Vučićeva Srbija

Share
avatar

Posts : 13429
Join date : 2014-12-01

Re: Vučićeva Srbija

Post by Filipenko on Wed Feb 08, 2017 11:23 am

avatar

Posts : 14177
Join date : 2012-02-12
Location : тамо где су академски грађени

Re: Vučićeva Srbija

Post by паће on Wed Feb 08, 2017 11:26 am

dok bi ... preuzeti "Koridore

Фали вам ту неки помоћни глагол. Свашта краду данас. Коме уопште треба помоћни глагол?


_____
ма, ни четвороношке
I have found that users can miss spell names or miss type them. .
avatar

Posts : 13429
Join date : 2014-12-01

Re: Vučićeva Srbija

Post by Filipenko on Wed Feb 08, 2017 2:47 pm

Čedomir Jovanović napustio poslanički klub u skupštini Srbije.

Verni saradnji sa nadaleko čuvenom građanski orijentisanom SDA Sandžaka ostali su Žarko Korać, Nenad Milić i Nataša Mićić.
avatar

Posts : 8946
Join date : 2014-11-06

Re: Vučićeva Srbija

Post by plachkica on Wed Feb 08, 2017 2:54 pm

Daj celu vest, napustio je svoj poslanički klub da bi opstao poslanički klub LSV-a,
jer od kad im je Marinika otišla nemaju dovoljno poslanika za klub, pa im je
Čeda dao brojnost, priključivši im se.
avatar

Posts : 8941
Join date : 2015-11-22

Re: Vučićeva Srbija

Post by Gargantua on Fri Feb 10, 2017 11:59 am

Страшно је и помислити да је истина - Србија у канџама мафије и организованог криминала?
Слободан Антонић    
четвртак, 09. фебруар 2017.

Има сумњи у које пристојан човек тешко може да поверује.


Одавно знам за чланак из Блица, који је објављен 30. новембра 2006, а чији је наслов: „Доктор смрти докрајчио непријатеље `земунаца`“. Текст је извештај са суђења за убиство Зорана Ђинђића и у њему се препричава део онога што је претходног дана рекао заштићени сведок Дејан Миленковић Багзи.

Између осталог, Багзи је оптужио извесног лекара из Ургентног центра Златибора Лончара, да је сарађивао с вођом Земунског клана, Душаном Спасојевићем. Сведок је тврдио да је Спасојевић тражио од Лончара да ликвидира члана конкурентске мафијашке групе Веселина Божовића, који се лечио у Ургентном центру од последица неуспелог атентата. Лончар је, наводно, Божовићу убризгао „нешто“ у инфузију, па је Божовић, који је „након рањавања једног дана био фит, чак седео у постељи и опорављао се, већ следећег дана напрасно умро“.

„На питање како је могуће да се неком пацијенту убризга смртоносна инјекција, а да то прође непримећено, саговорник Блица из Ургентног центра каже да би било довољно убризгати већу количину инсулина и да он умре, а да обдукција то не може да покаже“.

„Према тврдњама Миленковића“, пише још у овом чланку из 2006. године, „Душан Спасојевић је својевремено за ‘услуге’ поклонио Лончару стан и ‘ауди А6′. Колеге на Ургентном одлично се сећају тог аутомобила“.


Када је 2012. Николић победио на председничким изборима, Блиц је објавио и чланак под насловом „Николић славио са `доктором смрти`” и с поднасловом: „Поред лидера СНС Томислава Николића у вечери славља био је лекар Златибор Лончар који је током суђења за убиство Ђинђића описан као `доктор смрти`”. И заиста, на фотографији која је изашла у Блицу лепо се видело како Лончар извирује иза Николићевог десног рамена.

Лончар је реаговао на овај текст демантијем у коме је написао да нема везе са смрћу Веска Божовића, те да је „оваква гнусна лаж својевремено проистекла из болесних умова појединих колега“ из Ургентног центра, чији је „мотив да се лансирају овакве лажи“ био „професионална завист“.

