suda u Kolmaru očekivana ako se imaju u vidu i postupanja pravosudnih instanci u vezi sa ranijim zahtevima Srbije za izručenje Ejupa Ganića i Jovana Divjaka.

Ona je rekla i da je Srbija dokaze koje ima protiv Haradinaja trebalo da dostavi Specijalnom sudu za ratne zločine pripadnika OVK na Kosovu.
“Ovako je Srbija ponovo kompromitovana. Politici koja se zasniva na vrednostima koje ne mogu da dovedu do poštovanja ljudskih prava niti boljih odnosa u regionu, niti da doprinosu poverenju, neko mora da kaže da prestane”, rekla je ona.
Apelacioni sud u francuskom gradu Kolmaru odbio je danas zahtev Srbije za izručenje Haradinaja.
Haradinaj je odlukom suda oslobođen i u roku od 24 sata može da se vrati na Kosovo.


_____
U Srbiji vlada bezvezništvo, u pravom smislu te reči.
Želimir Žilnik

-----------------------------------------------------
Фолу-Уп Гроуп Боард
avatar

Posts : 8946
Join date : 2014-11-06

Re: Vučićeva Srbija

Post by plachkica on Thu Apr 27, 2017 3:45 pm

http://rs.n1info.com/a245077/Vesti/Vesti/Delegacija-iz-Srbije-napustila-zasedanje-skupstine-SE.html

[size=36]Delegacija iz Srbije napustila zasedanje skupštine SE[/size]
Delegacija Skupštine Srbije napustila je zasedanje Parlamentarne skupštine Saveta Evrope u francuskom gradu Strazburu, u znak protesta zbog toga što je sud u toj zemlji oslobodio bivšeg komandanta OVK i nekadašnjeg kosovskog premijera Ramuša Haradinaja.
Kako se navodi u saopštenju, delegacija Srbije je osudila "sramotnu odluku francuskog suda" da ne izruči Haradinaja Srbiji.
Nekadašnji komandant OVK i bivši kosovski premijer Ramuš Haradinaj oslobodjen je danas u francuskom gradu Kolmaru nakon što je sud odbio da ga izruči Srbiji, koja ga sumnjiči za ratne zločine na Kosovu 1998. i 1999. godine.
Guest

Re: Vučićeva Srbija

Post by Guest on Thu Apr 27, 2017 4:05 pm

trebo je vrancuski predsednik da naredi sudu da izruci Haradinaja
avatar

Posts : 16878
Join date : 2012-02-10

Re: Vučićeva Srbija

Post by xie saike on Thu Apr 27, 2017 4:58 pm

ovo je za bagru u srbiji ustvari odlicna stvar, moze mirno i "sa opravdanjem" da nastavi da slavi i velica domace zlikovce.


_____
U Srbiji vlada bezvezništvo, u pravom smislu te reči.
Želimir Žilnik

-----------------------------------------------------
Фолу-Уп Гроуп Боард
avatar

Posts : 11534
Join date : 2012-02-10
Age : 166

Re: Vučićeva Srbija

Post by ficfiric on Thu Apr 27, 2017 5:05 pm

A izrucivanje bi ih sprecilo?

Inace, nedavno je osudjenik Sreder boravio u Srbiji ali ga niko nije sproveo u zatvor. Sada secemo vene zato sto Francuzi ne postuju nas sud koji ni mi sami ne zarezujemo


_____

Uprava napolje!
avatar

Posts : 16878
Join date : 2012-02-10

Re: Vučićeva Srbija

Post by xie saike on Thu Apr 27, 2017 5:38 pm

francuska je obrazlozila sta je i kako funkcionise pravosudje u srbiji


_____
U Srbiji vlada bezvezništvo, u pravom smislu te reči.
Želimir Žilnik

-----------------------------------------------------
Фолу-Уп Гроуп Боард
avatar

Posts : 45793
Join date : 2012-06-10

Re: Vučićeva Srbija

Post by William Murderface on Fri Apr 28, 2017 6:31 pm

Bum


Апелациони суд у Београду преиначио је пресуду којим је министар унутрашњих послова Небојша Стефановић добио спор против НИН-а и правоснажно одбио његов тужбени захтев за исплату 300.000 динара на име одштете због текста „Главни фантом из Савамале”.