Признајем да ме је већ тада збуњивало зашто Лончар оптужује своје колеге из Ургентног центра да су измислиле ту причу, када је све потекло од бившег члана Земунског клана, Дејана Миленковића. Ипак, када је 2014. Лончар постао министар здравља изгледало ми је невероватно да је та прича истинита; јер, како сам мислио, нико није толико неразуман да „доктора смрти“ постави за министра, а да претходно није проверио колико су истините оптужбе које се против Лончара износе у јавности.

Онда је КРИК 22. фебруара 2016. објавио документ из кога се види да је Лончар десет дана по смрти Божовића потписао уговор о куповини стана са супругом Сретка Калинића, члана Земунског клана. Према уговору, Лончар је Калинићевој супрузи требало да плати 30.000 евра (али, „није могуће утврдити да ли је новац икада исплаћен“), да би Лончар, девет месеци доцније, стан продао за 50.000 евра.


У тексту КРИК-а још пише да је и други члан Земунског клана који је добио статус сведока сарадника, Бошко Сувајџић, на суђењу за убиство Ђинђића, 2004. године, такође посведочио да је Душан Спасојевић, као награду за ликвидацију Божовића, поклонио Лончару стан.

У чланку се на крају истиче да је министрова супруга, адвокатица Весна Лончар, бранила чланове криминалне групе Дарка Шарића у поступку за шверц кокаина, затим да је заступала и познатог криминалца Сретена Јоцића (Јоцу Амстердама), а да је сада званична адвокатица Андреја Вучића, брата премијера Србије, и Предрага Малог, брата градоначелника Београда, у суђењу жандармима због инцидента током геј параде.

Овај текст указао ми је на то да прича о „доктору смрти“ можда ипак није само измишљотина земунских криминалаца и „завидљивих колега“. Занимало ме је шта ће на то да каже премијер. Ево шта је он одговорио на питања новинара у вези с тим: „Тиме сам се бавио колико сам могао. Сем прича, нисам наишао на доказе који би говорили против њега (Лончара – С. А). Ако ми докажете да је криминалац, у будућности за њега неће бити места. Али ја имам поверење да није тако“.

Упитан да ли се занимао код Лончара откуд то да је купио стан баш од „земунаца“, Вучић је одговорио да јесте, али да не може да износи детаље: „Не бих говорио о нашем приватном разговору“, казао је он.

Дакле, премијер је позвао новинаре да они докажу да је његов министар починио криминално дело (као да је то дужност новинара?), а „случајност“ да је његов министар „купио“ стан од мафије прогласио је „приватном тајном“ између њега и министра (?). Било је јасно да Вучић „покрива“ Лончара како би га заштитио. Исто је било и у „афери хеликоптер“ („Гашића и Лончара нећу да дам!“).

Коначно, 22. јануара 2017, Велимир Илић на конференцији за новинаре показао је фотографију Златибора Лончара на којој овај грли Душана Спасојевића. Позван да прокоментарише тај догађај, премијер је изјавио да се „велика опасност надвила над Србијом и да би лопови, криминалци и они који су пљачкали, преко својих представника, по сваку цену, хтели да се врате на власт“. „Лончара сам питао о чему се ради“, рекао је том приликом Вучић, а „министар ми је објаснио да је реч о слици насталој после операције Спасојевићевог оца и да су га потом позвали у оближњи кафић да му захвале, те да нема везе ни са каквим криминалцима“.

Међутим, онда је Веља Илић новинарима показао другу фотографију на којој је Златибор Лончар усликан баш поред базена у вили Душана Спасојевића. Та фотографија оповргла је премијерову тврдњу да је Лончар „само оперисао Спасојевићевог оца“, па „свратио после у кафић на пиће“. Лончар је, очигледно, посећивао Шилерову и то после објављивања друге фотографије тешко да може да се оспори.

И тако, оно што је изгледало страшно у тој мери да је деловало да не може бити истина, почело је да се потврђује: уз два сведочења, појавио се, дакле, и документ (уговор), а потом и две фотографије.

Човек не може да се не запита – а да нису и друге, једнако страшне сумње можда истините? Шта је са оним чуваром-сведоком у афери Савамала, који је због „прединфарктног“ стања превезен на ВМА, да би због „везаних црева“ затим био пребачен на неурологију где је „физички везан“ због „менталних проблема“, па је убрзо „умро природном смрћу“? У то нас је најгорљивије уверавао управо – министар Лончар.


Шта је с Мохамедом Дахланом (Mohammed Dahlan), једним од премијерових „арапских пријатеља“ – позната је фотографија на којој Вучић, Мило Ђукановић и Дахлан седе на софи у Вучићевој кући (овде), као што је познато и да је Дахлан добио српско држављанство, да је добио на коришћење вилу на Дедињу, као и да је важан партнер за извоз српског наоружања на Блиски исток – а кога је званична палестинска комисија означила као ликвидатора који је Јасеру Арафату, док је лежао у болици у Паризу, убризгао отров, од чега је Арафат умро? И да ли је истина да се српским оружјем, које „пријатељу Дахлану“ – том „убици с инјекцијом“, продају српске власти, наоружавају сиријски побуњеници из ког потом пуцају и на руске војнике?

Уз те страшне сумње иду и страшне оцене – најпре, једног угледног новинара ФСК, да је у Србији Вучићева власт, али Вучић-Ђукановићев режим („Србијом већ четири године влада Мило Ђукановић, чија је Вучић пука лутка на концима“) и једног народног посланика, који пише: „Немојмо се заваравати, ова дружина неће отићи мирно, попут, на пример, Коштунице или Тадића“.

Шта да радимо што као пристојни људи често не верујемо у страшне истине­. А можда бисмо морали?


_____
...
It's a sin that somehow
Light is changing to shadow
And casting it's shroud
Over all we have known
...

Posts : 5051
Join date : 2016-06-25

Re: Vučićeva Srbija

Post by Zuper on Fri Feb 10, 2017 1:03 pm

The UAE's shadowy dealings in Serbia

UAE is accused of using investments in Serbia's arms trade to distribute weapons in the Middle East and act as a proxy for the US and Israel

http://www.middleeasteye.net/news/uaes-shadowy-dealings-serbia-44700108
avatar

Posts : 8946
Join date : 2014-11-06

Re: Vučićeva Srbija

Post by plachkica on Fri Feb 10, 2017 6:15 pm

Ne mogu da nađem topik za DS, ali sve je to za ovde.
Elem, šeruje se tekst kako zajebati sns ako vas uslovljavaju poslom da glasate za njih,
ubacuje se Gordana Čomić sa tvitom da je kupovina i prodaja glasova krivično delo,

gordana comic ‏[ltr]@gordanacom[/ltr]  14m[size=1]14 minutes ago
More[/size]
@Aledar989 znam ali često ne znaju ljudi da je to krivično delo, a neznanje zakona ne oslobađa odgovornosti ni kriivce, pa - da znaju

Ta lakoća sa kojom se preti najsiromašnijim ljudim, najugroženijim.

Nabijam ja njih sve.
avatar

Posts : 45791
Join date : 2012-06-10

Re: Vučićeva Srbija

Post by William Murderface on Fri Feb 10, 2017 6:18 pm

Pa nemojmo pretrivati, ne razumem ja ovo kao pretnju, nego kao činjenicu koje glasač treba da budu svesni.