Истом одлуком, која је данас објављена на сајту суда, Стефановић је обавезан да туженима из НИН-а Сандри Петрушић и Милану Ћулибрку исплати 89.700 динара за трошкове поступка у року од 15 дана од пријема пресуде.

Првостепеном пресудом Вишег суда у Београду Сандра Петрушић, Милан Ћулибрк и Друштво за новинско издавачку делатност „Нин” д.о.о. Београд били су обавезни да на име накнаде нематеријалне штете због повреде части и угледа солидарно исплате Стефановићу 300.000 динара са законском затезном каматом као и да пресуду објаве у првом следећем издању НИН-а.

У образложењу одлуке наводи се да је, по налажењу Апелационог суда, првостепени суд на правилно и потпуно утврђено чињенично стање погрешно применио Закон о јавном информисању и медијима, када је нашао да тужени нису испоштовали дужност новинарске пажње, односно да нису проверили порекло истинитости и потпуности података у вези са тврдњом да је Стефановић „Главни фантом из Савамале”.

Такође, како додаје Апелациони суд, с обзиром на то да се ради о закључку новинара, да се догађај у „Савамали” није могао одиграти без знања Стефановића, те да у том смислу текст представља критику носиоца јавне функције у обављању поверене надлежности, новинар аутор текста није био дужан да тражи његово изјашњење о критици коју му упућује, већ је он имао право да тражи од одговорног уредника Недељника „НИН” да се објави његов одговор на критику, односно право да тражи исправку информације, а што Стефановић није учинио. (Танјуг)


_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
avatar

Posts : 7403
Join date : 2015-11-26
Location : Location, Location

Re: Vučićeva Srbija

Post by Kinder Lad on Fri Apr 28, 2017 8:01 pm

Pa posle recite da sudstvo u Srbiji ne funkcionise 


_____
alt-lib
Guest

Re: Vučićeva Srbija

Post by Guest on Fri Apr 28, 2017 11:09 pm

Jebacemo im majku.

(Inace odluka suda je cista kao suza, posto je celokupni drzavni vrh vec proglasio Haradinaja krivim, sto bi trebalo da spreci izrucenje maltene po automatizmu u svakoj ozbiljnoj zemlji. A posebno mi je smesna cinjenica da ljudi koji na sav glas pljuju nase pravosudje i smatraju ga duboko korumpiranim i servilnim prema Vucicu smatraju da je Haradinaja uprkos tome trebalo izruciti Srbiji, kako bi mu se ovde posteno sudilo)

Beograd -- Vlada Srbije naložila je svim zvaničnicima i službenicima u ministarstvima, kao i direktorima javnih preduzeća da otkažu planirana službena putovanja u FR.
Vlada je, kako pišu "Večernje novosti" u izdanju od subote, naložila da zvaničnici i službenici u naredna tri meseca ne dogovaraju nikakve posete i aktivnosti toj zemlji.

Kako se navodi, ta odluka je jedan u nizu odgovora na odluku Apelacionog suda u Kolmaru da odbije zahtev Srbije za ekstradiciju bivšeg vođe OVK Ramuša Haradinaja, koga sumnjiči za ratne zločine na Kosovu 1998. i 1999. godine.

Vlada Srbije ocenila je da ovakva odluka suda "nema nikakve veze sa pravom i pravdom" i da "predstavlja politički čin" zbog čega se Srbija odlučila da "preduzme kontramere".

Srpski zvaničnici će svesti na minimum kontakte sa francuskim kolegama, a ambasadorki Francuske Kristin Moro uručena je protestna nota u kojoj se iznosi stav Srbije da je reč o politički motivisanoj odluci koja nije pravno utemeljena i u čijem obrazloženju nisu uvaženi materijalni dokazi koje je Srbija dostavila, među kojima su i izjave preživelih svedoka.
avatar

Posts : 6101
Join date : 2012-02-10
Location : Auvergne-Rhône-Alpes

Re: Vučićeva Srbija

Post by Hubert de Montmirail on Fri Apr 28, 2017 11:14 pm_____
Veteran of Two Wars
Father of Nine Children
Drowned in the Caspian Sea


Ante Bozza slovi na čovjeka nagle naravi, ali dobra srca, tvrde njegovi sumještani. Samo mu je teško pala činjenica da mu se jedina kći udaje za Srbina, objašnjavaju.
Guest

Re: Vučićeva Srbija

Post by Guest on Sat Apr 29, 2017 2:11 am

gde je Veletin koji je pisao da je Simo Spasic samo jedan namuceni covek potresen patnjom svojih sunarodnika, or whatever?

zauzimanje javnih prostora od strane ad hoc gradjanskih grupa kojima se dozvoljavaju groteske kao sto je "Zid placa" i vandalizovanje istorijskih spomenika (hajde probajte da pokrijete crnim platnom spomenik knezu Mihailu i pricajte mi kako ste se proveli u stanici i kod istraznog sudije) je front onih najretardiranijih i najalkoholizovanijih segmenata deep state-a kojima ovaj rezim izgleda daje odresene ruke. ocekujem uskoro i blokadu Dunava.
Beograd -- Članovi Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM prekrili su Spomenik zahvalnosti Francuskoj na Kalemegdanu crnom tkaninom.

Kako navode, time su izrazili nezadovoljstvo zbog odluke suda Francuske da pusti na slobodu bivšeg komandanta OVK Ramuša Haradinaja koga Srbija traži zbog ratnih zločina.

Predsednik Udruženja Simo Spasić rekao je ispred spomenika da je jučerašnjom odlukom francuskog suda ubijena pravda.
"Od same odluke još više boli obrazloženje suda. Da je i malo pravde Haradinaj bi na osnovu onoga što je sam priznao u svom dnevniku bio osuđen na doživotnu robiju", rekao je Spasić građanima koji su u rukama držali fotografije ubijenih na Kosovu i Metohiji.

On je dodao da su porodice ubijenih i kidnapovanih na Kosovu i Metohiji spremne da se pomire sa albanskim porodicama, ali da se nikada neće pomiriti sa zločincima.

Kolona nekoliko stotina građana uputila se ka "zidu plača" ispred Doma Narodne skupštine, koji će takođe, kako su najavili, prekriti crnom tkaninom.
avatar

Posts : 7403
Join date : 2015-11-26
Location : Location, Location

Re: Vučićeva Srbija

Post by Kinder Lad on Sat Apr 29, 2017 2:59 am

Hubert de Montmirail wrote:

+1


_____
alt-lib
avatar

Posts : 7403
Join date : 2015-11-26
Location : Location, Location

Re: Vučićeva Srbija

Post by Kinder Lad on Sat Apr 29, 2017 3:09 am

Photino Bird wrote:gde je Veletin koji je pisao da je Simo Spasic samo jedan namuceni covek potresen patnjom svojih sunarodnika, or whatever?

zauzimanje javnih prostora od strane ad hoc gradjanskih grupa kojima se dozvoljavaju groteske kao sto je "Zid placa" i vandalizovanje istorijskih spomenika (hajde probajte da pokrijete crnim platnom spomenik knezu Mihailu i pricajte mi kako ste se proveli u stanici i kod istraznog sudije) je front onih najretardiranijih i najalkoholizovanijih segmenata deep state-a kojima ovaj rezim izgleda daje odresene ruke. ocekujem uskoro i blokadu Dunava.
Beograd -- Članovi Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM prekrili su Spomenik zahvalnosti Francuskoj na Kalemegdanu crnom tkaninom.

Kako navode, time su izrazili nezadovoljstvo zbog odluke suda Francuske da pusti na slobodu bivšeg komandanta OVK Ramuša Haradinaja koga Srbija traži zbog ratnih zločina.

Predsednik Udruženja Simo Spasić rekao je ispred spomenika da je jučerašnjom odlukom francuskog suda ubijena pravda.
"Od same odluke još više boli obrazloženje suda. Da je i malo pravde Haradinaj bi na osnovu onoga što je sam priznao u svom dnevniku bio osuđen na doživotnu robiju", rekao je Spasić građanima koji su u rukama držali fotografije ubijenih na Kosovu i Metohiji.

On je dodao da su porodice ubijenih i kidnapovanih na Kosovu i Metohiji spremne da se pomire sa albanskim porodicama, ali da se nikada neće pomiriti sa zločincima.

Kolona nekoliko stotina građana uputila se ka "zidu plača" ispred Doma Narodne skupštine, koji će takođe, kako su najavili, prekriti crnom tkaninom._____
alt-lib
avatar

Posts : 10018
Join date : 2015-03-20

Re: Vučićeva Srbija

Post by Kondo on Sat Apr 29, 2017 10:11 am

ne mora se bas u front sa srbendama ali da je ramus nevinasce koje ne zasluzuje cak ni kredibilnu istragu, to mi je too much.