_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
avatar

Posts : 8946
Join date : 2014-11-06

Re: Vučićeva Srbija

Post by plachkica on Fri Feb 10, 2017 6:22 pm

Duža je bila prepiska, neke tvitove je i brisala, pominjala se policija, tužbe, snimanja
i kao zaključak da to što neko ne zna šta je krivično delo, to ga ne oslobađa odgovornosti.
avatar

Posts : 45791
Join date : 2012-06-10

Re: Vučićeva Srbija

Post by William Murderface on Fri Feb 10, 2017 6:42 pm

Da, to je već glupo, čak i na taktičkom nivou. Da ne pominjem što ni DS nije bio imun na slične mahinacije.


_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije

Posts : 433
Join date : 2015-07-10

Re: Vučićeva Srbija

Post by 1088 on Sat Feb 11, 2017 4:32 pm

N1 wrote:...

S ozvučenja tog skupa, čule su se patrioske pesme posvećene Kosovu, dok je sa skupa policijskog i vojnog sinidata odzvanjala rok muzika i pesme poput "Mi smo uvek zajedno", "Ustani, kreni" i "Buđav lebac".

...
hm, ko bi mogao da pusti beogradski sindikat?
avatar

Posts : 13429
Join date : 2014-12-01

Re: Vučićeva Srbija

Post by Filipenko on Sat Feb 11, 2017 7:46 pm

ŠAKA NATO/SOROŠ JADA! Potpuni fijasko patkarske ekipe na današnjem protestu u Beogradu!


Pa unutra...


Pored nekadašnjeg predvodnika inicijative "Žuta patka" Radomira Lazovića, tu je bio i njegov kolega Dobrica Veselinović, s kojim se koliko juče žestoko prepucavao oko toga koje je u svoje džepove stavljao donacije za "patkarsku revoluciju". Šta li ih je opet spojilo? Da nisu - pare?!


Tu su bili i predsednički kandidat, američka državljanka Danijela Sremac, predsednica Srpskog instituta u Vašingtonu, u društvu bivšeg funkcionera DS, sada vođe Levice Srbije Borka Stefanovića.


Među "brojnim" protestantima bili su i glavni urednik reketaškog "Tabloida" Milovan Brkić, kao i jođš jedan patkar, Dragan Marić, osuđivani bombaš koji je pre sedam godina ušao sa bombama u predsedništvo Srbije i pretio da će se razneti. Baš reprezentativna ekipa koja je umesto očekivanog haosa napravila - fijasko.+avatar

Posts : 4699
Join date : 2015-08-14

Re: Vučićeva Srbija

Post by Veletin on Sat Feb 11, 2017 8:30 pm

avatar

Posts : 13429
Join date : 2014-12-01

Re: Vučićeva Srbija

Post by Filipenko on Sun Feb 12, 2017 1:33 pm

U DRUŠTVU SUPRUGE Čeda Jovanović na rođendanu Miškovićeve ćerke
Kako je Ivana inspiraciju za temu žurke našla u dvadesetim godinama prošlog veka i prohibiciji, zvanice su na proslavu stigle kostimirane.

Otuda i potpis ispod fotografije koji je ostavio Jovanović.

- Crni talas... noar - napsiao je Čeda u komentaru uz fotografiju koju je objavio na Instagramu.
avatar

Posts : 45791
Join date : 2012-06-10

Re: Vučićeva Srbija

Post by William Murderface on Sun Feb 12, 2017 1:49 pm_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
avatar

Posts : 14177
Join date : 2012-02-12
Location : тамо где су академски грађени

Re: Vučićeva Srbija

Post by паће on Sun Feb 12, 2017 2:33 pm

Па није страшно, машио је само тридесетак година (филм ноар) односно педесетак (црни талас).


_____
ма, ни четвороношке
I have found that users can miss spell names or miss type them. .
avatar

Posts : 8946
Join date : 2014-11-06

Re: Vučićeva Srbija

Post by plachkica on Sun Feb 12, 2017 2:40 pm

Čeda je dramaturg, valjda on bolje zna 
avatar

Posts : 3202
Join date : 2014-10-28

Re: Vučićeva Srbija

Post by Daï Djakman Faré on Sun Feb 12, 2017 2:55 pm

joj, da, joooj


_____
--to give the metals back their alchemical significance that has been neglected since the beginnings of the industrial revolution
--to alienate common apparati/mechanismi to create a perpetuum mobile called Motor Sehn-Sucht--
avatar

Posts : 45791
Join date : 2012-06-10

Re: Vučićeva Srbija

Post by William Murderface on Sun Feb 12, 2017 4:14 pm

Mada meni ovo Čedino čepljenje Miškoviću i jeste nekako crni talas..._____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
avatar

Posts : 2973
Join date : 2016-03-28

Re: Vučićeva Srbija

Post by disident on Sun Feb 12, 2017 6:05 pm

Горан Мијаиловић Пацов
21 ч. · 

Данас сам наишао на удес,пар секунди после истог.Хитна помоћ је релативно брзо стигла после пар пребацивања ко је надлежан за ту деоницу (три амбуланте сам морао да зовем).Жену смо извукли али дете нисмо смели јер је било без свести.Прва су стигла кола путничка из правца Рашке а после из Ушћа један мали комбић.У комбију ништа осим носила.Ставили су дете на носило и унели смо га у тај исти ПРАЗАН комви без икакве медицинске опреме.Онако смо могли ми да одвеземо дете без опреме до болнице и можда би Лазар (мајка га је нон стоп дозивала)преживео а овако без икакве опреме није имао шансе да преживи.Мука ми је од саме сцене ношења детета до комбија а руке му висе са стране носила а у комбију НЕМА НИЧЕГА.Јебем ти овакву државу и власт где за разно разне говнаре има пара а за основну медицинску помоћ нема.Од Краљева до Рашке има 70 км магистралног пута (Ибарска магистрала) пуног одрона и на жалост честих удеса.Између је варошица Ушће која има дом здравља и којој гравитирају околна планинска села а у том дому здравља само комби опет понављам без ичега.Јебем ти ја овакву државу где је живот детета у питању а они доктори гледају шта да раде јер нема фиксатора за главу .....ма ништа ни боцу кисеоника.Неко као носило нема ни појас да се веже повређени НИШТА осим тог носила.Носимо дете а гледамо да нам не испадне са оне даске.Попишам се на целу владу и министра здравља и на све оне који су задужени за буџет.Дају паре разно разним курвама и партиским говнарима а за хитну помоћ нема.Људи где и у којој ми држави живимо.


https://www.facebook.com/mijailovicgoranpacov/posts/10210735211395411?pnref=story


_____
Фала Богу па су се западњачићи сетили да су и Словени Европљани-белци. 

Обично нас гурају међу Турке, Монголе, Азијате, Африканце или ко зна где већ.  

__________________
Србија Србима.
avatar

Posts : 16878
Join date : 2012-02-10

Re: Vučićeva Srbija

Post by xie saike on Sun Feb 12, 2017 6:38 pm

Filipenko wrote:U DRUŠTVU SUPRUGE Čeda Jovanović na rođendanu Miškovićeve ćerke
Kako je Ivana inspiraciju za temu žurke našla u dvadesetim godinama prošlog veka i prohibiciji, zvanice su na proslavu stigle kostimirane.

Otuda i potpis ispod fotografije koji je ostavio Jovanović.

- Crni talas... noar - napsiao je Čeda u komentaru uz fotografiju koju je objavio na Instagramu.


krajnje je vreme da gradjani prestanu da zive u samoobmanama da je ovo inteligentnije i bolje od nekog nikolica, djukanovica, babica, risticevica, ilica. isti tupavi banalni sljam.