_____
I was faced with a choice at a difficult age

Would I write a book? Or should I take to the stage?
But in the back of my head I heard distant feet
Che Guevara and Debussy to a disco beat
avatar

Posts : 8944
Join date : 2015-11-22

Re: Vučićeva Srbija

Post by Gargantua on Sat Apr 29, 2017 10:12 am

radikalština u svom sjaju

Za "bojkot" i ostali.

Inače, onaj iz FHPa je lepo nacrtao da kad imbecilna politička kasta krene da zove nekoga zločincem bez suda, da iznosi nekakve morbidne detalje itd, plus ima sudstvo za koje svaki čovek sa ukice može mirbe duše da kaže da je bušan kurton, ona daje za pravo stavu spolja da od pravičnog suđenja nema bišta.
Guest

Re: Vučićeva Srbija

Post by Guest on Sat Apr 29, 2017 10:30 am

Kondo wrote:ne mora se bas u front sa srbendama ali da je ramus nevinasce koje ne zasluzuje cak ni kredibilnu istragu, to mi je too much.
 
Kul ali ja to nisam ni pomislio a kamoli napisao.
avatar

Posts : 14182
Join date : 2012-02-12
Location : тамо где су академски грађени

Re: Vučićeva Srbija

Post by паће on Sat Apr 29, 2017 10:36 am

Меншчини да се ови по питању правних дејстава против главешина ОВК понашају као јужноамерички диктатори гледе амбасада ("не дирај, то је светиња, никад не знаш кад ће нека теби затребати да се склониш"): намерно збрљаче све што је могло да науди овима, све у нади да ће пажња бити узвраћена кад дође време.


_____
ма, ни четвороношке
I have found that users can miss spell names or miss type them. .
avatar

Posts : 10018
Join date : 2015-03-20

Re: Vučićeva Srbija

Post by Kondo on Sat Apr 29, 2017 10:49 am

Photino Bird wrote:
Kondo wrote:ne mora se bas u front sa srbendama ali da je ramus nevinasce koje ne zasluzuje cak ni kredibilnu istragu, to mi je too much.
 
Kul ali ja to nisam ni pomislio a kamoli napisao.

ma naravno, samo mi se ozbiljno sere od tog specijalnog suda za OVK zlocine na koji upucuje natasa, nakon svih slucajeva vezanih za svedocenja i izvodjenje dokaza koje je u sadasnjem institucionalnom okviru prilicno nemoguce. to je nerazmrsiv svinjac koji je ugradjen u novu drzavu na nacin koji je nemoguce demontirati u ovom modelu stabilokratije.


_____
I was faced with a choice at a difficult age

Would I write a book? Or should I take to the stage?
But in the back of my head I heard distant feet
Che Guevara and Debussy to a disco beat
avatar

Posts : 7403
Join date : 2015-11-26
Location : Location, Location

Re: Vučićeva Srbija

Post by Kinder Lad on Sat Apr 29, 2017 11:00 am

Kondo wrote:
Photino Bird wrote:
 
Kul ali ja to nisam ni pomislio a kamoli napisao.

ma naravno, samo mi se ozbiljno sere od tog specijalnog suda za OVK zlocine na koji upucuje natasa, nakon svih slucajeva vezanih za svedocenja i izvodjenje dokaza koje je u sadasnjem institucionalnom okviru prilicno nemoguce. to je nerazmrsiv svinjac koji je ugradjen u novu drzavu na nacin koji je nemoguce demontirati u ovom modelu stabilokratije.

zavisi. ako neko hoce da blokira iovako nikakve evrointegracije Kosova, to ce mu posluziti kao savrsen izgovor. A verujem da ima onih kojima se Kosovo uopste ne gleda u EU tj jos mnogo manje od Srbije.


_____
alt-lib
Guest

Re: Vučićeva Srbija

Post by Guest on Sat Apr 29, 2017 11:30 am

mogli bi bar da sruše onaj spomenik na kalemegdanu i tamo da stave npr neki veliki krst

Re: Vučićeva Srbija

Post by Sponsored content


    Current date/time is Sat Jul 21, 2018 3:44 pm