_____
U Srbiji vlada bezvezništvo, u pravom smislu te reči.
Želimir Žilnik

-----------------------------------------------------
Фолу-Уп Гроуп Боард
avatar

Posts : 7960
Join date : 2014-12-12

Re: Vučićeva Srbija

Post by beatakeshi on Sun Feb 12, 2017 7:03 pm

Ih, pa valjda smo sa tim reščistili pre, barem, 15 godina,
avatar

Posts : 16878
Join date : 2012-02-10

Re: Vučićeva Srbija

Post by xie saike on Sun Feb 12, 2017 7:04 pm

haha, da nas par ovde


_____
U Srbiji vlada bezvezništvo, u pravom smislu te reči.
Želimir Žilnik

-----------------------------------------------------
Фолу-Уп Гроуп Боард
avatar

Posts : 7960
Join date : 2014-12-12

Re: Vučićeva Srbija

Post by beatakeshi on Sun Feb 12, 2017 7:10 pm

disident wrote:Горан Мијаиловић Пацов
21 ч. · 

Данас сам наишао на удес,пар секунди после истог.Хитна помоћ је релативно брзо стигла после пар пребацивања ко је надлежан за ту деоницу (три амбуланте сам морао да зовем).Жену смо извукли али дете нисмо смели јер је било без свести.Прва су стигла кола путничка из правца Рашке а после из Ушћа један мали комбић.У комбију ништа осим носила.Ставили су дете на носило и унели смо га у тај исти ПРАЗАН комви без икакве медицинске опреме.Онако смо могли ми да одвеземо дете без опреме до болнице и можда би Лазар (мајка га је нон стоп дозивала)преживео а овако без икакве опреме није имао шансе да преживи.Мука ми је од саме сцене ношења детета до комбија а руке му висе са стране носила а у комбију НЕМА НИЧЕГА.Јебем ти овакву државу и власт где за разно разне говнаре има пара а за основну медицинску помоћ нема.Од Краљева до Рашке има 70 км магистралног пута (Ибарска магистрала) пуног одрона и на жалост честих удеса.Између је варошица Ушће која има дом здравља и којој гравитирају околна планинска села а у том дому здравља само комби опет понављам без ичега.Јебем ти ја овакву државу где је живот детета у питању а они доктори гледају шта да раде јер нема фиксатора за главу .....ма ништа ни боцу кисеоника.Неко као носило нема ни појас да се веже повређени НИШТА осим тог носила.Носимо дете а гледамо да нам не испадне са оне даске.Попишам се на целу владу и министра здравља и на све оне који су задужени за буџет.Дају паре разно разним курвама и партиским говнарима а за хитну помоћ нема.Људи где и у којој ми држави живимо.


https://www.facebook.com/mijailovicgoranpacov/posts/10210735211395411?pnref=story
Koliko je ovo tužno, onespokojavajuće, depresivno... Nije ovo Vučićeva Srbija, nego naša. 2008. je bila godina kada je trebalo manevrisati sa tim državnim brodom, bespovratno gubimo vreme sa raznoraznim budalama za kormilom. I ništa se neće ni promeniti-
avatar

Posts : 16878
Join date : 2012-02-10

Re: Vučićeva Srbija

Post by xie saike on Sun Feb 12, 2017 7:22 pm

jbg, u novom sadu lok samouprava, pa i kad je radikalska pomaze zdravstvenim ustanovama, muriji i sl, kupovinom opreme vozila itd. to je praksa/tradicija koju ni najgrdji naci sabani bas ne mogu tako lako da ukinu i da sredstva prebace u svoje dzepove. problem je sto u sredinama gde ranije nije bilo te prakse, nema danasnjih politicara koji ce je uvesti. uvek je bolje dovesti svetlanu arkan ili napraviti crkvetinu.


_____
U Srbiji vlada bezvezništvo, u pravom smislu te reči.
Želimir Žilnik

-----------------------------------------------------
Фолу-Уп Гроуп Боард

Re: Vučićeva Srbija

Post by Sponsored content


    Current date/time is Sat Jul 21, 2018 5:30 am